انجمن

  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۳

    سلام....
    سرور من اخطار داده که میزان کارکرد CPU از حد مجاز بالاتر رفته و لاگ های زیر ایجاد شده

    0.815876 http://www.0098kids.com/wp-content/themes/C112/images/map.gif domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.865868 http://www.0098kids.com/ماشین-حساب-پیشرفته-برای-سیمبین-s60v5.html domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.838872 http://www.0098kids.com/tag/جک-خیلی-باحال domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.756886 http://www.0098kids.com/tag/دانلود-بازی-mortal-kombat-برای-کامپیوتر domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.715891 http://www.0098kids.com/دانلود-30-عکس-پس-زمینه-زمستانه-برای-دسکت.html domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.676897 http://www.0098kids.com/1390/08/16/پیامک-های-رفاقتیطعنه-دار-و-مرامی-آبان-90-0/ domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.689895 http://www.0098kids.com/1390/09/01/دانلود-نسخه-جدید-بازی-saints-row-the-third-v1-0-0-1-با-لینک-مست/ domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.948856 http://www.0098kids.com/tag/جدید-وداغ domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.863868 http://www.0098kids.com/tag/پیامک-یه-شوهر-نداریم domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.815876 http://www.0098kids.com/1390/10/23/بازی-grand-theft-auto-iii/ domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.911862 http://www.0098kids.com/tag/طنز-یه-شوهر-نداریم-دی-90 domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.928858 http://www.0098kids.com/tag/اس-ام-اس-شکلک-دار-زیبا domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.602908 http://www.0098kids.com/tag/پ-نه-پ-نصویری-دی-90 domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.92286 http://www.0098kids.com/tag/sms-doosti domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.610908 http://www.0098kids.com/tag/طنز-یه-شوهر-نداریم-در-قالب-اس-ام-اس domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.778882 http://www.0098kids.com/wp-content/themes/C112/images/adsv.jpg domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.634903 http://www.0098kids.com/tag/new-sms-90 domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.638903 http://www.0098kids.com/tag/خراب-رفاقت domains/0098kids.com/public_html/index.php
    0.662898 http://www.0098kids.com/کد-پیشواز-ایرانسل-جدید-از-علیرضا-قمیشی.html/comment-page-1 domains/0098kids.com/public_html/index.php

    بعد من از افزونه های
    Broken Link Checker
    Akismet
    All in One SEO Pack - Pro Version
    Google XML Sitemaps
    Humans TXT
    SEO Friendly Images
    WordPress Database Backup
    wp-jalali
    WP-PageNavi
    WP-PostViews
    WP Security Scan
    استفاده میکنم
    بنظرتون مشکل چیه....
    من حدسم روی Broken Link Checker هست و رفتم تو تنظیماتش دیدم که بارش رفته رو 9.0 و از محدود که 4.0 بود زده بالاتر
    واس همین غیرفعال کردم
    حالا بنظرتون مشکل چیه؟

  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۲

    گفتن توسط این برنامه اشغال شده
    domains/0098kids.com/public_html/index.php

  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۶

    کسی نمیدونه؟
    میگن مشکل از قالبه

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۷

    ببین شاید کد نویسی قالب شما سنگین هست
    محتوای فایل ایندکس و یا کل قالب رو قرار بدین تا بررسی بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    0098kids
  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۹

    سلام
    اینم قالب ما
    http://0098kids.com/wp-content/themes/c112.zip

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۶

    قالب از دیده من مشکلی نداشت
    پلاگینهایی که نیاز مبرم بهشون ندارید رو غیر فعال کنید و دیتابیس رو هم بهینه کنید
    استفاده بیش از حد از بر چسبها یکی از عواملی هست که می تونه به سرور می تونه فشار بیاره

  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۸

    ادرس بعضی ها به اینصورته شاید بقول شما واس تگ باشه...خوب تگ هارو چیکار کنم...نمیتونم پاک کنم که
    http://www.0098kids.com/tag/سخنان-زیبای-شریعتی
    http://www.0098kids.com/tag/پیشواز-رضا-یزدانی
    http://www.0098kids.com/
    http://www.0098kids.com/شعر-عاشقانه-زیبای-تا-ابد-عاشقتم.html
    همجور هست اما انگار تگ زیاده....بعد گفتن :
    احتراما به استحضار می رساند که اکانت شما توسط برنامه زير به شدت باعث مشغول شدن CPU سرور شده است:

    domains/0098kids.com/public_html/index.php

    نمونه لاگ درخواستهای اجرا شده به صورت زیر می‌باشد

    چه کنم راهی نداره؟
    افزونه های اضافی پاک شد..بهینه هم شد

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۸

    index.php موجود روت به خودی خود ارجا کننده کاره خاصی نیست و یک فایل اصلی از سیستم وردپرس هست و به خودی خود نمیتونه فشاری به سرور بیاره
    فعلا تنها موردی که هنوز پا برجا هست بر چسبهای شما هست که هنوز هستن و دارن خونده میشن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    0098kids
  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۸

    بنظر شما چیکار کنم؟
    امارگیر و اکسیمت و چندتا چیز دیگه رو هم غیرفعال کردم

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۸

    افزونه آمار گیرت چی بود ؟
    بعد اینکه باید دستی در بر چسبهات بکشی و پاکسازی داشته باشی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    0098kids
  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۳

