انجمن


دو تا سوال(مطالب محبوب ، لینک دوستان )  (۱۳ نوشته)

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۰

    سلام
    خدمت دوستان گلم
    1 . اقایون از من از تابع زیر برای نمایش مطالب محبوب استفاده میکنم که کامنت هاش را هم اخر هر پست مینویسیه ...
    میخوام نباشه ...
    <?php if (function_exists('wpp_get_mostpopular')) wpp_get_mostpopular(); ?>
    2 . من از تابع زیر برای نمایش لینک دوستان استفاده میکنم
    <?php get_links(2, '<li>', '</li>', '', false, 'name', false, false, -1, FALSE); ?>
    میخوام هرلینکی اضافه میشه عکس زیر بیاد اولش ...
    http://demo.beatkids.ir/wp-content/themes/Beatkids-1/images/li_small.png

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۹

    سلام
    سوال 1- کامنت پست رو مینویسه؟ آدرسی هست ببینم؟
    سوال 2 :
    باید به استایل li ها اضافه کنی:

    background-image:url('li_small.png');
    background-position:right;
    padding-right: 15px;
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۹

    1 . منظورم اینه که مطالب محبوب را در سایدبار مینوسیه ...
    مثلا:
    موسیقی بی کلام ... 6comment
    .....................
    منظورم اینه که جلوی هر کدومشون تعداد کامنت را مینویسه که نمیخوام باشه ...

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۳

    اقا مرتضی من نتونستم براش li تعریف کنم چون بقیه قالب میریزه به هم
    برا همین اومد با div یه کلاس ساختم برای n بعد محتوای زیر را ریختم توش

    .n {
    	background-image:url('images/right_arrow.jpg') no-repeat;
            background-position:right;
            padding-right: 15px;
    }

    و بعد اون li را با div جایگزین کردم امکان داره ؟
    یعنی کارم درست بود یا غلط ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنی ؟

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۳

    اگر دقت کنید این دستور
    <?php if (function_exists('wpp_get_mostpopular')) wpp_get_mostpopular(); ?>
    تابع wpp_get_mostpopula رو فراخوانی میکنه!

    پس باید ببینید از چه افزونه ای استفاده میکنید یا چه تابعی و کجا
    تغییرات را انجام دهید.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۳

    ببین li ها رو بریز توی یک ul بعد هم اون ul رو بریز توی یک div مثلا:

    <div class="bestlinks">
    <ul>
    <li>....</li>
    </ul>
    </div>

    حالا بصورت زیر در استایل میشه:

    .bestlinks ul li{
    ....
    }

    افزونه اینه: wordpress-popular-posts ؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۴

    man4toman گفت:
    افزونه اینه: wordpress-popular-posts ؟؟

    بله

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۵

    با این کد :

    .bestlinks ul li{
    	background-image:url('images/right_arrow.jpg') no-repeat;
            background-position:right;
            padding-right: 10px;
    }

    این شکلیه :
    http://up.vatandownload.com/images/zon2epznele2wlde5gkk.png
    با این کد نشون نمیده ...
    ------------------------------------------------------------
    با این کد :

    .bestlinks ul li{
    	background-image:url('images/right_arrow.jpg');
            background-position:right;
            padding-right: 10px;
    }

    این شکلیه :
    http://up.vatandownload.com/images/utqg6qu4ueiyal2nwane.png
    با این کد هم اینجوری ...
    ------------------------------------------------------------
    اگه میشه این سوال اول من را هم فراموش نکنی ممنون
    ------------------------------------------------------------
    این دموی آنلاین :
    http://demo.Beatkids.ir

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۶

    سوال اول ، از ابزارک تیک Display comment count رو بردار.
    دومی رو هم الان تست میکنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۸

    man4toman گفت:
    سوال اول ، از ابزارک تیک Display comment count رو بردار.

    مرتضی جان من دارم میگم از کد استفاده میکنم یعنی قالبم از ابزارک پشتیبانی نمیکند ...

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۲

    در مورد سوال دوم با مد زیر تست کردم روی قالبت جواب داد:

    .bestlinks ul li {
    	width:100%;
    	float:right;
    	background:url(li_small.png) no-repeat right top;
    	line-height:8px;
    	padding:0 15px 3px 0;
    	margin:10px 0 0 0
    }

    حالا شاید مواردی اضافه باشن ، تست کن.

    اون مورد اول رو الان درست میکنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۶

    آقا مرتضی دمت گرم این حل شد ...
    فقط اگه میخوای برای مورد اولم هم کد بدی میخوام مثل سوال دومم اولش عکس باشه ممنون میشم ... یه دنیا ممنون ...

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۸

    اینهم راه حل مشکل اول:
    wpp_get_mostpopular("stats_comments=0")
    شب خوش

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - رضا ش

درباره‌ی این موضوع