انجمن


امار غلظ افزونه post views  (۴۱ نوشته)

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۶

    سلام دوستان و مديران گرامي

    من حسابي اول جستجو كردم اينجارو ببينيد:

    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%D9%85%D8%B4%D9%83%D9%84+%D8%A8%D8%A7+postviews

    همه لينك هارو رفتم و ديدم ولي كسي به اين مشكل من اشاره نكرده بوده.. من متوجه شدم امار اين افزونه مشكل داره و داره 2 تا 2 تا نشون ميده.. همين الان بريد توي سايت خودتون تست كنيد، با هر بار رفرش 2 تا به مقدار اضافه ميكنه

    لا اقل من اين مشكل رو دارم كه با هر بار رفرش داره 2 تا اضافه ميكنه. تو لوكال هم تست كردم اين مشكل رو داره

    كسي علتش رو ميدونه؟؟

    متشكر

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷

    یه نگاه بنداز ببین شورت کات رو دو جای پست استفاده نکردی؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۸

    منظورت از شرت كات اون كديه كه باعث ميشه كنتور بندازه؟؟؟

    اگر منظورتون اونه كه بايد بگم هم single رو نگاه كردم و هم index رو و توي هركدام فقط يك بار خط زير وجود داره. يعني با گزينه find كلي گشتم و خودمم ديدم كه اين كد يه بار تكرار شده و بيش از يك بار نيامده

    <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۸

    خب چرا از روشی غیر استفاده از پلاگین برای نمایش آمار پستهات استفاده نمی کنی ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۸

    NESTED گفت:
    خب چرا از روشی غیر استفاده از پلاگین برای نمایش آمار پستهات استفاده نمی کنی ؟

    سلام دوست من ، خوب هستيد؟؟

    واقعا روش غير پلاگيني هم هست؟؟؟ دسدتون درد نكنه من به شخصه زياد دوست ندارم پلاگين روي هسته نصب بشه و واقعا خوشحال ميشم اگر راهنمايي كنيد كه چطور از روش غيز پلاگيني استفاده كنيم... متشكر ميشم واقعا

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۲

    http://forum.wp-persian.com/topic/16830#post-92241

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۲

    خيلي عالي بود خيلي عالي بود واقعا جالب بود و درست هم كار ميكرد.

    فقط چند تا سوال= اقا مرتضي گفته بودن كه به نظر نمياد به سرور فشار بياره و ميخواستم بدونم كلا فشار مياره يا نه ، يعني در مقايسه با خود پلاگين و اين كدي كه شما دادي كدام از نظر فشار اوردن به سرور و همچنين سنگيني ديتابيس بهتره .

    مساله دوم اينه كه اين پلاگين ميتونست پربازديد ترين مطلب و محبوب ترين و اين چيزارو نشون بده ، ايا اين كدي كه شما نوشتيد براي قالب فانگشن ، هميچين مذيتي هم داره؟؟؟

    متشكر از راهنماييتون

    ===

    راستي ببخشيد اون مساله پلاگين نظر سنجي به كجا رسيد؟؟ ممنونم

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۰

    خیر از دیده علمی فشاری به سرور نمیاره !!!
    در مورد پربازدیدترین مطالب باید بگم برای اون هم کوئری مناسب هست که براتون قرارش میدم ( بزودی )
    پلاگین نظر سنجی رو هم بررسی کرم جوابش رو در تاپیکی جداگانه بصورت پست اموزشی ارسالش می کنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۸

    NESTED گفت:
    خیر از دیده علمی فشاری به سرور نمیاره !!!
    در مورد پربازدیدترین مطالب باید بگم برای اون هم کوئری مناسب هست که براتون قرارش میدم ( بزودی )
    پلاگین نظر سنجی رو هم بررسی کرم جوابش رو در تاپیکی جداگانه بصورت پست اموزشی ارسالش می کنم

    متشكرم.. منظورتون از ديد علمي اينه كه وقتي كد هارو برسي ميكنيد اين مساله حاصل ميشه و شايد توي عمل جور ديگه اي باشه؟؟؟

    متشكر ميشم اگر اونم قرار بديد چون شما سرتون خيلي شلوغه و اميدوارم فراموش نكنيد ممنونم - كوئري رو ميگم

    خب چرا ايميل نميديد به خودمون؟؟ چون گويا روي قالب ما مشكل داشت و يا نه كلا پلاگين مشكل داشت؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۱

