انجمن


نوشتن متن بصورت متحرک  (۷ نوشته)

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۵

    سلام به همگی.
    میخواستم ببینم چجوری میشه توی هر قسمت از سایت،یه متن دلخواه خودمو به صورت متحرک(مثلاً در حال تایپ یا از چپ به راست یا حالا با هر افکت قشنگی)نشون بدم؟
    اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم....
    افزونه quotes-collection نصب کردم،خوبه اما افکت نداره:(

  • شروع وبلاگ نویسی با blogshen.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۲

    خوب دوست عزیز میتونید از کدهای متن متحرک استفاده کنید.

    کد رو دریافت کنید بعد تغییرات لازم رو روش انجام بدید بعد هرجای قالب سایت خواستید قرار بدید یا تو ابزارک در کد php قرار دهید و هر جای سایتتون که میخواید بذارید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳

    blogshen گفت:
    خوب دوست عزیز میتونید از کدهای متن متحرک استفاده کنید.

    کد رو دریافت کنید بعد تغییرات لازم رو روش انجام بدید بعد هرجای قالب سایت خواستید قرار بدید یا تو ابزارک در کد php قرار دهید و هر جای سایتتون که میخواید بذارید.

    والا من یه فندق کد نویسیم که بلد بودم بعد از خدمت مقدس سربازی یادم رفته!!! ;)
    میشه لطف کنید راهنمائیم کنید؟این کدا آماده نیست؟

  • شروع وبلاگ نویسی با blogshen.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۸

    کدها آماده هست فقط تو کد نوشته * مکان متن شما * اون نوشته رو پاک کنید و نوشته خودتون رو جاش بذارید بعد هر جا که خواستید قرارش بدید.

    صبر کنید تا کد رو براتون قرار بدم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob
  • شروع وبلاگ نویسی با blogshen.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۳

    <marquee direction="right" bgcolor="#C0C0C0" width="400" height="20" style="color: #0000FF; font-size: 12pt" scrollamount="5" behavior="scroll"> .*.*.*. متن شما .*.*.*. متن متحرك</marquee>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob - امین باقیات
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۳

    blogshen گفت:
    <marquee direction="right" bgcolor="#C0C0C0" width="400" height="20" style="color: #0000FF; font-size: 12pt" scrollamount="5" behavior="scroll"> .*.*.*. متن شما .*.*.*. متن متحرك</marquee>

    مرسی عزیز،لطف کردید...

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۴

    سلام

    http://www.emperatoor.org/1390/10/code-written-by-typographical/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Morteza

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.