Ghost
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۱
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۶
سلام به همه
دوستان من تو آپلود فایها با وردپرس به مشکل برخوردم . وقتی فایلی رو آپ می کنم سیستم میگه پرونده فرستاده شده نمیتواند به wp-content/uploads برود . آیا مطمئن هستید که دایرکتوری با سرور قابل نوشتن است .
wp-content/uploads. Is its parent directory writable by the server?
اجازه دسترسی پوشه های wp-content و uploads رو با Filazila به 777 تغییر دادم . اما پرمیژن پوشه uploads تغییری نکرد و این پیغام رو داد :
550 Could not change perms on uploads: Operation not permitted
تو نرم افزار فایل زیلا سمت راسته پوشه Uploads پرمیژن 775 و قسمت "owner/group 2001/2001 " براش تعیین شده. در صورتی که برا بقیه پوشه ها قسمت owner نام کاربری دیتابیسم نوشته شده !!!
دوستان لطفا کمک کنید من باید چیکار کنم
NESTED
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۲۳۵۴
#
۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۵
نیازی نیست با استفاده از نرم افزار اینکار رو بکنید
وارد هاست بشین سطح دسترسی پوشه wp-content رو یکبار به 766 بگذارید اگه هنوز مشکل داشتین به 767 و 757 و یا 777 تغییر بدین , و اگر اوکی بود محتوای درون پوشه کانتنت رو به 755 تغییر بدین
https://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions
اگر اوکی نشد به مدیریت سرورتون اطلاع بدین تا مورد رو بررسی کنند
Morteza
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۳۴۰۲
#
۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۲
البته روی بیشتر سرورها جدیدا باید روی 755 ست بشه.
Ghost
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۷۱
#
۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۴:۰۰
دوستان هر کار کردم نشد . آخرسر با فایل زیلا پوشه wp-content/uploads رو پاک کردم و دوباره یه پوشه جدید ساختم با اسم uploads و سطح دسترسی پوشه جدید xxx بود و تونستم به 775 تغییرش بدم .
حالا می تونم با وردپرس فایلها رو آپ کنم ولی نمی دونم چرا فایلها فقط به ریشه uploads میرن و سطح دسترسی فایلهای آپ شده هم روی 644 و تغییری نمیکنه ؟