انجمن


استفاده از کدهای وردپرس در فایل HTML  (۱۸ نوشته)

  • IroMarket

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۱

    سلام

    دوستان عزیز من میخواستم از کدهای وردپرس در یک فایل اچ تی ام ال که روی روت دامین وردپرس نصب شده استفاده کنم آیا امکانش هست ؟

    مثلاً http://mysite.com/html/index.htm
    که روی http://mysite.com وردپرس نصبه !

    حالا کدهایی هم که میگم منظورم آخرین ارسال ها یا برترین ارسال های وردپرس هستش

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۴

    اگه می خواین مطالب سایت وردپرسی شما در صفحه ایی دیگر نمایش داده بشه می تونید با کمک rss اینکار رو انجام دبین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    IroMarket - امین باقیات - شوان
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۶

    بله حق با دوستمون هستش و فكر نكنم راهي بهتر از rss باشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    IroMarket - شوان
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۳

    با php میشه:
    http://forum.wp-persian.com/topic/7695

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    IroMarket - امین باقیات - شوان
  • IroMarket

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۰

    بله میخوام مطالب یک سایت وردپرسی رو توی یک صفحه اچ تی ام ال نشون بدم اما نه به صورت ساده بلکه به صورت عکس دار یعنی هر لینک یک عکس کوچک از زمینه دلخواه کنارش باشه ! با آر اس اس فکر نمیکنم بشه همچین کار کرد ! میشه ؟
    با کمک آیفریم از یک برگه که آخرین مطالب رو با عکس نشون میداد کارم راه افتاد اما آیفریم نمی خوام باشه به دلیل مسایل گوگل و ایناش ...

    آقا پارسا توی این لینک دقیقاً متوجه نشدم باید چیکار کنم میشه یکمی بیشتر توضیح بدین ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۸

    تاپیک مورد نظر برای لود فایل لودر وردپرس هست
    با این کار میتوانید از توابع وردپرس در فایل مورد نظر بهره ببرید

    بعد از لود هم از کوئری وردپرس استفاده کنید
    در سایت جستجو کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • IroMarket

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۰

    جستجو کردم

    همچین کدی پیدا کردم :

    <?php
    define('WP_USE_THEMES', false);
    require('./wp-blog-header.php');
    ?>

    گذاشتمش ابتدای تگ بادی در فایل اچ تی ام ال و آخر فایل هم کوئری آخرین مطالب همراه با زمینه دلخواه رو اینجوری گذاشتم :

    <div class="post">
    <ul>
    <?php query_posts("showposts=15&cat=postbypost"); ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <?php if(get_post_custom_values('news')) { ?>
    <img src="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'news', true); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" height="40" width="40" class="newsimg" />
    <?php } else { ?>
    <img src="http://www.mysite.com/wp-content/themes/downloadha/images/alamto.jpg" alt="<?php the_title(); ?>" height="40" width="40" class="newsimg" />
    <?php }?>
    <li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" class="title" target="_blank">
    <?php the_title(); ?></a>
    </li>
    <div style="clear:both;"></div>
    
    <?php endwhile; ?>
    
    </ul>
    </div>

    اما کار نکرد فقط عکس یه دونه عکس پیشفرش رو نشون داد همراه با دایره سیاه مربوط به ul li

    حالا مشکل کارم کجا بود ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۸

    پسوند فایل php!
    فایل مورد نظر باید در ابتدای فایل لود شود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - IroMarket - شوان
  • IroMarket

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲

    آقا متاسفانه بازم موفق نشدم پسوند رو تغییر دادم اما ایندفعه کلاً صفحه سفید شد !

    بعد با کد زیر امتحان کردم مشکل صفحه سفید حل شد اما مشکل نشون دادن آخرین مطالب حل نشد یعنی اصلاً هیچی نشون داده نشد !
    <?php include_once(TEMPLATEPATH."/wp-blog-header.php");?>

    میشه خودتون یه کد کوچیک بنویسید که آخرید مطالب رو نشون بده توی ؟

    مثلاً اینجوری :

    <?php
    define('WP_USE_THEMES', false);
    require('./wp-blog-header.php');
    ?>
    
    <html>
    <body>
    
    کد های مربوط به فایل اچ تی ام ال
    
    کد های های وردپرسی
    
    </body>
    </html>

    شرمنده به خدا تنبل نیسم چندین جورش رو امتحان کردم ولی نشد !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۶

    بهتره از Template Page استفاده کنید. ساده‌تر هست

    <?php
    
    $wp_root = dirname(__FILE__) .'/';
    
    if(file_exists($wp_root . 'wp-load.php')) {
    	require_once($wp_root . "wp-load.php");
    } else if(file_exists($wp_root . 'wp-config.php')) {
    	require_once($wp_root . "wp-config.php");
    } else {
    	exit;
    }
    
