انجمن


نمايش خلاصه ارسال هاي دسته هاي مختلف  (۱۲ نوشته)

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴

    سلام دوستان عزيز و مديران محترم

    من خيلي جستجو كردم و باور بفرماييد خوب هم خوندم مطالب رو

    چيزي كه من ميخوام كمي با بقيه فرق داره. من ميخوام مثلا 6 ارسال هم بخش رو به صورت كامل توي يه بخش نشون بدم. مثلا 4 تا دسته داره ميخوام صفحه اول سايت رو به چهار بخش تبديل كنم بخش اول براي دسته اول بخش دوم براي دسته دوم و الي اخر و توي هر بخش مثلا 6 ارسال اخر رو كامل داشته باشم

    حالا اين فرقش با اوني كه توي انجمن هست و زياده اينه كه تمام اونا لينك رو فقط نشون ميدن.. همرو تست كردم درست كار ميكنن ولي فقط لينك 4 مطلب اخر هر بخش رو نشون ميدن. من ميخوام كامل پست رو نشون بده و مثلا كنارش لينك ادامه مطلب رو هم داشته باشه

    اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۳

    خوب تابع the_content رو بهشون اضافه کن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۱

    سلام اقا مرتضي خيلي ارادت داريم خدمت شما دوست خوبم

    به چي اضافه كنم اين تابع رو ؟؟ متشكر

    يكي از دوستان گفت از اين كد ميتوني بري صدا زدن هر كدام از دسته هات استفاده كني ولي تست نكردم كه ببينم كارميكنه يا نه. البته گفته بود كه بايد شماره يا همون اي دي دسته رو بهش بدي. ولي اين هم فكر كنم فقط لينك رو مياره نه مطلب رو. حالا به اين كد چطور ميشه اون تابع رو افزود؟؟ متشكرم

    <?php query_posts('cat=2&showposts=5'); ?>

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۲

    ببیند
    کوئری ربطی به نوع محتوا نداره. منظورم عناون یا متن هست.
    کد کاملت رو بزار اینجا تا ویرایش کنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۰

    ممنونم مرتضي جان

    براي همون قالبي كه بهتون دادم ميخوام. ميخوام يه كد داشته باشم كه توي اون صفحه اصلي بزارمش كه مثلا بتونم باهاش از هر كدوم 8 ارسال اخر رو همونطور 2 تا 2تا كنار هم بيارم. و بايه تغير كوچيك توي كد بتونم دسته ديگه رو صدا كنم. مثلا اون وسط رو كه ديديد رو يعني صفحه اصلي رو به حدودا 4 الي 5 بخش تقسيم كنم و هر كدام مخصوص يه دسته خاص باشه و 8 ارسال اخر اون دسته رو 2 تا 2تا كنار هم بياره

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱

    برای مثال :

    <?php if(have_posts()): query_posts('cat=2&showposts=5'); while(have_posts()): the_post(); ?>
    
           <h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
           <?php the_content(); ?>
           <span><a href="<?php the_permalink(); ?>">جزئیات بیشتر</a></span>
           <!--loop-->
    
          <?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell -
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۵

    احسنت اقا مرتضي .. افرين

    با يه تغير جزئي اوني كه ميخواستم رو در اوردم....فقط مساله اي كه هست اينه كه در حال حاضر چطور ميشه اي دي دسته اي رو متوجه شد؟؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۸

    ساده ترین کار برای دیدن آیدی دسته بندی این هست
    اول باید پیوند یکتا بر روی عدد باشه بعد به قسمت دسته ها مراجعه کنید و با قرار دادن نشانه گر موس بر روی دسته مورد نظر » نمایش : می توانید ای دی دسته مورد نظر رو ببنید و یا اینکه بر روی نمایش کلیک کنید تا در ادرس بار آیدی نمایش داده شود

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۲

    خب اينكه نميشه ،،، پيوند يكتارو درست نيست عوض كنيم.. حتي براي يك لحظه!!! بايد راه ديگه اي داشته باشه

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۹

    خب بازم فرقی نمی کنه پیوند یکتا روی چی باشه
    شما طبق روش قبلی بجای اینکه نشانه گر موس رو روی نمایش قرار بدی روی ویرایش قرار بده مثل عکس زیر :

    http://www.alvandweb.com/wp-content/uploads/2012/02/cat-id.png

    البته این یه راه غیر معقول هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۹

    البته این یه راه غیر معقول هست

    معقولش همینه ;)
    بجای آی دی نامک لاتین دسته رو هم قرار بدی کار میکنه:
    category_name=clips

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۶

    متشكرم از هر دوي شما دوستان ممنونم

درباره‌ی این موضوع