    ببین کوئری مناسب یافت نشد !!! ( کمی دیگه صبور باشین تا راهی بیابم )
    اما در سایتهای مختلف برای نمایش پربازدیدترین مطالب بر اساس کامنتهای ارسالیشون یه روش گفته شده :
    اضافه کردن کد زیر به فایل فانکشن قالب :

    function popularPosts($num) {
        global $wpdb;
    
        $posts = $wpdb->get_results("SELECT comment_count, ID, post_title FROM $wpdb->posts ORDER BY comment_count DESC LIMIT 0 , $num");
    
        foreach ($posts as $post) {
            setup_postdata($post);
            $id = $post->ID;
            $title = $post->post_title;
            $count = $post->comment_count;
    
            if ($count != 0) {
                $popular .= '<li>';
                $popular .= '<a href="' . get_permalink($id) . '" title="' . $title . '">' . $title . '</a> ';
                $popular .= '</li>';
            }
        }
        return $popular;
    }

    بعد در جایی که میخواین نمایش داده بشه این تابع رو درج کنید
    <?php echo popularPosts(10); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell - Parsa
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۱

    متشكرم.. ولي فكر نكنكم تعداد كامنت ها معيار مناسبي باشه... منتظر كوئري ميمونم فكر كنم بهتر باشه

    و همينطور منتظر اون پلاگين نظر سنجي..

    بازم متشكر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۹

    برای پربازدیدترین ها یک راه خوب این هست : که یک زمینه دلخواه ایجاد کنید.
    بعد هم یک تابع که بیاد به ازای هر بار اجرا به مقدار داخل زمینه یکی اضافه کنه.
    بعد هم تابع رو داخل پست قرار بدید.
    و زمینه رو فراخوانی کنید.
    این برای بازدید.
    برای بیشترین بازدید هم کافیه در sort در کوئری براساس اون زمینه نمایش رو sort و نمایش بدید.

    خیلی ساده و بدون فشار ;)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell - امین باقیات - بهروز ازند
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۰

    متشكرم اقا مرتضي ولي يه سوال برام پيش امد....

    شما يه راه جديد براي نمايش بازديد گفتي در حالي كه كد اين دوستمون هم كار ميكنه.. الان ما كدوم رو انجام بديم؟؟ كد اين دوستمون يا راهي كه شما گفتيد؟؟

    بعد ميگم شما كه زحمتش رو كشيدي ، كدش رو هم ميزاشتي ديگه :دي

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۴

    خب .. اون روش براي نمايش پر بازديد ترين و محبوب ترين پست ها چي شد؟؟

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۹

    NESTED گفت:
    خیر از دیده علمی فشاری به سرور نمیاره !!!
    در مورد پربازدیدترین مطالب باید بگم برای اون هم کوئری مناسب هست که براتون قرارش میدم ( بزودی )
    پلاگین نظر سنجی رو هم بررسی کرم جوابش رو در تاپیکی جداگانه بصورت پست اموزشی ارسالش می کنم

    ببخشيد شما چقدر فراموش كار هستيد.... اصلا واقعا خيلي عجيبه ها البته ببخشيد... الان حدودا 40 روزه منتظر اون پلاگين نظر سنجي هستم و چندين بار گفتيد تا يك ساعت ديگه ولي خب خبري نبوده
    و يا اينكه پربازديد ترين مطلب هم كه الان گفتيد و خبري نيست

    البته ببخشيدا اخه واقعا من 2 ماهه منتظر شمام اخه خيلي خيلي فراموش كاري

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۹

    چت روم نشه یه وقت
    فراموش کار نیستم مشغله کاری زیاد دارم
    بازم میگم چشم

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۹

    پلاگین نظر سنجی
    لینک دانلود در سایت اصلی وردپرس

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۴

    nasour گفت:
    پلاگین نظر سنجی
    لینک دانلود در سایت اصلی وردپرس

    داداش پلاگین رو داریم
    یه مورد توی کدهای پلاگین بود که دارم برطرفش می کنم

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۱

    NESTED عزیز تمام گزارش های مشکل در این افزونه در دو نسخه ی آخر رفع شده. منم بارها در سایتها بدون مشکل خاصی ازش استفاده کردم.
    میشه بدونم چه موردی داره دوست عزیز؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۸

    nasour گفت:
    NESTED عزیز تمام گزارش های مشکل در این افزونه در دو نسخه ی آخر رفع شده. منم بارها در سایتها بدون مشکل خاصی ازش استفاده کردم.
    میشه بدونم چه موردی داره دوست عزیز؟

