انجمن


مشکل با افزونه google sitemap generator  (۲۱ نوشته)

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۶

    سلام دوستان من با افزونه xml sitemap generator for wordpress 3.2.4 به مشکل برخوردم
    افزونه رو نصب کردم و فایل sitemap.xml هم ساخته شد . سطح دسترسی فایل رو از 666 به 777 تغییر دادم
    اما با این ارور مواجه میشم .
    عکسو ببینید :


    http://up6.iranblog.com/images/14680009956901038412.png

    view result

    Trying to ping: http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=htttp%3A%2F%2Fmydomain.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsitemap.xml. The sections below should give you an idea whats going on.
    
    Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /www/99k.org/a/m/i/myaccount/htdocs/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 2297
    Errors, Warnings, Notices:
    
    WP_DEBUG was set to false somewhere before. You might not see all debug information until you remove this declaration!
    
    Notice: WP HTTP API Web Request failed: : in /www/99k.org/a/m/i/myaccount/htdocs/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 2373
    Result (text only):
    
    Result (HTML):
    
    Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /www/99k.org/a/m/i/myaccount/htdocs/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 2317

    دوستان من تازه کارم . اگه تنظیمات خاصی داره لطفا کمک کنید

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۲

    سطح دسترسی sitemap.xml و sitemap.xml.gz را برروی 777 قرار بدین
    تنظیمات افزونه را هم ریست کنید.
    مجدد بررسی کنید.
    آدرس نقشه سایتتون را هم در اینجا قرار بدین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Morteza - Parsa - Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۵:۲۱

    ممنون دوست عزیز هرچی باهاش ور رفتم فایده ای نداشت .
    سطح دسترسی فایل sitemap.xml رو به 666 تغییر دادم . بعد هم پلاگین رو ریستارت کردم اما بازهم ارور داد .تازه قسمت انتخاب ساخت فایل sitemap.xml.gz هم فریز بود و هاستم اجازه تغییر سطح دسترسی فایل htaccess رو هم بهم نمی داد . البته خوشبختانه با تعویض هاست همه این مشکلات افزونه حل شد.
    فقط یه سوال دیگه برای استفاده بهینه از سئو و نقشه سایت باید این فایل htaccess رو هم ویرایش بدیم یا نه ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۹

    فقط یه سوال دیگه برای استفاده بهینه از سئو و نقشه سایت باید این فایل htaccess رو هم ویرایش بدیم یا نه ؟

    برای خطاهای 404 و پیوند یکتا باید ویرایش بشه :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۴

    mostafa1990 گفت:

    برای خطاهای 404 و پیوند یکتا باید ویرایش بشه :)

    یکم بیشتر راهنمایی کنید لطفا :
    عکسی که تو پست اولم گذاشتم رو ببینید میزان استفاده از مموری 25 مگه ! حدس زدم مشکل از هاستم باشه .بنابراین وبلاگمو روی یه سرویس دهنده رایگان 000webhost.com هاست کردم ولی نمی دونم چرا با اینکه افزونه سایت مپ فعال شده و کار میکنه اما مقدار استفاده از رم خیلی بالاست : 50mb
    چرا ؟ از استادان کمک می خوام که F1 می زنم ... زکات علم نشر آنست

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۲

    کسی نیست جواب ما رو بده . 50mb استفاده از مموری برای سایت مپ زیاد نیست ؟
    خواستم میزان استفاده از مموری رو کم کنم زمانش تغییر می کنه میشه 0.75 ثانیه ولی استفاده از مموری نهایتا 500kb کم میشه .
    اگه اشتباه نکنم هنگام ساخت و بروز رسانی فایل سایت مپ میزان استفاده از مموری باید یه چیزی بین 6 تا 16 مگ باشه؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۷

    کسی نیست جواب ما رو بده . 50mb استفاده از مموری برای سایت مپ زیاد نیست ؟

    شما چند تا نوشته در وردپرس دارید؟!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۳:۳۲

    ما فعلأ آش خوریم داداش .
    من 8 تا نوشته با 45 برچسب و حدودأ 40 تا برچسب سئو برای نوشته هام دارم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۴

    با این تعداد نوشته حجم نقشه سایتتون اینقدر سنگین است؟
    نقشه سایت رو پاک کنید
    افزونه آن را نیز پاک کنید و مجدد نصب کنید.
    وردپرس + تمامی افزونه هارا نیز به روز کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۹

    دوست عزیز همه کارهایی که گفتی رو انجام دادم . همه افزونه ها بجز خود وردپرس 3.0.1 رو بروز کردم و حتی بعد از اینکه همه افزونه ها حتی all in 1 seo رو هم غیر فعال کردم نهایتا استفاده از مموری شد 40mb ! چرا ؟
    لطفا خیلی ساده توضیح بدین که چه دلایلی می تونه داشته باشه

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۴:۰۸

    دوستان تعداد برچسبهای مطالبم زیاد نیست؟ ممکنه دلیلش همین باشه؟
    در ضمن یه سوال وقتی ما از برچسب سئو برای نوشته هامون استفاده می کنیم لازمه که برا نوشته هامون هم تعداد زیادی برچسب معمولی داشته باشیم ؟ یا اینکه تعداد برچسبها باید پائین باشه فقط به اندازه ای که بتونیم مطالب مرتبط با نوشتمونو نمایش بدیم؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۷

    دوستان تعداد برچسبهای مطالبم زیاد نیست؟ ممکنه دلیلش همین باشه؟

    نه، زیاد مهم نیست این مورد.

