سلام؛ با توجه به درخواستهای متعدد و افزونه و کدهای مختلفی که برای «پنهان كردن لينك دانلود / عكس / ادامه مطلب / قسمت خاصي از مطلب و ... از دید مهمان ها و افراد غیر عضو» وجود داشت؛ به نظرم رسید که این تاپیک لازم باشه؛ لذا دست به کار شدم و نتیجه ی چند ساعت تلاش رو ناقابل خدمتتون ارائه میکنم:
در این تاپیک از مطالب دوستانی که در انجمن فعالیت دارن (مخصوصا آقا نوید و جناب پارسا) و وردپرس انگلیسی و دیگر سایتها بهره بردم؛ تمام این روشها رو خودم امتحان کردم و تا حد ممکن سعی کردم که توضیحات هر کدوم رو بر اساس تجربه م بطور کامل بیان کنم. امیدوارم مفید باشه و کاربران مبتدی رو از سردرگمی در بیاره.
تذکر: شماره ی روشها به معنی بهتر بودن اونها نیست. بسته به نیازتون از اونها استفاده کنین.
------------
روش اول: الزامي نمودن ورود به سايت، جهت مشاهده ي همه مطالب با (login to view all)
این افزونه متن شما رو از غیر اعضا مخفی میکنه به شرطی که متنی رو که میخواین فقط برای اعضای سایت, قابل رؤیت باشه, بین یکی از این کدها قرار بدید
<!--loginview start--> تست <!--loginview end-->
یا[loginview] تست [/loginview]
با این تفاوت که: اگه متنتون رو بین کد اول قرار بدید, بعد از غیر فعال شدن افزونه, کدها نمایش داده نمیشن؛ ولی اگه بین کد دوم قرار بدید, تا افزونه غیر فعال بشه, علاوه بر متن مخفی, کدهاش هم به کاربر نشون داده میشه, یعنی سایتتون به این شکل دیده میشه: [loginview] لینک دانلود مثلا [/loginview]؛ پس بهتره از کد اول استفاده کنین.
یکی از مزایای این افزونه اینه که: بعد از فعال شدن, یک دکمه به نام loginview به ویرایشگر شما اضافه میکنه و فقط کافیه شما متن مورد نظرتون رو سلکت کنید و اون کلید رو فشار بدید تا کد اولی رو اضافه کنه.
دانلود افزونه login to view all
http://wordpress.org/extend/plugins/login-to-view-all