انجمن

  • sampash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۳

    داشتم توی گوگل در مورد راههای افزایش سرعت بالااومدن وبلاگهای وردپرس میگشتم که با یه مقاله عجیب رو به رو شدم.تو این مقاله نوشته بود با اضافه کردن کد زیر به فایل wp-config.php سرعت لود وبلاگ شما خیلی بالا میره.

    // Enable WP Object Cache:
    define(ENABLE_CACHE, true);

    من هم اضافه کردم و در کمال تعجب دیدم که سرعت لودینگ دو برابر شده.
    راستش من یه خورده به این کده مشکوکم.نکنه یه مشکل امنیتی خاصی به وجود بیاره یا اینکه به سرور فشار بیاره.چون هر چیز خوبی یه سری مشکلاتی هم داره.
    می خواستم نظر اساتید رو در این مورد بدونم.
    در ضمن از افزونه هایی مثل wp-super-cache هم استفاده نمی کنم.

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۳

    این کد قابلیت Cach رو فعال میکنه و مشکل امنیتی نیست.

  • sampash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۶

    مرسی :-)

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۶

    یعنی استفاده ازش خوبه؟

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۲:۰۹

    آره. اینجا رو ببین. برا وردپرس یه دستور عادیه.

    ولی خوب. دقیقاً نمی دونم چه چیزی رو کجا cache می کنه! اگه کسی از دوستان می دونه ممنون می شم بگه.

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۶

    ممنون اطلاع دادي sampash عزيز.

  • sampash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۷:۱۵

    خواهش میکنم :-)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۶

    من زیاد نمی دونم این دستور چی کار می کنه. ولی اگه می خواین از کش کردن و مزایاش استفاده کنین از این افزونه استفاده کنید :
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۹

    پیشنهاد می کنم از همین دستور استفاده کنید. هیچ دردسری هم برای نصب نداره. نتیجه ش فوق العاده ست!

    حالا فقط می مونه نظر دوستان اهل فن. wp-super-cache چه جوریه، این گزینه ی تعبیه شده تو وردپرس چه جوریه؟ از نظر کارایی و نتیجه می پرسم.

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۶

    من از كدهاي php تو استایل پوسته م استفاده مي كنم كه هر هفته header بلاگم عوض شه. گزينه ي ENABLE_CACHE رو كه فعال كردم اون كد ديگه كار نكرد!!!

    انگار آدم همه چيز رو نمي تونه با هم داشته باشه. :P

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۵

    خب چون بروزرت داره از فایل های کش شده استفاده میکنه...کافیه Ctrl+F5 رو فشار بدی تا بروزر از کش نخونه و دوباره از خود سایت که تازه تغییر کرده بخونه... :-)

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۶

    می دونستم از کش می خونه. Ctrl+F5 رو هم زدم! ولی باز کار نکرد! جالب نیست؟!

درباره‌ی این موضوع