    در ضمن یه سوال وقتی ما از برچسب سئو برای نوشته هامون استفاده می کنیم لازمه که برا نوشته هامون هم تعداد زیادی برچسب معمولی داشته باشیم ؟ یا اینکه تعداد برچسبها باید پائین باشه فقط به اندازه ای که بتونیم مطالب مرتبط با نوشتمونو نمایش بدیم؟

    برچسب ها باید استاندارد زده بشن! یعنی بیشتر از حد معمول و استفاده از کلمات دیگری، میتونه مضر باشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Ghost
  • hp2019

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۰

    سلام دوستان:
    من مراحل ساخت sitemap را انجام دادم.
    افزونه را نیز فعال کردم .
    همه کار ها را انجام دادم.
    وقتی روی http://www.mysite.com/sitemap.xml میرم این صفحه را نشان میدهد.
    http://downloadafg.com/Moshkel.jpg
    تشکر...

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۱

    "پیوند یکتا" تون رو چطور تنظیم کردید؟

    من یکبار از تک داخل پیوند یکتا استفاده کردم نزدیک 30 مگابایت رم خورد!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۲

    /%year%/%monthnum%/%postname%.html
    فعلا که مشغول انتقال سایتمم باید ببینیم رو هاست جدید هم همین مشکل پیش میاد یا نه ؟

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۳

    نه، بعیده از پیوند یکتا باشه. این ساختار ساده ایه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۱

    iWordpress گفت:
    /%year%/%monthnum%/%postname%.html
    فعلا که مشغول انتقال سایتمم باید ببینیم رو هاست جدید هم همین مشکل پیش میاد یا نه ؟

    پی‌نوشت: پسوند html تاثیری در سئو ندارد :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۰

    mostafa1990 گفت:

    پی‌نوشت: پسوند html تاثیری در سئو ندارد :)

    سلام داش مصطفی من تازه متوجه اسم شما در کنار افزونه wp-statitics شدم و از این بابت خیلی خوشحالم.امیدوارم در کار توسعه این افزونه و پروژه های جدیدتون موفق باشید.
    داداش جسارت نشه شما استاد مایی . ما هم تازه جمع و تفریقو یاد گرفتیم.
    "بنا به نظر خیلی از دوستان در انجمن و همینطور وبسایت های خارجی استفاده از نام پست تنها، به علاوه پسوند html بهترین تاثیر ممکن رو روی سئو سایت داره"
    البته با استناد به این مقاله

  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۳

    "بنا به نظر خیلی از دوستان در انجمن و همینطور وبسایت های خارجی استفاده از نام پست تنها، به علاوه پسوند html بهترین تاثیر ممکن رو روی سئو سایت داره"

    مصطفی جان راست میگه :)
    هیچ تاثیری نداره ( یه سری چیزها هست که جا افتاده بین مردم !)
    هدف از .php کردن یا .html کردن اینه که آدرس رو ببنندند و البته بعضی ها سایت رو طوری نشون بدن که مثلا سی ام اس نداره !
    بنا به گفته yoast که یکی از بزرگترین سئودان های وب هست تاثیر نداره!
    در ضمن میتونید از انجمن گوگل هم استفاده کنید و از خودشون سوال کنید
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۱

    @دانلود:ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز.البته تو انجمن های مختلف که توصیه شده از پسوند .html یا .php استفاده کنیم .بهرحال اگه واقعا تو سئوی سایت تاثیری نداره لااقل url سایت رو متمایز و شکیل میکنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی سجاد
  • uploader333

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۵

    سلام
    من برای سایتم چند بار نقشه سایت با کمک این ساین ساختم
    xml-sitemaps.com
    و در گوگل وب مستر معرفیش کردم
    الان حدود ۳۵۰ صفحه از سایتم اونجا سابمیت شده و ۱۵۰ صفه هم تو گوگل ایندکس شده ولی مشکلی که وجود داره با این روش باید دائم نقشه سایت جدید ساخت و توی روت آپود کرد و از طرفی اون سایت فقط تا ۵۰۰ صفحه را رایگان می سازه الان من سایتم از ۵۰۰ صفحه رد شده برای همین دنبال روشی بودم که به صورت اتوماتیک نقشه سایت ساخته بشه و به گوگل شناسایی بشه.. روش افزونه google xml sitmaps پیدا کردم
    با این روش که می رم همه دستوراتو مو به مو انجام می دم .. ولی aitemap ساخته نمی شه ارور 404 می ده
    الان تکلیف چیه؟باید چی کار کنم؟

درباره‌ی این موضوع