انجمن


چیکار کنم این سایت با IE7 کار کنه؟  (۶ نوشته)

  • aria pardazesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱

    سلام این سایت با IE8 و فایرفاکس به خوبی کار میکنه ولی نمیدونم چرا تو IE7 بهم میریزه
    باید چیکارش کنم؟

  • aria pardazesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۳

    aria pardazesh گفت:
    سلام این سایت با IE8 و فایرفاکس به خوبی کار میکنه ولی نمیدونم چرا تو IE7 بهم میریزه
    باید چیکارش کنم؟
    اسم سایت
    parsiancontrol.com هستش

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۷

    جست و جو ...
    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84+%D8%A8%D8%A7+ie

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Parsa - omid0098
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۲

    ie به نام استاندارد صفحه‌ها رو به صورت غیراستاندارد نمایش میده!
    بهترین کار بلاک کردن تمام کاربران ie. مخصوصا نگارش قدیم
    بدون هیچ ترحمی
    این کار باعث پیشرفت سایت و خود شما خواهد شد

    پیروز باشید :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - امین باقیات - omid0098
  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱۱
    تشکر شده: ۱۴۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۹

    نه عزیز با استفاده از کدهای css reset به راحتی میشه پوسته ها رو تا 95 درصد با ie سازگار کرد اینم یکی از کدها:

    /*  css reset */
    
    html,,div, span, applet, object, iframe,
    h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,
    a, abbr, acronym, address, big, cite, code,
    del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp,
    small, strike, strong, sub, sup, tt, var,
    b, u, i, center,
    dl, dt, dd, ol, ul, li,
    fieldset, form, label, legend,
    table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td,
    article, aside, canvas, details, embed,
    figure, figcaption, footer, header, hgroup,
    menu, nav, output, ruby, section, summary,
    time, mark, audio, video {
    	margin: 0;
    	padding: 0;
    	border: 0;
    	font-size: 100%;
    	font: inherit;
    	vertical-align: baseline;
    }
    /* HTML5 display-role reset for older browsers */
    article, aside, details, figcaption, figure,
    footer, header, hgroup, menu, nav, section {
    	display: block;
    }
    body {
    	line-height: 1px;
    }
    ol, ul {
    	list-style: none;
    }
    blockquote, q {
    	quotes: none;
    }
    blockquote:before, blockquote:after,
    q:before, q:after {
    	content: '';
    	content: none;
    }
    table {
    	border-collapse: collapse;
    	border-spacing: 0;
    }
    
    /*  css reset */

    این کدهای css رو باید بعد از کدهای سی اس اس معرفی طراح و ... قرار بدید در واقع قبل از body و به راحتی تا 95 درصد سایت رو با ie سازگار کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    aria pardazesh
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۵

    zarmob گفت:
    نه عزیز با استفاده از کدهای css reset به راحتی میشه پوسته ها رو تا 95 درصد با ie سازگار کرد اینم یکی از کدها:

    reset css رو تنها زمانی میتوانید بکار ببرید که از ابتدای طراحی از آن استفاده کرده باشید
    منم در قالبهام استفاده میکنم. اما باید از ابتدا کل آبجکتها ریست شده باشند. در غیر این صورت با اضافه کردن، قالب بدتر میشود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.