مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۰
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۲:۳۰
سلام
بنده هاست کم حجمی دارم و عکسهایم را تو یک سایتی آپلود میکنم و از آنجا که عکسهایم زیاد است اینکار خیلی خسته کننده میشود.یعنی من هر لینکی را یکی یکی باید بروم و تو آن قسمت بارگذاری بگذارم و باز بعدی...
چند چیز تو این قضیه هست.یکی اینکه دوست ندارم لینک این سایت با عکس نشان داده شود،یعنی وقتی روش کلیک بشود نرود تو عکس و اسم سایت آپلودر آن بالا بیاید..الان برای اینکار دارم همانطوری که گفتم یکی یکی لینک سایت را میگذارم به عنوان لینک عکس.دوم این که تو این سایتی که من آپلود میکنم،وقتی لینک بند انگشتی مستقیم برای سایت یا لینک مستقیم برای سایت را از بین لینکهای داده شده کپی میکنم اتفاقی نمی افتد و لینک تبدیل به عکس نمیشود،هرچند که فکر میکنم در آن صورت لینک سایت بیاید رو عکس و با کلیک رو عکس برود تو سایت آپلودر.اینطور نیست؟مشکل از این وبسایتی ست که من توش آپلود میکنم؟
افزونه یا راه حلی میخواهم برای اینکه بشود مثلا این لینکهای عکس را که میگیرم یک جا بزارم تو پست.
امیدورام خوب حرفم را رسانده باشم.
مرسی
omid0098
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۳۵۳
#
۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۴
با سلام
مشکل از کد گذاشتن شماست که برای عکس مورد نظر url تعریف می کنید.
برای گذاشتن عکس در سایت ؛ از چه کدی استفاده می کنید?
مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۰
#
۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۱
omid0098 گفت:
با سلام
مشکل از کد گذاشتن شماست که برای عکس مورد نظر url تعریف می کنید.
برای گذاشتن عکس در سایت ؛ از چه کدی استفاده می کنید?
نفهمیدم دقیقا منظورتان را دوست عزیزم،من از بین این پنج تا کدی که سایت آپلودر میدهد همش را به صورت مستقیم امتحان کردم اما خب فکر میکنم برای گذاشتن عکس به صورت مستقیم داخل پست باید از لینک Hotlink for Websiteاستفاده کرد؟در هر صورت این لینک و باقی لینکها وقتی مستقیم تو پست قرار میگیرند تبدیل به عکس نمیشوند و متن لینک نمایش داده می شود.
دقیقا نفهمیدم اینکه فرمودید:«مشکل از کد گذاشتن شماست که برای عکس مورد نظر url تعریف می کنید.» برای موضوعی بود که گفتم نمیخواهم لینک سایت آپلودر نمایش داده شود؟
در کل دو تا مشکل من الان اینها هتند.
یکی این لینک ها را که مستقیم میگذارم تبدیل به عکس نمیشوند.
دو اینکه با این روش اگر اشتباه نکنم،وقتی روی عکس کلیک بشود میرود تو عکس و در واقع لینک سایت آپلودر؟درست است؟
از اینرو بنده یک اه حلی میخواهم که هم راحت لینکها را بتوانم مستقیم بگذارم و هم اثری از اینکه من جای دیگری آپلود میکنم هم نباشد!
توضیح زیاد میدهم که خوب حرفم را برسانم.میبخشید...