    CYSTATS بود
    برچسبهارو کم میکنم در حد ممکن

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۸

    پلاگین CYSTATS متاسفانه فشار به نسبت زیادی به سرور میاره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    0098kids
  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۴

    خب از چه افزونه ای استفاده کنم؟
    یا بر برای امار بازدید هر پستچیکار کنم؟
    این افزونه post view همه پست هارو میده 0
    بعد به کد دستی بدون پلاگین از تک طرح گرفتم اونم ناقص بود

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۵

    بهتره از آمارگیرهای مثل گوگل آنالیز استفاده کنی
    برای post view هم می تونی از آمارگیرهای فکر کنم parstools و اینها که یه شماره اندازه ساده دارند استفاده کنی
    اینطوری می تونی فشار رو از روی سرور کم کنی
    از افزونه ی W3 Total Cache برای cashe استفاده کن
    برای بهینه کردن بانک اطلاعاتی از WP Optimize استفاده کن
    به نظر من یکی از مشکلات دیگه ای که سایتت داره نامک هاست...
    نامک ها وقتی بصورت فارسی انتخاب بشه باعث قشار به سرور می شه...
    هرچند تغییر در نامک یا در پیوندهای یکتا باعث کاهش شدید بازدید تا یک مدت خاص میشه...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    0098kids - رضا ش
  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۹

    منظورتون از نامک چیه...بله با افزونه WP Optimize بهنیه کردم و از W3 Total Cache هم استفاده میکنم
    تا وقتی رو سرور میهن وب هاست بودم مشکلی نیود...فقط 3 روز رفتم روی سرور نت افراز دیدم اخطار اومد...
    جالب اینجا بود که وقتی پلاگین هارو غیرفعال کردم نت افراز گفته مشکل بدتر شده...تو همین فروم وردپرس کمی چرخیدم دیدم چندنفر دیگه که از همین نت افراز سرور گرفته بودم همینجوری شدن...کمی تحقیق کردم بعد چند نفری بم گفتم اینا سرورهاشون رو بد کانفیگ میکنن این مشکلا پیش میاد...الان باز برگشتم روی میهن وب هاست امیدوارم رنک 4 نپره....
    تا الان هم میهن وب هاست که چیزی نگفته...امیدوارم مشکلی پیش نیاد
    بعد پارس تولز چنین شمارنده ای نداره که!
    ممنون میشم اگه لینک بذاری

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۰

    منظور از نامک همون پیوند یکتای هر پست هستش...وقتی می خوای مطلب ارسال کنی زیر تیتر مطلب رو ببین... نوشته پیوند یکتا نامک
    سرور تا سرور فرق داره اما خیلی خوبه سایتت بهینه شده باشه...
    درست یادم نیست کدوم سایت ها بود که شماره انداز ساده میداد :-?? باید یه جستجوی اساسی انجام بدی...!
    آی دی منم اینه کمک لازم داشتی در خدمتم:gol.pesar4

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    0098kids
  • 0098kids

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

    اره پیوند یکتا رو عنوان کردیم و فارسی چون تو سرچ تاثیر زیادی داره
    الانم برای امار از WP-Statistics استفاده میکنم اصلا فشار نمیاره خوبی اینه مثل cystats تو دیتابیس هی جدول نمیسازه...اگه یه پلاگین یا کد بدردبخور برای امار پست گیر بیارم اینو هم بر میدارم...
    بله حق با شماست سرور داریم تا سرور...
    مرسی از behrooz0o و NESTED عزیز
    این تاپیک رو حل شده میزنم
    ;)

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۸

    تا الان هم میهن وب هاست که چیزی نگفته

    Love

    پلاگین CYSTATS متاسفانه فشار به نسبت زیادی به سرور میاره

    به جاش میتونین از statpresscn استفاده کنین ، البته اونم به نوبه خودش فشار میاره . اگه بازدیدهای زیادی دارین از سرویسهای آمارگیر رایگان استفاده کنید . اگه از سی پنل استفاده میکنید ، به نظر من دیگه نیازی نیست از آمارگیر استفاده کنید . چون خودش آمارگیر کاملی داره .

    برای نشان دادن تعداد بازدید هر پست میتونی از این هم استفاده کنی ، فقط باید توی single.php بذاری! توی حلقه .
    اگه توی index.php بذاری با هر بار لود شدن صفحه سایت ، شمارشها حساب میشه .

    http://fastwebcounter.com/secure.php?s=<?php the_permalink(); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    behrooz0o - Morteza
  • ahmad-s

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۲۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۷

    آیا استفاده از کلمات فارسی درپیوند یکتا، باعث اشکال در سی پی یو می شود؟با توجه به اینکه استفاده از کلمات فارسی در جستجوی گوگل تاثیر زیادی دارد پیشنهاد شما چیست؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۷

    آیا استفاده از کلمات فارسی درپیوند یکتا، باعث اشکال در سی پی یو می شود؟

    خیر. حداقل تا الان من مشکلی نداشتم و ندیدم

  • mehdisr

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۸

    دوست عزیز سعی کنید از افزونه های کمتری استفاده کنید . چاره کار همینه .
    سایت شما بر روی دوستانی که سرور مجازی میخرند و به صورت ریسلری و.... می فروشند که نیست ؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.