انجمن


کمک برای قرار دادن جست و جوگر در قالب  (۵ نوشته)

  • سعید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۰
    تشکر شده: ۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵

    با عرض سلام و خسته نباشید

    میخواستم اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطور میتونم همین ابزارک جست و جو که به صورت پیشفرض روی خود وردپرس هست رو با استفاده از کد در قسمتی از قالبم قرار بدم به طوریکه به صورت زیر باشه:

    خود سرچ باکس دارای طول 500 پیکسل و عرض10 پیکسل باشد
    و جمله :"سریع جست و جو کنید" هم درون خود سرچ باکس باشه
    اگه یه کادری هم دور این سرچ باکس باشه که دیگه خیلی زیبا میشه

    بی صبرانه منتظر جوابتون هستم

    موفق باشید و یاحق

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۸

    forum.wp-persian.com/topic/3559#post-26438

    forum.wp-persian.com/topic/3201#post-24275

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سعید
  • سعید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۰
    تشکر شده: ۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۵

    omid0098 گفت:
    forum.wp-persian.com/topic/3559#post-26438

    forum.wp-persian.com/topic/3201#post-24275

    دوست عزیز ممنون
    اما یادمه که گفتم میخوام از خود دیفالت وردپرس استفاده کنم
    منتها ابزارک نباشه و یک کد در قالبم قرار بدم
    و یا ابزارک را با کد در قالبم فراخوانی کنم

    اما چون ظاهر بیریختی داشت گفتم شاید با css درست بشه

  • سعید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۰
    تشکر شده: ۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۹

    داداش 12 ساعت گذشت ها

    بکب نمیخواد راهنمایی کنه؟

    بابا اینو همه تو قالبشون استفاده میکنند فقط ما بلد نیستیم

  • hadisoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۱
    تشکر شده: ۱۴۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۳

    این کدشه

    <form id="searchForm" method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
    		<input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />
    		<input type="text" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'جستجو';}" onFocus="if (this.value == 'جستجو') {this.value = '';}" value="<?php if(is_search()) {  the_search_query(); } else { echo''; } ?>" id="s" name="s" class="searchField">
    		<input type="submit" class="searchBtnSubmit" value="">
        </form>

    شما به جای آی دی و کلاس ها ، آی دی و کلاس های خودتو قرار بده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سعید - Morteza - امین باقیات

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها