انجمن


مشکل با افزونه wp-statictis  (۲۷ نوشته)

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۴

    سلام.
    من افزونه wp-statictis رو نصب کردم،کدهاشم توی قالبم گذاشتم و آمارو نشون میده اما بازدید امروزم کنتور نمیندازه و ثابت روی 2 مونده!!!!
    لطف کنید راهنمائیم کنید...

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۸

    سلام
    آمارگیرت که بخوبی کار می کنه و به ازای هر رفرش هم 1 دونه کنتور میندازه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۰

    omid0098 گفت:
    سلام
    آمارگیرت که بخوبی کار می کنه و به ازای هر رفرش هم 1 دونه کنتور میندازه

    اون آماری که شما میبینید،cystat هست نه wp statictis.
    آمار wpstatictis رو واسه اینکه فعلاً ظاهر قالبم به هم نریزه گذاشتم آخر بلوک آخرین اخبار.ببینید.کنتور نمیندازه!!!!

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۶

    آمار wpstatictis رو واسه اینکه فعلاً ظاهر قالبم به هم نریزه گذاشتم آخر بلوک آخرین اخبار.ببینید.کنتور نمیندازه!!!!

    زیر بلوک اخبار چیزی نیست!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۲

    mostafa1990 گفت:

    زیر بلوک اخبار چیزی نیست!

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بلوک اخبار اونی نیست که وسط سایته ها،سمت چپ سایت،آخرین بلوک،انگلیسی نوشته....

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۶

    افزونه رو غیر فعال کنید.
    تمامی جدول های مربوط به افزونه رو پاک کنید.
    افزونه رو مجدد فعال کنید.
    ببینید درست میشه یا نه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۲

    mostafa1990 گفت:
    افزونه رو غیر فعال کنید.
    تمامی جدول های مربوط به افزونه رو پاک کنید.
    افزونه رو مجدد فعال کنید.
    ببینید درست میشه یا نه.

    نه،درست نشد :(

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۴

    مابقیه افزونه هارو غیرفعال کنید.
    شاید درکنار افزونه های دیگه سازگار نباشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob - امین باقیات
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۴

    mostafa1990 گفت:
    مابقیه افزونه هارو غیرفعال کنید.
    شاید درکنار افزونه های دیگه سازگار نباشه.

    نه آقا مصطفی،بازم نشد.
    جالبه که وقتی قالبمو عوض می کنم درست میشه!
    بعد تعداد یوزرای آنلاین هم درست نشون میده اما نمیدونم چرا آمارش کنتور نمیندازه!
    به فایل های قالب ربطی نداره؟!

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۱

    جالبه که وقتی قالبمو عوض می کنم درست میشه!

    عجیبه!
    شاید یکسری توابع در functions.php جلوی این کار را گرفته اند.
    بررسی کنید ببینید در فایل header.php تابع:
    <?php wp_head(); ?>
    وجود دارد یا خیر!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob - امین باقیات
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۷

    mostafa1990 گفت:

    عجیبه!
    شاید یکسری توابع در functions.php جلوی این کار را گرفته اند.
    بررسی کنید ببینید در فایل header.php تابع:
    <?php wp_head(); ?>
    وجود دارد یا خیر!

    نه مصطفی جان،توی header.php نیست این تابع...

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۵

    خب دوست عزیز در فایل هدر قبل ، یا بعد از تگ زیر قرارش بدین
    </head>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob - امین باقیات
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۰

    NESTED گفت:
    خب دوست عزیز در فایل هدر قبل ، یا بعد از تگ زیر قرارش بدین
    </head>

    گذاشتم اما بازم مشکلم حل نشد!!!! :(

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۹

    آقا مصطفی خواهش می کنم جواب بدید،میدونم الآن باز واسم اخطار میفرستید اما کارم لنگه وگرنه بیخودی که نمیام پست بدم!!!

