سلام. خسته نباشید.
سایت من به تازگی راه اندازی شده و پیج رنک گوگل آن هم صفر است. من تا چند روز پیش ورودی گوگلم تقریباً 100 نفر در روز بود ولی به یک باره اون تبدیل شد به 5 نفر در روز به نظر شما مشکل می تونه چی باشه!!!!؟
سلام. خسته نباشید.
سایت من به تازگی راه اندازی شده و پیج رنک گوگل آن هم صفر است. من تا چند روز پیش ورودی گوگلم تقریباً 100 نفر در روز بود ولی به یک باره اون تبدیل شد به 5 نفر در روز به نظر شما مشکل می تونه چی باشه!!!!؟
سلام دوست عزیز
شما خودتون باید بهتر بدونید مشکل از کجاست؛اگه از گوگل وبماستر استفاده می کنید به اونجا برید ببینید مشکل از کجاست.
فهمیدم مشکل چیه!
سایت من از موتور جست و جو گر گوگل حذف شده چون آدرس سایتم رو که تو گوگل مینویسم چیزی پیدا نمیشه و سایت من نمیاد.
لطفاً راهنمایی کنید که سریع ترین راه برای اینکه زود تر سایتم تو موتور جست و جو گر گوگل ثبت بشه چی هست؟
ممنون.
سايتت رو در قسمت وب مستر گوگل وارد كن كه براي بالابردن رتبهي سايتت هم خوبه،
از سايت زير هم براي چك كردن بلوكه بودن سايتت در گوگل و ثبت نقشهي سايتت و از اين قبيل كارها مي توني استفاده كني:
http://www.attracta.com
نه اشتباه کردم سایتم از موتور جست و جو گر گوگل حذف نشده
ولی نمیدونم چرا یهو اینجوری شد. ورودی گوگلم فقط از دوتا نوشته هست یعنی اینکه فقط مثلا از دانلود برنامه اندروید وارد سایتم میشه یعنی فقط گوگل اینو پیدا میکنه در صورتی که قبلا اینجوری نبود. کسی میدونه چریان چیه
ممنون
سلام
خوشبختانه سایتتون هیچ مشکلی نداره ؛ مگه چند وقته سایت رو راه انداختید?
مطلب اختصاصی هستند?
سلام. سایتم رو یکی دو ماه هست راه انداختم ولی ورودی گوگلم در یک روز از 94 نفر رسید به 5 نفر و تا الان همینجور ادامه داره.
آره مطالبش هم اختصاصی هست.
دستت درد نکنه. ولی از این هم نبود . اعصابم رو خورد کرده بازدیدام به شدت کاهش پیدا کرده نمی دونم چش شده!!!؟
کسی نمیدونه جریان چیه؟
سلام دوست عزیز
دراین گونه مواقع هر وبمستری میره سراغ وبمستر گوگل !
مشکلت رو اونجا پیدا می کنی .
موفق باشی