انجمن


صفحه سفید(حتی با ایراد یاب)  (۱۹ نوشته)

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۶

    سلام،قبل از هر چیزی بگم که جستجو کردم...
    من وقتی یک تنظیماتی رو ذخیره میکنم/پستی منتشر میکنم/افزونه ای رو غیر فعال یا فعال میکنم و... بعدش صفحه سفید میشه(خودتون میدونید چی هست پس ادامه نمیدم که توضیح بدم)
    کار هایی که کردم،
    • تمامی افزونه هارو فعال کردم
    • ایراد یاب رو فعال کردم(هیچ ایرادی نداره)
    • پوشه wp-content رو یک بار عوض کردم و دوباره همون گزاشتمپوسته هم به پوسته فابریک برگشت...)(البته وقتی این کارو کردم ایراد یاب تا دلتون بخواد ایراد گرفت از جاهایی که اصلا وجود خارجی هم نداره مثلا"wp-content/themes/twentyten/functions.php on line 695" اگه خودتون هم دقت کنید تو فایل فانکشن این تم تنها 544 خط وجود داره... البته تنها ایرادی که میگیره هم از فانکشن هست...)
    • وقتی قالب اصلی خودمو هم میزارم دیگه هیچایرادی نمیگیره...قالب خودم iTheme2 1.1.9 هست.

    اخرش که ما نفهمیدیم این مشکل لعنتی از چی هست...به نظر من که یک باگ هست توی وردپرس(اگه نیست پس چرا اینه9مه طرفدار داره؟)
    خواهش میکنم که کمک کنید...

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۲

    یه راهنمایی مموری سایز رو در اچتی اکسس افزایش بدین باید مشکلتن برطرف بشه
    چرا میگم باید چون من همین مشکلات رو داشتم با افزایش مموری سایز موردم برطرف شد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - مرتضی نظری
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۲

    متشكر از لطفتون.ببخشيد چجوري ببرم بالا اونو?

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۰

    من با استفاده از این نوشته شما خواستم افزایش بدم مموری رو از طریغ اچ تی اکسس که وقتی اینو انجام دادم ارور 500 میاد(حتی با مموری های 128-64) هم تست کردم.اما بازم ارور 500 میاد... از طریغ wp-config.php هم تست کردم اما هیچ تفاوتی ایجاد نشد..
    به نظر شما باید چیکار کنم؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۷

    به مدیریت سرورتون بگین تا افزایش بدن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مرتضی نظری
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۵

    سلام،به مدیریت سرور خبر دادم و اونها هم مموری منو از 128 به 380 تغییر دادن.اما هیچ افاده ای نکرده...

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۴

    سلام،
    الان میدونم کارم اشتباه هستا،اما خداییش نیاز بود که بیاد بالای صفحه...کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۹

    محتوای فایل functions قالبتون اینجا در بین تگ code بذارید تا بررسی بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مرتضی نظری
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱

    سلام.خواستم کل کد رو بزارم اینجا،دیدم خیلی زیاد هست و هم اینجارو سنگین میکنه هم زشت... برای همین خود فایل فانکشن رو توی یک فایل رار گزاشتم و میدم بهتون
    http://namoblog.ir/wp-content/uploads/2012/02/functions.rar

    ممنونم که کمکم میکنید

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۰

    خب عیب یاب رو غیر فعال کنید
    پوشه قالب twentyten رو اگر نیازش ندارین کلا از توی هاست پاک کنید
    چون در بالاتر گفتین با قالب خودتون موردی نداره !!!

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۶

    الان تمامی قالب های دیگه بجز این قالب رو حذف کردم،ایراد یاب رو هم غیر فعال کردم اما هیچ افاده ای نداشت...
    یک نکته هم هست،یک وردپرس دیگه هم توی هاستم نصب هست،اونم توش هرچی تم توی این بود توی اون هم هست،اما اون هیچگونه مشکلی نداره..

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۱

    ببین داره با کدی چیزی کانفلیکت می خوره
    پلاگینهاتون رو یکبار غیر فعال کنید
    با تک قالب موجود iTheme2 1.1.9 تست کنید ببینید بازم موردی هست
    انکدینگ فایل فانکشنز همین قالب رو بررسی کنید

