انجمن


چگونه عكس هاي بعدي يك پست را پشت سر هم بياوريم؟  (۳۳ نوشته)

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۱

    سلام
    من توي هر پست 10 تا 15 تا عكس آپلود مي كنم.
    نحوه نمايش آنها به اين صورت است:
    1- در صفحه اصلي و همچنين خود پست به صورت 150*150 پيكسل
    2- روي عكس ها كه كليك مي كنيم به صورت 700*700 پيكسل در درون يك صفحه نمايش داده مي شود.
    3- با كليك بر روي عكس به صورت سايز اورجينال ظاهر مي گردد.

    حال من مي خواهم در صفحه دوم كه عكس به صورت 700*700 پيكسل به نمايش در مي آيد در زير اين عكس، عكس قبلي و بعدي اين مجموعه به صورت 150*150 پيكسل عرضه گردد و در كل عكس بعدي و قبلي در زير هر عكس قابل دسترسي باشد.
    لطفا در صورت امكان كمك كنيد.
    هزينه انجام اين كار را هم پرداخت خواهم كرد.
    ممنونم. :|

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۱۳

    دوست عزیز لطفا از مطرح کردن موارد و درخواست های تجاری در اینجا بپرهیزید ... قانونه دیگه ... :-)

    شما می تونید این کار رو با تغییر قالب به کمک کوئری ها انجام بدید ...

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۲

    آخه به 10 نفر گفتم طاقچه بالا گذاشتن.
    گفتم بدون مزد نباشه اگر كار زياد ميبره.
    شديد لازمش دارم.
    به خود شما هم ايميل زدم براي كمك كه جواب ندادين!
    باز ممنون ميشم اگر كسي كمك كنه/ اين كوئري كه گفتين سر در نياوردم.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۴

    توی پوشه‌ی پوسته‌تون باید یه پرونده به‌نام image.php بسازین که در واقع قالب همون صفحاتی هست که تصاویر مرحله دوم رو نشون می‌ده٬ حالا توی این پرونده از توابع زیر استفاده کنین:

    <?php previous_image_link() ?>

    <?php next_image_link() ?>

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۱

    ايول
    دستت درد نكنه
    خير ببيني الهي.

    دو تا سوال ديگه هم دارم:
    1- كد نمايش عكس جاري چيه؟ يعني مي خوام بين عكس قبلي و بعدي، عكس فعلي هم نشان بده.
    2- من عكس بزرگ كه آپلود مي كنم توي حالت سايز مديوم، اونو قراره به 700*700 پيكسل تبديل كنه. بخش هايي از عكس حذف ميشه و كل سايز عكس را resize نميكنه اين وردپرس. چه كار كنم؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۹

    ۱- از این دستور استفاده کنین برای نمایش با اندازه متوسط:
    <?php echo wp_get_attachment_image( $post->ID, 'medium' ); ?>

    ۲- به آدرس wp-admin/options-misc.php تشریف ببرین و اون‌جا تنظیمات مربوطه رو انجام بدین. (بریدن تصاویر رو غیرفعال کنین)

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۸

    عزیز جان اين تنظيماتش هست: http://i35.tinypic.com/2aj3tko.jpg
    خوب براي Thumbnail size تيك داره.
    ولي براي Medium size نداره.
    لطف مي كنيد بيشتر راهنمايي كنيد.
    سپاسگزار

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۷

    همون تیک تصاویر بندانگشتی رو بردارین شاید روی اندازه میانه هم تاثیرگذار باشه.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۱۴

    نه.
    تيك Thumbnail size را برداشتم درست نشد.
    من بايد برم خانه.
    تا فردا صبح بر مي گردم.
    ممنون مي شم اگر راه حلي به ذهنتون برسه بفرماييد.
    مرسي

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۹

    سلام
    دیشب حواسم نبود که سایز ستون من ۵۵۰ پیکسل هست و عکس ها تو سایز ۷۰۰ پيكسل بخشیشون نمایش داده نمیشه!
    اشتباه از من بود ورد‍‍پرس گناهی نداشت!
    الان ۲ تا مسئله جدید هست:
    ۱- چجوری میشه بخش آپلود عکس تو ورد‍پرس را دستکاری کرد تا کادری هم برای وارد کردن تگ Alt براي عكس ها داشته باشه!.
    2- برگه هايي كه توي ورد پرس مي سازم اول اينكه قابليت نظرخواهي ندارند (با اينكه تنظيماتش فعاله) و دوم اينكه مي خوام براي هر برگه توي ستون كناري عكس متفاوتي به كار ببرم.
    چه كنم؟
    اين دو مشكل هم حل بشن كار تمامه.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۲

    جناب گناهکار عزیز این سوال آخری را پاسخ نمی دهید؟
    یعنی هیشکی به‌غیر از خوده ما٬ به داده ما نمی‌رسه! :D *-:)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۶

    ۱- توی قسمت «متن جاگیزین» فکر کنم بشه نوشت.