    ممنونم اقاي NESTED ولي خب باز من منتظرم كه هم اون پلاگين رو درست كنيد و هم اينكه كوئري پربازديد ترين مطالب رو بديد. متشكر .. ميگم حد اقل اين كوئري رو بديد فكر نكنم زمان زيادي ببره

    خب اين دوستمون هم كه فرمودن مشكلش چيه بايد عرض كنم كه شما همين الان برو اين پلاگين رو نصب كن و يه مقدار اوليه به گذينه هات بده و بعد برو سايت رو ببين براتون جالب خواهد بود!! البته براي من همينطوريش هم مشكل داشت و ستون هاش ميزد بيرون

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

    من نسخه آخر + فارسی سازش رو توی 3 تا سایت نصب کردم.
    مشکلی نداشتن.
    همشون هم الان آنلاین هستن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۷

    اگرامكان داره اقا مرتضي روي اون قالب ما كه بهتون داديم تست كنيد ببنيد مشكل چيه.!! اولش بريد توي پنل مديريت اين پلاگين و به يكي از موارد يه مقدار اوليه مثلا 12 بديد و بعد بيايد توي سايت و نگاه كنيد.. ستون هاي نظر سنجي به قدري بلند ميشن كه كل صفحه رو ميگيره!!!! الان 2 ماهه در گير اين هستيم . ببين شما ميتوني كاري كني ممنون ميشم

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۲

    man4toman گفت:
    برای پربازدیدترین ها یک راه خوب این هست : که یک زمینه دلخواه ایجاد کنید.
    بعد هم یک تابع که بیاد به ازای هر بار اجرا به مقدار داخل زمینه یکی اضافه کنه.
    بعد هم تابع رو داخل پست قرار بدید.
    و زمینه رو فراخوانی کنید.
    این برای بازدید.
    برای بیشترین بازدید هم کافیه در sort در کوئری براساس اون زمینه نمایش رو sort و نمایش بدید.

    خیلی ساده و بدون فشار ;)

    سلام ، اقا مرتضي دست گلت در نكنه ببين اگر وقت كردي ممنون ميشم اين كوئري بازديد از پست رو به همراه پربازديد ترين ها ،اماده كني. كد اين دوستمون خوبه ها ولي پربازدهارو نداره خودت يه زحمت بكش ممنونت ميشم. فقط طوري باشه فشار نياره به سرور

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۶

    کد در فایل فانکشن:

    function getpostviews($postID){
        $count_key = 'post_views_count';
        $count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
        if($count==''){
            delete_post_meta($postID, $count_key);
            add_post_meta($postID, $count_key, '0');
            return "0 View";
        }
        return $count.' Views';
    }
    function setpostviews($postID) {
        $count_key = 'post_views_count';
        $count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
        if($count==''){
            $count = 0;
            delete_post_meta($postID, $count_key);
            add_post_meta($postID, $count_key, '0');
        }else{
            $count++;
            update_post_meta($postID, $count_key, $count);
        }
    }

    کد در حلقه پست:
    <?php postviews(get_the_ID()); ?>
    نمایش تعداد:
    <?php echo getpostviews(get_the_ID()); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell - Parsa
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۹

    سلام

    واقعا متشكرم ازتون ولي دقيقا متوجه نشدم. اون كد كه براي حلقه پسته كارش چيه !!؟ و اون كه نوشتيد نمايش تعداد، تعداد بازديد رو نشون ميده؟؟ پس اون كد درحلقه چيه؟؟

    براي نمايش پربازديد ترين ها كدوم كد رو بايد استفاده كنيم ؟ متشكر

    فكر كنم اين كد همون كد دوستمون باشه كه بهمون توي چند تا پست بالاتر لينكش رو داده بود.
    http://forum.wp-persian.com/topic/16830#post-92241

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۷

    نه همون نیست.
    شبیه ش هست.
    این کد دو تکه هست.
    تکه اول که در حلقه قرار میگیره با هر بار بازدید یک مقدار به زمینه دلخواه اضافه میکنه.
    دومی هم مقدار زمینه رو نمایش میده.
    این برای تعداد بازدید هست.
    پربازدید رو هم براتون بزودی قرار میدم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۹

    بله متشكرم

    خب من ميتونم اين دوتكه كد رو كنار هم به صورت زير تو جايي كه ميخوام تعداد نمايش داده بشه قرار بدم؟ كه هردوتاشون به نوعي توي حلقه باشن

    اين شكلي:

    <?php postviews(get_the_ID()); ?><?php echo getpostviews(get_the_ID()); ?>

    اون پربازديده خيلي نيازه و منتظرش ميمونم متشكر.