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰

    فایل هدر و فانکشن رو بصورت فشرده اینجا بزارید تا چک کنیم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - kimiamob
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۹

    بفرمائید آقا مرتضی،اینم هر دوتاش:
    لینک

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۳

    اول شما فایلهای پوسته رو بصورت without signature ذخیره کنید.
    بعد هم توی این دو فایلتون مشکلی ندیدم. کاری که گفتم رو انجام بدی و تس تکنید درست میشه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۷:۴۳

    man4toman گفت:
    اول شما فایلهای پوسته رو بصورت without signature ذخیره کنید.
    بعد هم توی این دو فایلتون مشکلی ندیدم. کاری که گفتم رو انجام بدی و تس تکنید درست میشه؟

    میشه راهنمائیم کنید آقا مرتضی؟این کاری که گفتید بکنم چجوریه؟منظورتون اینه که encoding صفحه باید تغییر کنه؟وقتی میخوام Save as کنم،utf8 without signature پیدا نکردم!
    روی کدوم فایلها باید انجام بدم؟کل قالب؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۵

    با نت پد کار نکنید.
    از ادیتورهایی مثل ultraedit یا emeditor استفاده کنید.
    رو روی کل فایلها اینکار رو انجام بدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - kimiamob - omid0098 - Mostafa
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۲

    man4toman گفت:
    با نت پد کار نکنید.
    از ادیتورهایی مثل ultraedit یا emeditor استفاده کنید.
    رو روی کل فایلها اینکار رو انجام بدید.

    آقا مرتضی بازم نشد :(((

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷

    man4toman گفت:
    با نت پد کار نکنید.
    از ادیتورهایی مثل ultraedit یا emeditor استفاده کنید.
    رو روی کل فایلها اینکار رو انجام بدید.

    آقا بالاخره درست شد.
    خیلی ممنون آقا مرتضی،لطف کردید...

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۴

    سلام
    خداروشکر ؛ خوشحالمون کردی.
    موفق باشی .
    ‏*موضوع به حل شده تغییر یابد*
    با تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - kimiamob
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۲

    دوباره سلام.
    من واسه نمایش تعداد بازدید پستام از افزونه WP-PostView استفاده می کنم،اما نمیدونم چرا هر بازدیدو دو بار کنتور میندازه.الآن تعداد بازدید همه پستای من عدد زوجه!
    ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید مشکلشو حل کنم،چون بازدید کننده اینجوری پیش خودش فکر میکنه ما داریم تقلب می کنیم...

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۱

    دوستان،من یه سری مطالب در مورد همین پلاگین توی تاپیکای دیگه خوندم که معمولاً بچه ها گفته بودن چرا از این پلاگین استفاده میکنید و راه های دیگه پیشنهاد داده بودن!
    اما من میخوام همین پلاگین تعداد بازدید پستامو نشون بده چون اگه بخوام باز روشمو عوض کنم همشون صفر میشن،ضمن این که پربازدیدترین مطالبم باز دردسر میشه!
    اگه میشه لطف کنید راهنمائیم کنید که پلاگینو چجوری مشکلشو برطرف کنم...

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۱

    kimiamob گفت:
    دوباره سلام.
    من واسه نمایش تعداد بازدید پستام از افزونه WP-PostView استفاده می کنم،اما نمیدونم چرا هر بازدیدو دو بار کنتور میندازه.الآن تعداد بازدید همه پستای من عدد زوجه!
    ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید مشکلشو حل کنم،چون بازدید کننده اینجوری پیش خودش فکر میکنه ما داریم تقلب می کنیم...

    اول: موضوعی که مطرح کردید به این تاپیک ربطی نداره

    توابع جایگزین که برای این کار معرفی شده
    برای پربازدیدترین هم تابعی که برای این کار استفاده میشود را از داخل فایل افزونه پیدا و به فایل function کپی کنید
    افزونه را هم غیر فعال کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Mostafa
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۸

    parselearn گفت:

    اول: موضوعی که مطرح کردید به این تاپیک ربطی نداره

    توابع جایگزین که برای این کار معرفی شده
    برای پربازدیدترین هم تابعی که برای این کار استفاده میشود را از داخل فایل افزونه پیدا و به فایل function کپی کنید
    افزونه را هم غیر فعال کنید

    ای خدا!
    من چیکار کنم اینجا؟!
    والا من تاپیک زدم واسه این موضوع که آقا مرتضی تاپیکو بستن ارجاع دادن به این تاپیک!
    یعنی هیچ راهی نیست که خود این افزونه رو درستش کرد؟!آخه باز همه بازدیدای پستام صفر میشه!!!

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۱

    دیگه زحمت نکشید!مشکلشو پیدا کردم...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.