    ۲- چون توی کدهای مربوط به برگه‌ها، دستورات مربوط به نظرخواهی رو نذاشتین حتمن، پرونده‌ی single.php رو باز کنین٬ پایینش دستورات مربوط به نظرخواهی رو پیدا کنین و اونارو در پرونده‌ی page.php یا image.php (برای عکس‌ها) وارد کنین.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۱

    من وردپرسم انگليش هست. اين متن جايگزين كجاشه؟
    بعدش من تمام كادرهاي موجود را تست كردم و اصلا جايي براي Alt نبود.
    آيا با دستكاري در هسته وردپرس ميشه اين قسمت را اضافه كرد؟ چجوري اين اطلاعاتو بايد توي ديتابيسش وارد كرد؟

    2- براي اينكه براي هر برگه بخواهيم در ستون كناري سمت راست عكسي جداگانه تعريف كنيم چه بايد كرد؟
    شرمنده ها اين چند تا اشكال من در وردپرس حل بشه ديگه مزاحم نميشم. :|

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۲:۴۸

    ۱- توی قسمت caption باید بنویسین.

    ۲- منظورتون رو متوجه نمی‌شم٬ می‌شه بیشتر توضیح بدین.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۷

    ببینید قالب من ۳ تا ستون داره.
    ۲ ستون کناری سمت راست بالاش یک عکس ۳۰۰*۳۰۰ پ‍یکسل میخوره.
    حالا من مي خواهم براي هر برگه در اين قسمت يك عكس جداگانه نمايش داده بشه.
    يعني برگه A براي خودش در اون قسمت يك عكس داشته باشه و برگه B در اون قسمت يك جور عكس ديگر. :-?

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۶

    باید از دستورات شرطی استفاده کنین توی پرونده‌ی sidebar.php

    به این صورت:

    if(is_page(1)) {
    echo "<img src='1.jpg' />";
    }

    یعنی برای صفحه‌ی با شناسه‌ی ۱ ٬ عکس 1.jpg را نشون بده.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۰

    من صفحه image.php را دقیقا با کد های مشابه single.php ایجاد میکنم.
    اما دیگر عکس را در مرحله دوم نمایش نمی دهد !! و فقط عکس قبلی و بعدی رو نشون میده ... ( مرحله اول Thumb مرحله دوم سایز بزرگ تر - مرحله سوم سایز اصلی )

    این کد :
    <?php echo wp_get_attachment_image( $post->ID, 'medium' ); ?>
    رو به جای :
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    هم که کار میکنم که یک مرتبه میره عکس در سایز اصلی رو لود میکنه !!

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۸

    به‌جای medium از thumbnail استفاده کنین.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۳

    صفحه image.php رو با کد های یکسان با single.php ساختم ...

    فقط از کد :
    <?php echo wp_get_attachment_image( $post->ID, 'medium' ); ?>
    برای نمایش عکس در سایز اصلی ... و از کد های :
    <?php previous_image_link() ?>
    <?php next_image_link() ?>

    برای نمایش عکس بعدی و قبلی ...

    حالا اومدم و image.php رو با کد :
    <?php get_image(); ?>

    در single.php فراخوانی کردم ... اما یک مشکل به وجود اومده !! در main post ارور می گیرم :

    Fatal error: Call to undefined function get_image() in /home/user/public_html/domain/wp-content/themes/WP_Premium/single.php on line 40

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۸

    Fatal error: Call to undefined function get_image() in /home/user/public_html/domain/wp-content/themes/WP_Premium/single.php on line 40

    محتویات فایل single.php رو اینجا قرار بدید ...

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۷

    خوب به خط ۴۰ گیر داده ...
    خط ۴۰ میگه :
    <?php get_image(); ?>

    <?php get_header(); ?>
    <div id="content">
    
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
    	<!--post title-->
    	<br>
    <?php previous_post_link('&laquo; %link', 'main Post: %title', TRUE); ?>
    	<br>
    	<h1 id="post-<?php the_ID(); ?>"><a href="<?php echo get_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link: <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    	<div class="post-meta-top">
    
    	<div class="date"><span><?php the_time('F j, Y'); ?></span></div>
    	</div>
    
    	<div class="clearboth"></div>		
    
    	<!--content with more link-->
    	<?php the_content('<p>Read the rest of this entry &raquo;</p>'); ?>
    
    	<!--next | previous-->
    <div class="navigation">
    <div class="alignleft">
    <?php previous_post('&laquo; &laquo; %',
     'Previous Post: ', 'yes'); ?>
    </div>
    
