انجمن


چرا سایت کامل لود نمیشه؟  (۲۳ نوشته)

  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۳

    سلام
    عکس زیر رو نگاه کنید. سایت کامل لود نمیشه (روی لوکال نصب کردم)

    http://up.vbiran.ir/images/eomy8lr0va7oin8926v.jpg

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳

    سلام
    اینطور ؛ با یه دونه عکس نمیشه گفت که لود نشدن قالب بخاطر چیه ؛ اگه خواستی رو یه وبلاگ نصبش کن و لینک سایت رو بذار اینجا تا کمکت کنیم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Masroor
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۷

    در این قالب کدهای آمارگیر درج شده
    پلاگین CyStats رو نصب کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Masroor
  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۱

    NESTED گفت:
    در این قالب کدهای آمارگیر درج شده
    پلاگین CyStats رو نصب کنید

    آره اولش روی اون پلاگین آمار ارور داد. میشه لینکش رو بزارید؟ ممنون

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۷

    http://www.wordpress.org/extend/plugins/cystats/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Masroor
  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۱

    ممنون این مشکل با نصب پلاگین CyStats حل شد. ممنون از دوستان
    یه سوال دیگه از اساتید:
    چرا وقتی فایل index.php و single.php رو مثلا کد یه قسمت رو برمیدارم بازم صفحه کامل لود نمیشه؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۳

    چه کدی از چه قسمتی رو بر میدارین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Masroor
  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۸

    NESTED گفت:
    چه کدی از چه قسمتی رو بر میدارین

    درود.
    این عکس رو نگاه کنید:
    http://up.vbiran.ir/images/3gb02ghdsc24zfus6ck0.jpg

    حالا زیادی هم نمیخوام تغییر بدم فقط دو تا کد بود اونو حذف میکنم سایت نصفه میاد!!!
    مثلا این کدها که رو پاک میکنم سایت نصفه میاد

    <?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

    ارسال در حدود <?php echo human_time_diff(get_the_time('U'), current_time('timestamp')) . ' قبل'; ?>

    اینم کد index.php

    <!--post-->
    
                    	<div class="post">
    	                	<div class="post-top">
                            	<b><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></b> -  <?php the_time('l ,j F , Y'); ?>
                            </div>
        	                <div class="post-bg">
            	            	<div class="post-det">
                	            	<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/view.png"> تعداد بازدید : <?php echo cystats_getPostVisitsByID($id,$showmode=TRUE); ?>   <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/category.png">دسته بندی : <?php the_category(' , ')?>
                    	        </div><BR />
                                <div class="post-entry">
                                <?php the_content(''); ?>
                                <center><div class="post-tag">
                                	<?php the_tags(__('برچسب ها : ','kubrick'), ', ', '<br />'); ?>
                                </div></center>
                                </div>
    
                        	</div>
                        	<div class="post-bot">
                            	 ارسال در حدود <?php echo human_time_diff(get_the_time('U'), current_time('timestamp')) . ' قبل'; ?> 
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/author.png"> نویسنده : <?php the_author();?>  <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/comment.png"><?php comments_popup_link('بدون نظر ', '1 نظر', '% نظر'); ?><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">   | ادامه مطلب »</a>
                            </div>
                            </div>
    
    <!--/post-->
  • علی سجاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۳
    تشکر شده: ۱۹۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۷

    ظاهرا زمانی که شما متنی را در داخل تگ کد قرار میدین استایل هاش از بین میره
    من که چیزی رو ندیدم Bold شده باشه...
    لطفا به نحوه واضح تر سوالتون رو بپرسید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Masroor
  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۰

    حتی یک کد br (واسه رفتن به خط بعد) هم میزارم لابه لای کد ها سایت نصفه میاد!!!!!!

  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۴

    p30af.com گفت:
    ظاهرا زمانی که شما متنی را در داخل تگ کد قرار میدین استایل هاش از بین میره
    من که چیزی رو ندیدم Bold شده باشه...
    لطفا به نحوه واضح تر سوالتون رو بپرسید...

    پست رو دوباره ادیت کردم

  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۳

    واضحتر بگم... من حتی یک کد br هم اضافه میکنم استایل به هم میخوره و نصفه میاد
    همونطور که دوستمون گفت: ((ظاهرا زمانی که شما متنی را در داخل تگ کد قرار میدین استایل هاش از بین میره))

    چیکار میشه کرد؟ یعنی من نمیتونم اصلا فایل های index.php و single.php رو ادیت کنم؟!!! :-s اینجوری که نمیشه

  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸

    up

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۰

    Masroor گفت:
    واضحتر بگم... من حتی یک کد br هم اضافه میکنم استایل به هم میخوره و نصفه میاد
    همونطور که دوستمون گفت: ((ظاهرا زمانی که شما متنی را در داخل تگ کد قرار میدین استایل هاش از بین میره))

    چیکار میشه کرد؟ یعنی من نمیتونم اصلا فایل های index.php و single.php رو ادیت کنم؟!!! :-s اینجوری که نمیشه

    ویرایش قالب بستگی به این داره که شما کجا رو ویرایش میکنید
    و ایا تگ را در جای مناسب قرار میدهید

    ضمنا کد شما نیاز به افزونه cystats دارد
    این افزونه را نصب کردید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Masroor
  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۶

    بله نصب کردم
    من چند بار گفتم که حتی یک کد br هم اضافه میکنم سایت به هم میخوره

    برای مثال من از فایل index و single این کد رو پاک میکنم

    <?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۷

    up

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۸

    در حالت عادی بود یا نبود تابع زیر هیچ عکس العملی در روند نمایش قالب نداره که قالب رو بهم بریزه
    <?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Masroor
  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۳

    NESTED گفت:
    در حالت عادی بود یا نبود تابع زیر هیچ عکس العملی در روند نمایش قالب نداره که قالب رو بهم بریزه
    <?php the_time('l ,j F , Y'); ?>

    ولی من پاک میکنمش سایت نصفه میاد !
    پس یعنی مشکل قالبه؟!

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۸

    مورد میتونه از فایل فانکشن قالبتون باشه

  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۴

    NESTED گفت:
    مورد میتونه از فایل فانکشن قالبتون باشه

    خب فانکشن رو باید چیکار کنیم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۱

    فایل فانکشن رو هم اینجا قرار بدین تا بررسی بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Masroor
  • Masroor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۳

    NESTED گفت:
    فایل فانکشن رو هم اینجا قرار بدین تا بررسی بشه

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar(array('name'=>'post-ads'));
    register_sidebar(array('name'=>'right-ads'));
    ?>
    <?php
    add_theme_support( 'automatic-feed-links' );
    ?>
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷

    تا اینجایی که من دارم می بینم
    هیچ مشکلی نباید داشته باشن

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.