انجمن


قرار دادن صفحه ورود قبل از صفحه اصلی  (۳۵ نوشته)

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۶

    سلام خدمت دوستان ...
    اول از همه تاپیک زیر را بخونید ...
    http://forum.wp-persian.com/topic/18137
    خوب حالا بریم سر سوال من
    دوستان من طبق گفته تاپیک بالا یه index ساختم و ایندکسه اصلی سایتم را به index1.php تغیر دادم و درست هم شد صفحه ای که میخواستم اومد روی صفحه اصلی سایت ... ولی وقتی از صفحه index.php من به صفحه index1.php اصلی لینک میدیم میاد تو سایت ولی میره توی صفحه پیج نات فاند ... حالا چکار کنم که بره توی صفحه اصلی ...

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۹

    اقا مرتضی به همه پاسخ دادی به ما هم پاسخ بده ... ممنون میشم چون میخوام اینکار را بکنم ...

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۸

    امین جان یادمه قبلا در مورد یه مد ساده در فایل اچ تی اکسس گفته بودم
    توی اون تاپیک هم که گفتی جواب دادن ولی از دیده من غیر اصولی بود
    توی کدکس وردپرس هم توضیح داده بهترین کار و سادترین کار بر پا کردن وردپرس در یه پوشه دیگه هست

    https://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory

    اینجا رو هم یه نگاهی بنداز :

    https://codex.wordpress.org/Creating_a_Static_Front_Page

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Morteza - kouroshs90
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۸

    ممنون از جوابت مرتضی جان
    من لینک دوم را دیدم ... چیزی که ازش فهمیدم اینه که یه صفحه با نام home.php بسازیم و بعد اون را صفحه اصلی کنیم و index.php اینترو را برای صفحه اصلی بزاریم و از index.php به home.php لینک بدیم ...
    درسته ؟
    حالا یه سوال من home.php را میسازم چجوری صفحه اصلی کنم ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۸

    وقتی home.php رو در داخل پوسته بزارید قبل ایندکس فراخوانی میشه
    یعنی ارجحیت داره در لود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۲

    سلام
    مرتضی جان من home.php را گذاشتم توی پوسته و همونطور که گفتی صفحه اول قرار گرفت
    یعنی اومد اینجا
    http://Beatkids.ir
    بعد که از توی home.php لینک دادم به صفحه اصلی یعنی index.php بازم میره توی home.php
    چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۷

    چون همونطور که گفتم ارجحیت با این فایل هست.
    من برای ایجاد اینترو از این حالت استفاده نمیکنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۰

    man4toman گفت:
    چون همونطور که گفتم ارجحیت با این فایل هست.
    من برای ایجاد اینترو از این حالت استفاده نمیکنم.

    خوب از چه حالتی استفاده میکنی بگو تا منم بکنم چون الان نیازم شده ... ممنون

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۶

    راه ساده اینه که قبلا گفته شده. برای من هم کار میکنه.
    یک فایل مثلا intro.html بساز و بزار توی روت بعد هم کدر زیر رو به فایل htaccess اضافه کن:
    DirectoryIndex intro.html index.php

    تست کن ببین برات کار میکنه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kouroshs90
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۳

    نه intro.html کار نداد ولی intro.php کار داد که وقتی از تو intro.php به index.php لینک میدی دوباره همون intro.php باز میشه !!!!

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۸

    سرورت چی هست؟ آپاچی هست؟

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۹

    مرتضی جان
    سرور لینوکس است با RAM 24 GB , CPU Corei7 3GHZ

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۸

    خوب این سرور برای اجرا نیاز به وب سرویس داره.
    اگر آپاچی نباشه امکان داره در اجرای دستورات در فایل htaccess تفاوت هایی وجود داشته باشه.
    برای همین پرسیدم.
    برای من آپاچی وب سرویسم هست و بدون مشکل کد بالا کار میکنه.

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۸

    خوب حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۷

    کلا اینکار یک اشتباه هست!
    چون بازدید کننده ها رو ترغیب میکنه که سریعا سایت شما رو رها کنن و برن.

    من با ایجاد یک صفحه به نام i.php و کد بالا که گفتم بازهم تونستم به صفحه ایندکس آدرس بدم.
    اما در مورد اینکه چیکار میشه کرد ، در هر صورت از طریق پوسته شما نمیتونید به ایندکس آدرس بدید.

    اگر هم کد بالا برای شما کار نمیکنه شاید گزینه دیگه ایجاد یک کد با جاوااسکریپت باشه.
    به اینصورت که با کمک تابع is_fronpage و امثالهم اول بررسی کنید که کاربر وارد صفحه اول شده و بعد هم با ایجاد کوکی بررسی کنید که اولین بار هست که وارد شده یا خیر ، در مرحله بعدی هم دکمه ایی ایجاد کنید که با زدن اون اینترو شما مخفی بشه و بدنه سایت شما نمایش داده بشه.

    شاید چیزی که بالا گفتم خیلی سخت بنطر بیاد (اما در کل 10 دقیقه هم وقت نمیگیره ، با چند جستجو توی نت کدهای مثال پیدا میکنید) اما مطمئنا همیشه بدون مشکل و بدون در نظر گرفتن نوع سرور کار خواهد کرد.