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۳

    من فکر میکنم www بی تاثیر نباشه،چگونه میتونم کلا از رو دامین www رو بردارم؟

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۰

    نکته بسیار جالبی که وجود داره،اینه که الان تنها و تنها صفحه اصلی وبلاگ بالا میاد،دیگه نه لوگین میشم،نه هیچ چیز دیگه...(بعد لوگین صفحه سفید میشه...)الان هم هیچ افزونه ای فعال نمیباشد...
    کلا عین یک ویروس عمل شده..
    اول تنها وقتی نوشته منتشر میکردم
    بعد وقتی تنظیمات بعضی از جاهارو ذخیره میکردم
    بعد همه ذخیره ها
    بعد فعال/غیر فعال کردن افزونه و پوسته
    تا اینجا حداقل همه اعمال انجام میشد اما صحه سفید میشد...
    اما الان دیگه نه هیچ عملی انجام میشه نه به هیچ چیز دسترسی دارم...
    خیلی جالبه مگه نه؟

  • shirazdownload

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶

    دوست عزیز قبلا برای منم این مشکل پیش اومده

    من یک نسخه از وردپرس قدیمی تر رو جایگزین کردم و مشکل حل شد . بنظرم اگر این کارو انجام بدید مشکل حل میشه.
    اگر روشش رو بلد نیستید بگید تا توضیح بدم . اول وردپرس 3 رو تست کنید اگر نشد از ورژن 2.9.2 استفاده کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مرتضی نظری
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۳

    خب ایا الان در قالب خودت داره این ایراد رو میگیره ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مرتضی نظری
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۴

    shirazdownload گفت:
    دوست عزیز قبلا برای منم این مشکل پیش اومده

    من یک نسخه از وردپرس قدیمی تر رو جایگزین کردم و مشکل حل شد . بنظرم اگر این کارو انجام بدید مشکل حل میشه.
    اگر روشش رو بلد نیستید بگید تا توضیح بدم . اول وردپرس 3 رو تست کنید اگر نشد از ورژن 2.9.2 استفاده کنید

    دوسنت عزیز اون ورژن ها که پر باگ امنیتی هست...

    NESTED گفت:
    خب ایا الان در قالب خودت داره این ایراد رو میگیره ؟

    اره،الان نه هیچ قالب دیگه ای روی وبلاگ هست،نه هیچ افزونه ای فعال هست...اما نکته جالبی که وجود داره اینه که الان که ایراد یاب رو فعال کردم این ارور رو میده:

    Notice: Undefined index: HTTPS in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php on line 526
    
    Notice: Undefined index: HTTP_X_FORWARDED_PROTO in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php on line 526
    
    Notice: Undefined index: cache_view_type in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 118
    
    Notice: Undefined index: cache_output_type in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 119
    
    Notice: Undefined index: cache_post_id in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 120
    
    Notice: Undefined index: cache_time_span in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 121
    
    Notice: Use of undefined constant is_robot - assumed 'is_robot' in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 579
    

    خب وقتی همه افزونه ها غیر فعال هست،چه فرقی برای ایراد یاب داره که هرچی ارور میده از افزونه هاست؟ الان بعد این پست اون افزونه هارو حذف میکنم تا ببینم این مشکل حل میشه یا نه... نتیجه رو میگم...
    _______________________________________________
    نتیجه:

    Warning: include(/home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/advanced-cache.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-settings.php on line 62
    
    Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/iengscom/domains/namoblog.ir/public_html/wp-settings.php on line 62
    

    خط 62 از wp-settings.php این هست:

    WP_DEBUG ? include( WP_CONTENT_DIR . '/advanced-cache.php' ) : @include( WP_CONTENT_DIR . '/advanced-cache.php' );

    نکته:فایل advanced-cache.php به صورت پیشفرض تو وردپرس وجود نداره... در ضمن افزونه wp super cache این فایل رو ایجاد کرد،که وقتی من اون افزونه رو پاک کردم،همین فایل ارور میداد که فایل های داخل اون افزونه رو نیاز داره،که من اون فایل رو هم پاک کردم..

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۷

    سلام،
    ببخشید اقای nested میخواستم بپرسم که اگه من بهتون دسترسی بدم به سایت میتونید یک جستجویی کنید توی سایت؟شاید شما تونستید مشکلش رو متوجه بشید از کجاست...
    اگه قبول میکنید:
    یکی از آی دی های زیر رو ادد کنید:
    یاهو:
    namotanha @ yahoo . com
    یا
    mortaza_nazari @ yahoo . com
    گوگل:
    namo352 @ gmail . com

    فاصله هارو برای اسپمر ها گزاشتم....

    فقط بگین کدمو ادد کردین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۹

    سلام،با کمک هایی که اقا مرتضی(nested) عزیز کردند مشکلم حل شد،مشکل از قالبم بود،البته مجدادا وردپرس رو نصب کردم و دوباره بعد از اون دوباره یک قالب دیگه نصب کردم...

    با تشکر از اقا مرتضی راکی عزیز که با صبر و حوصله بسیار همراه من بودند در حل این مشکل.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED

درباره‌ی این موضوع