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    
    <body>
    
    <?php
    
    // The Query
    $the_query = new WP_Query( 'cat=5&showposts=10' );
    
    // The Loop
    while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();
    	echo '<li>';
    	the_title();
    	echo '</li>';
    endwhile;
    
    // Reset Post Data
    wp_reset_postdata();
    
    ?>
    
    </body>
    </html>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    IroMarket - NESTED - امین باقیات - شوان
  • IroMarket

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۷

    آقا نمیدونم مشکل از منه یا از کد ولی صفحه سفید میشه و چیزی لود نمیکنه

    برای Template Page هم مشکل دارم نمیتونم ازش استفاده کنم مشکل هم اینه که میخوام / آخر لینک سر جاش بمونه چون صفحه مد نظرم توی گوگل رتبه بالایی داره نمیخوام لینکش تغییر کنه !
    توی صفحات مثلاً http://mysite.com/mypage/ رو که بزنی / آخرش پاک میشه و آدرس میشه http://mysite.com/mypage فکر کنم همون / توی گوگل تاثیر منفی زیادی بزاره پس اگه از همین طریق که دارید میگید بتونیم مشکل رو حل کنیم خیلی ممنون میشم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۰

    کد مشکل نداره. cat=5 را تغییر دهید به شناسه دسته یا برای آخرین مطالب کل دسته ها حذفش کنید

    فایل مورد نظر باید در روت باشد
    در صورتی که در زیرشاخه قرار دادید. نیاز به تغییر خط زیر است. به ازای هر زیر شاخه /.. افزوده میشود

    $wp_root = dirname(__FILE__) .'/../';

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - Morteza - IroMarket - امین باقیات - شوان
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۵

    با اجازه جناب پارسا
    ایشون کمی بالاتر گفتن پسوند php
    خب دوست عزیز یه راهنمایی هم از من شما یه فایل جدید بساز و محتویات زیر رو توی اون قرار بده و با پسوند php ذخیرش کن بهت جواب میده :

    <?php
    // Include WordPress
    define('WP_USE_THEMES', false);
    require('./wp-load.php');
    query_posts('cat=1&showposts=5');
    ?>
    <html>
    
    <head>
    
    <title>test</title>
    
    </head>
    <body>
    
    <?php while (have_posts()): the_post(); ?>
    <h2><?php the_title(); ?></h2>
    <?php the_excerpt(); ?>
    <p><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه مطلب ...</a></p>
    <?php endwhile;
    wp_reset_postdata();
    ?>
    </body>
    </html>

    می تونی حلقه وردپرس رو بین تگ بادی در کلاسی که از قبل در نظر گرفتی قرار بدی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - IroMarket - امین باقیات - Morteza - شوان
  • IroMarket

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۹

    دوستان ممنون از همتون مشکلم حل شد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • IroMarket

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۰
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۷

    آقا یه مشکل جدید :

    وقتی این کد :

    <?php
    
    $wp_root = dirname(__FILE__) .'/../';
    
    if(file_exists($wp_root . 'wp-load.php')) {
    	require_once($wp_root . "wp-load.php");
    } else if(file_exists($wp_root . 'wp-config.php')) {
    	require_once($wp_root . "wp-config.php");
    } else {
    	exit;
    }
    
    ?>

    رو بالای کدهای اچ تی ام ال میزارم قالب توی اینترنت اکسپلورر بهم میریزه !
    قالبی که استفاده میکنم از همین قالب های استاندارد خارجی هستش و توی فایرفاکس و کروم هم مشکلی نداره و فقط برای اینترنت اکسپلورر بعد از اضافه کردن کد بالا بهم میریزه ! مشکل از کجاست ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    شوان
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۲

    این کد رو هم قبل از کدهای مورد نظر قرار بدید
    define('WP_USE_THEMES', false);

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - IroMarket - شوان
  • شوان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۴

    آقا مرسی ولی در کل من هیچی نفهمیدم !!!
    من هیچی از این کدنویسی ها سر در نمیارم میشه شیواتر توضیح بدید واسه پس فردا هم باید سایت بره رو خط!!!
    من یه قالب مونستر دارم!!!
    با وردپرس هم رو لوکال واسش یه وبلاگ درست کردم(خبری)
    قالبم شرکتیه ولی میخوام تو یه بلوک با گرافیک خودم دو خبر جدید به همراه لینک ادامه مطلبشون و آرشیو خبری رو نشون بده!!!
    چیکار کنم ؟
    کجا رو ویرایش کنم و چی اضافه کنم
    قالب وردپرسم که معلوم شد کدها رو هم واستون میزارم
    کارم لنگه خواهشن کمک کنید!!!

  • شوان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۸

    زود جواب بدید!!!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.