    موفق باشید

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۷

    اقا مرتضی من منظور شما را فکر کنم فهمیدم ...
    یعنی سایت بیاد بالا بعد یکه مربع وسط سایت باز شه که دورش سیاه بشه و گزینه ضربدر باشه ؟ درسته ؟
    اگه اره من که توی نت زیاد سرچ کردم حتی خودم توی همین جا هم تاپیک زدم کسی جوابم را نداد ... یعنی کلا بلد نیستم
    حالا شما میتونی یه همچین چیزی برای ما درست کنی ... اگه 10 دقیقه وقت میگیره ... ممنون میشم
    تاپیک ایجاد شده توسط خودم ...
    http://forum.wp-persian.com/topic/11523

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۱

    البته چیزی که من گفتم یک مقداری فرق میکنه ولی اساس کارش با درخواست اون تاپیکت یکی هست.
    http://fancybox.net/
    برای اینکار اول پلاگین جی کوئری fancybox رو دانلود کن.
    بعد هم توضیحات تابع ready جی کوئری رو ببین:
    http://api.jquery.com/ready/
    fancybox رو توی ready فراخوانی کن.
    به همین راحتی.

    $(function() {
    $("#intro").fancybox();
    });
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - امین باقیات
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۱

    سلام
    من یه فایل index.html رو به عنوان اینترو توی روت گذاشتم و به x.com/index.php لینک دادم
    DirectoryIndex index.html index.php رو هم توی htaccess گذاشتم ولی روی لینک که کلیک میکنم به همون اینترو برمیگرده
    عینا همین روش رو قبلا توی یه سایت دیگه استفاده کردم و جواب داده بود
    ممنون میشم بگید مشکل از کجاس

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kouroshs90
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۳

    ممکنه مشکل از سرور شما باشه.
    ویا اینکه شما توی یک زیر پوشه دارید این عملیات رو انجام میدید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mim
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۲

    man4toman گفت:
    ممکنه مشکل از سرور شما باشه.
    ویا اینکه شما توی یک زیر پوشه دارید این عملیات رو انجام میدید؟

    نه توی روت هاست ه
    اون یکی سایت هم که گفتم روی همین سروره!
    پیوند یکتاشونم هم یک جوره

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۶

    ممکن هست از کَش مرورگر هم باشه.
    و اینکه دستورات دیگه ایی در htaccess با این دستور تداخل دارن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mim
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۶

    man4toman گفت:
    ممکن هست از کَش مرورگر هم باشه.
    و اینکه دستورات دیگه ایی در htaccess با این دستور تداخل دارن.

    کش رو هم دیسیبل کرده بودم از اون نباید باشه
    htaccess هر دو هم آخه یکیه :دی
    شاید یه جایی رو فراموش کردم تغییر بدم ...

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۴

    آدرسی از سایت دارید که بدید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mim
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۳

    man4toman گفت:
    آدرسی از سایت دارید که بدید؟

    میتونید بیاید جیتاک ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۷

    متاسفاتنه امکانش نیست.
    همینجا میتونیم پیگیری کنیم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mim
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۴

    باشه من اینجا وردپرس رو بدون هیچ تغییر اضافه ای فقط با یه اینترو و تغییر پیوند یکتا و تغییر توی هیت‌اکسس نصب کردم ولی این مشکل هست هنوزم: این سایت

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۰

    وبسرور شما آپاچی هست؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mim
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۸

    بله آپاچی‌ه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۴

    روی اپاچی باید درست کار کنه.
    فایل htaccess رو بزار اینجا.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mim - امین باقیات
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۲

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    DirectoryIndex index.html index.php
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress
    <Files wp-config.php>
       order allow,deny
       deny from all
    </Files>
    <Files .htaccess>
       order allow,deny
       deny from all
    </Files>
  • hadisoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۱
    تشکر شده: ۱۴۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۵

    سلام
    برای من هم این مشکل بودش نتونستم کاریش کنم بیخیالش شدم.

  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

    hadisoft گفت:
    سلام
    برای من هم این مشکل بودش نتونستم کاریش کنم بیخیالش شدم.

    نه خب شدنش که باید بشه، من عینا همین روش رو واسه یه سایت دیگه استفاده کرده بودم قبلا روی همین سرور

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۹

    من کد شما رو تست کردم مشکلی نداره.
    اما چک میکنم اگر روش بهتری پیدا کنم براتون اینجا میزارم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hadisoft - mim
  • mim

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۹

    تنها روش دیگه فک کنم فقط این باشه که وردپرس توی یه فولدر نصب بشه و به فولدر لینک بدیم
    اگه میتونید من دسترسی هاست و اینا رو بهتون بدم چک کنید مشکل از جای دیگه شاید باشه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۳

    جالبه! الان روی لوکال تست کردم مشکل شما رو پیدا کرده و صفحه عوض نمیشه.
    مطمئنا راه های بهتری نسبت به نصب وردپرس توی زیر پوشه هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mim - امین باقیات

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.