انجمن


پنل مدیریتی  (۱۰ نوشته)

  • mehdihossini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۵

    سلام.من تو انجمن گشتم شاید هم این مشکل فراوان مطرح شده.ولی اگه میشه اینجا منو کمک کنید.من یه افزونه نصب کردم (google-sitemap-generator.3.2.6) بعد چند دقیقه صفحه ورود به پنلم نمییومد.سفید میاد.ولی خود سایتم باز میشه.از رو هاست هم پلاگینو حذف کردم ولی مشکل حل نشد.الان این مشکل دو بار برام پیش اوومده.بار اول هم اینجا مطرح کردم.جواب نگرفتم.مجبور شدم کارمو از اول شروع کنم.اگه میشه مفصصصل کمکم کنید!!!!!!!!!!!

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۱

    سلام دوست عزیز

    تیبل افزونه رو از دیتابیس (ازطریق php my admin ) حذف کنید و دوباره اون رو نصب و فعال کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • mehdihossini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲

    داداش واسه سایت دوستم هم یه سوال پرسیدم.گفتید تیبل حذف کنید..رفتم 4تا تیبل به اسم همون افزونه دیدم.پاک کردم.همه چی ریخت به هم حالا دیگه سایتش باز نمیشه.شما که زحمت میکشید جواب میدید.یه راهنمایی کوچیک کنید که من چه طور حذف کنم :(((((((((((((0

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۹

    افزونه را فقط از سایت wordpress.org دریافت کنید و نه از هیچ سایت دیگر!
    آخرین نسخه باشد. وردپرس خودتان نیز به روز باشید.
    اگر مجدد مشکل داشتید، افزونه های دیگر را غیرفعال کنید، شاید درکنار افزونه های دیگر مشکل ساز میشود.

  • mehdihossini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۶

    سلام. من دیگه مغزم کار نمیکنه.الان مال دوستم که پنلش باز میشد رفتم افزونه ها رو غیر فعال کردم سایتش اومد بالا.مال من برعکسه سایتم باز میشه پنل وردپرس باز نمیشه.رفتم از cpanel هم همه افزونه ها رو پاک کردم ولی بازم نشد.با wp-admin/ کلا سفید میاد.ولی با wp-login.php میاد وقتی pass user رو میزنم صفحه سفید مییاد .خواهش میکنم کمک کنید.اگه هم با حذف تیبل که دستم گفته حل میشه برام بگید.توphp my admin تیبل افزونه ها کجان؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۹

    شما افزونه Google XML Sitemaps 3.2.6 رو نصب کردید. درسته؟!
    این افزونه جدولی در دیتابیس ایجاد نمیکنه

    نام پوشه wp-content را موقت تغییر بدید و دوباره تست کنید
    در صورتی که فایلی در روت هم ایجاد کردید حذف کنید

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۵

    عیب یاب وردپرس رو فعال کنید ( به مستندات روجوع شود ) تا متن ارور رو بتونید ببنید
    و یا اینکه فایل error_log در روت هاست رو باز بیننی کنید ببنید از چه قسمی و یا از چه چیزی خطا گرفته
    اگه بازم چیزی ندیدین
    اگر دسترسی به php.ini دارین display erorr را فعال کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa
  • mehdihossini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۷

    سلام.من نام پوشه wp-content به wp-content1تغییر دادم.پنل باز شد سایت سفید شد!!! بعد اومدم قالبا رو حذف کردم.باز اسم پوشه wp-content رو به حالت اول برگردوندم.دوباره قالبمو آپ کردم.درست شد.اگه دیگه مشکلی پیش نیاد.ممنون پارسا جان

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa
  • mehdihossini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۰

    سلامی.مجدد!! دوباره همون طور شد وقتی اسمشو برگردوندم به حالت اول چند دقیقه بعد همون طور شد.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۵

    دوست عزیز مورد از قالب شما هست
    بالاتر گفتم

    عیب یاب وردپرس رو فعال کنید ( به مستندات روجوع شود ) تا متن ارور رو بتونید ببنید
    و یا اینکه فایل error_log در روت هاست رو باز بیننی کنید ببنید از چه قسمی و یا از چه چیزی خطا گرفته
    اگه بازم چیزی ندیدین

    این دو کار رو انجام بدین دقیقا بهتون میگن ایراد کارتون در چه قسمتی از پوسته و یا هسته وردپرستون هست

درباره‌ی این موضوع