عرض ادب.
وقتی یه title="یه چیزی" برای یک دستور تعریف میکنید به صورت tooltip نشون میده. چطور میشه استایل براش تعرف کرد تا از استایل خود مرورگر استفاده نکنه؟
عرض ادب.
وقتی یه title="یه چیزی" برای یک دستور تعریف میکنید به صورت tooltip نشون میده. چطور میشه استایل براش تعرف کرد تا از استایل خود مرورگر استفاده نکنه؟
parselearn گفت:
نسخه ی ۳٫۱ پلاگین اتو تولتیپ
درود پارسا جان. این امکان نیست دستی بدون پلاگین استادش کنیم؟
ehsan1111 گفت:
درود پارسا جان. این امکان نیست دستی بدون پلاگین استادش کنیم؟
پلاگین چیزی جز کدهای php که بصورت یک افزونه درآمده است نیست.
فایلهای افزونه را بررسی کنید و از کدهای php و css دلخواه خودتون، کار موردنظر رو پیاده کنید.
البته من استفاده از افزونه و ویرایش آنرا پیشنهاد میکنم. چون افزونه ی دردسرسازی نیست.
فراوان سپاس.
حالا که دوستان و اساتید هستند یه سوال دیگه هم دارم بپرس.
چطور و یا چه کدی باید به فانکشن اضافه کرد تا به کسایی که کامنت میذارن درصورت پاسخ بهشون ایمیل زده بشه.
البته یه جا بحث شده بود و کدی رو پیشنهاد داده بود که کار نمیکرد و چندتا افزونه هم من امتحان کردم هیچکدومشون جواب درستی نمیدن. پیشنهاد شما اساتید چیه؟
ehsan1111 گفت:
فراوان سپاس.
حالا که دوستان و اساتید هستند یه سوال دیگه هم دارم بپرس.
چطور و یا چه کدی باید به فانکشن اضافه کرد تا به کسایی که کامنت میذارن درصورت پاسخ بهشون ایمیل زده بشه.
البته یه جا بحث شده بود و کدی رو پیشنهاد داده بود که کار نمیکرد و چندتا افزونه هم من امتحان کردم هیچکدومشون جواب درستی نمیدن. پیشنهاد شما اساتید چیه؟
احسان عزیز این تاپیک رو به حل شده تغییر بده و در یک تاپیک جدید مشکلت رو مطرح کن تا با کمک دوستان حل بشه.
مانا باشی دوستم