انجمن


چطوری سایتم رو به این شکل کنم  (۱۰ نوشته)

  • BKM_BASIR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۹

    سلام خسته نباشید من میخوام سایتم رو به شکل این سایت دربیارم و مثل این سایت مطلب بزارم دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید
    http://www.zakerin.ir

  • شروع وبلاگ نویسی با blogshen.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۰۵:۲۱

    دوست عزیز فکر کنم از پوسته فروشگاهی استفاده میکنه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    BKM_BASIR - Mostafa
  • BKM_BASIR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۱

    blogshen گفت:
    دوست عزیز فکر کنم از پوسته فروشگاهی استفاده میکنه.

    نه داداش این سیستمش جمولا هست و از یک افزونه استفاده میکنه مه به این شکل تب بندی شده ولی برای وردپرس من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه

  • miladde

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۷

    برای وردپرسم همچین چیزی میشه درست کرد ولی اوردن لوگین توی صفحه اصلیو استایل پستارو این شکلی کردن عذاب داره ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    BKM_BASIR - Mostafa
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۰

    برای فرم لاگین از افزونه sidebar login استفاده کنید.
    پست ها هم با کمک کوئری از هر بخش که میخواید بگیرید و بعد هم با کمک جی کوئری تب کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - omid0098 - BKM_BASIR - Mostafa
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۲

    سلام، بدون افزونه هم میشه.
    همون تور که مرتضی گفت باید از کوئری استفاده کنید.
    مثال:

    <ul>
    <?php $recent = new WP_Query("showposts=5"); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>
    	<li><?php the_title(); ?></li>
    <?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
    </ul>

    و کمی هم بهش استایل بدین!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    BKM_BASIR - Morteza
  • BKM_BASIR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۴

    mostafa1990 گفت:
    سلام، بدون افزونه هم میشه.
    همون تور که مرتضی گفت باید از کوئری استفاده کنید.
    مثال:

    <ul>
    <?php $recent = new WP_Query("showposts=5"); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>
    	<li><?php the_title(); ?></li>
    <?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
    </ul>
    مصطفی جان من مثل شما برنامه نویس نیستم که لطفا یکم توضیح بده تا ببینم چکار باید بکنم منظور از کوئری چیه؟

    و کمی هم بهش استایل بدین!

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۷

    BKM_BASIR گفت:
    سلام خسته نباشید من میخوام سایتم رو به شکل این سایت دربیارم و مثل این سایت مطلب بزارم دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید
    http://www.zakerin.ir

    یه پشنهاد از من
    اگر می تونی و وقتش رو داری html و css این قالب رو درست کنی بعد ازدرست شدن به من برسونش تا برات به وردپرس تکمیلش کنم و به رایگان بهت بدمش !!!!!!!!!!!!!!!!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    BKM_BASIR - Mostafa
  • BKM_BASIR

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۶

    NESTED گفت:

    یه پشنهاد از من
    اگر می تونی و وقتش رو داری html و css این قالب رو درست کنی بعد ازدرست شدن به من برسونش تا برات به وردپرس تکمیلش کنم و به رایگان بهت بدمش !!!!!!!!!!!!!!!!!

    سلام والا این قالب گیرم نیومد که به شما برسونمش از شما به خاطر لطفی که کردید ممنونم

  • sheisebaboo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰

    با سلام.
    1)سیستمش جوملا نیست
    2) کار سختی نیست
    3) تب هارو که یه اسکریپت هست و میتونید برداریدش از روی سایت(بصورت html)
    4) با کمک کدی که آقا مصطفی بزرگوار، براتون گذاشتن میتونید مطالب رو فراخونی کنید.
    5) طراحی قالبش هم اگر css و html بلد باشین میتونید درست کنید.

    با تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    BKM_BASIR - Mostafa

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.