    اقا مرتضي يه سري هم به ايميلتون ميزنيد متشكر.

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۴

    كماكان نيازمند ياري سبزتان هستيم :D

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۴

    بله مشکلی نداره.
    باهم بزارید.
    برای ایمیل هم من امکان ورود ندارم.

  • jay-rch

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۰

    خوب آقا مرتضی بگزارید منتظرم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱

    query_posts("meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC");

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - Rasivell
  • jay-rch

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۹

    الان این چیه آقا مرتضی ؟
    کجا قرارش بدم؟ برای هر موضوع خواص هست ؟
    میخوام فقط بر اساس تعداد بازدید باشه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸

    کدی که بالا دادم برای نمایش تعداد بازدید هر پست هست.
    با قرار دادن کوئری بالا پشت یک حلقه میتونی پرابزدیدترین پست ها رو نمایش بدی.

  • jay-rch

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۷

    میشه دو تا کد را کامل همینجا بدید؟؟
    درست !

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۰

    سلام..

    اقا مرتضي ، قربانت عزيز ما كماكان منتظر كد پربازديد ترين مطالب شما هستيم كه به نوعي بسته تكميلي اين كد بالاست. الان دوماهي شده كه ما منتظريما. البته با حساب اينكه قبلا از اون دوستمون خواسته بوديم كه الان شما يك ماه پيش زحمت اين كد رو كشيدي و ما منتظر كد پربازديدترين ها نيز هستيم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۶

    4 پست بالاتر کوئری رو قرار دادم. برای پربازدیدترین هاست. طبق کدی که داده بودم.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۰

    دو نمونه کد برای پایان بحث!

    کد 1:
    استفاده مستقیم در سایدبار یا ......

    <ul>
        <?php $myquery = new WP_Query( "meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=10" );
            while ($myquery->have_posts()): $myquery->the_post(); ?>
                <li>
                    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
                </li>
            <?php endwhile;
        wp_reset_postdata(); ?>
    </ul>

    کد2:
    کد زیر را در فایل function قالب قرار دهید:

    function get_most_view_custom($limit=10){
    	global $wpdb;
    	$where = "post_type = 'post'";
    	$sql = "SELECT DISTINCT $wpdb->posts.*, (meta_value+0) AS views FROM $wpdb->posts LEFT JOIN $wpdb->postmeta ON $wpdb->postmeta.post_id = $wpdb->posts.ID WHERE post_date < '".current_time('mysql')."' AND $where AND post_status = 'publish' AND meta_key = 'post_views_count' AND post_password = '' ORDER BY views DESC LIMIT $limit";
    	$query = $wpdb->get_results($sql);
    	foreach($query as $item){
    		$pid = $item->ID;
    		$plink = get_permalink($pid);
    		$ptitle = get_the_title($pid);
    		echo '<li><a href="'.$plink.'">'.$ptitle.'</a></li>';
    	}
    }

    این کد را برای فراخوانی در سایدبار یا هر ...... دیگر قرار دهید

    <ul>
    <?php get_most_view_custom(10); ?>
    </ul>

    پیروز باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۱

    ممنونم اقا مرتضي.. كد شمارو داريم براي بازديد هر مطلب استفاده ميكنيم و از همين كدي كه داديد براي بخش پربازديد ها هم استفاده خواهيم كرد.. سوالي كه هست اينه كه مثلا ما ميتونيم اين كد رو دربين دوتا تگ دايو قرار بديم توي صفحه اصلي و بر پازديد ترين هارو نمايش بديم؟؟ يا نه نياز به حلقه اي چيزي داره؟؟

    و اينكه چطوري تعداد نمايش رو كنترل كنيم. مثلا 3 تا پربازديد رو بده و يا يه چيز توي اين مايه ها.. مرسي

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۴

    جواب نميديد؟؟

  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۲

    با سلام
    آیا این افزونه با این مقدار استفاده از cpu مشکل داره؟ من دیروز مجبور شدم سایت رو ببرم روی سرور حرفه ای تا ساسپند نشه! اما الان می خوام سایت رو بهینه کنم و دنبال مشکل هستم
    % cpu : 1.13
    /home/graphira/domains/graphiran.com/public_html/wp-content/plugins/wp-postviews/wp-postviews.php

  • jay-rch

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۳

    دوستان یکی من و دریابه !؟!؟!؟
    پربازدیدترین های هر موضوع را میخوام نه پربازدیدترین های سایت
    من کد پربازدیدترین های موضوع خاص را میخواهم
    آیا کسی نیست ؟

درباره‌ی این موضوع