    <div class="alignright">
    <?php next_post('% &raquo; &raquo; ',
     'Next Post: ', 'yes'); ?>
    </div>
    </div>
    
    <!-- end navigation -->
    
    <?php get_image(); ?>
    
    <!--go to main Post-->
    
    	<div class="post-bottom clearfix"><b><center><?php previous_post_link('&laquo; %link', 'Go to main Post: %title', TRUE); ?></center></b>
        <center><img src="http://email.com/wp-content/themes/WP_Premium/images/coffee-cup.gif"></center>
      <br></div> 
    
    	<!--post paging-->
    	<?php link_pages('<p><strong>Pages:</strong> ', '</p>', 'number'); ?>
    
    	<!--Post Meta-->
    	<div class="post-bottom clearfix">
    	<!--<?php if (function_exists('the_tags')) { ?><strong>Tags: </strong><?php the_tags('', ', ', ''); ?><br /><?php } ?>-->
    	<div class="cat"><span><?php the_category(', ') ?></span></div>
    	</div>
    
    	<p><strong>If you enjoyed this post, please consider to <a href="#comments">leave a comment</a> or <a href="http://feeds.feedburner.com">subscribe to the feed</a> and get Our Beautiful Daily pictures delivered to your feed reader.
        </strong></p>	
    
    	<!--include comments template-->
    	<?php comments_template(); ?>
    
    	<!--do not delete-->
    	<?php endwhile; else: ?>
    
    	Sorry, no posts matched your criteria.
    
    	<!--do not delete-->
    	<?php endif; ?>
    
    <!--single.php end-->
    </div>
    
    <!--include sidebar-->
    <?php get_sidebar();?>
    <!--include footer-->
    <?php get_footer(); ?>
  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۲

    این get_image رو از کجا گرفتید ؟‌مطمئنید روی وردپرس کار می کنه ؟!

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۹

    مثل get_header دیگه :دی
    پس چهطوری image.php رو فراخوانی کنم ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۴

    حالا اومدم و image.php رو با کد :
    <?php get_image(); ?>

    در single.php فراخوانی کردم

    چرا فراخوانی کردین؟ نیازی نیست.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۸

    پس چه کار باید بکنم ؟

    می خوام عکس های بعدی و قبلی در زیر عکس در مرحله دوم ( لینک شده به سایز اصلی عکس ) نمایش داده بشه !!

    کد ها را در بالای همین تاپیک گرفتم. میشه راهنمایی کنید یا کد ها را قرار بدید برای من ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۲:۲۰

    در کجای این موضوع گفته شده از get_image استفاده کنین؟

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۱

    گفته نشده ... من فکر کردم وقتی header با get_header فراخوانی میشه ... اینم شاید مثل اون باشه !!

    راهنمایی می فرمایید ؟

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۶

    مشکل بالاخره با راهنمایی های جناب گناهکار و با تلاش شبانه روزی دانشمندان میهن اسلامی برطرف شد!
    ابروش درست شد ولی یک ریزه چشمش کج شده!
    عکس ها از سایز Tumb به سايز Medium درست لينكه
    ولي از سايز Medium به سايز اصلي لينك نداره!!!!
    اين را چه بايد كرد؟
    :-? ~X(

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۸

    توی پرونده‌ی image.php ٬ خط زیر رو پیدا کنین:
    <?php echo wp_get_attachment_image( $post->ID, 'medium' ); ?>
    و خط زیر رو جایگزین کنین:
    <a href="<?php echo wp_get_attachment_url($post->ID); ?>"><?php echo wp_get_attachment_image( $post->ID, 'medium' ); ?></a>

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۵

    واقعا دستتون درد نکنه. :-)
    خداییش آخرشین. *-:)
    ایول. (حيف كه اينجا شكلك قلب نداره!!!)
    فقط یک سوال دیگه توی این کد میشه چیزی اضافه کرد که تگ Alt را هم براي سايز مديوم در نظر بگيره؟
    يعني توي صفحه Attachments كه سايز مديوم عكس نشان داده ميشه Mouse بره رو عكس توضيحاتش نشان داده بشه؟
    جناب گناهكار يك هزارمين (1000) پستتان را هم به افتخار بنده اينجا بدين! @},- ~O)

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۰

    <a href="<?php echo wp_get_attachment_url($post->ID); ?>"><img src="<?php echo wp_get_attachment_image_src( $post->ID, 'medium' ); ?>" alt="<?php echo get_the_content(); ?>" /></a>

    از دستور بالا استفاده کنین تا توضیحات عکس به‌صورت متن جایگزین نمایش داده بشه.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۱

    ممنونم.
    اين كد عكس مديوم را Load نميكنه و جاش ضربدر قرمز نشان ميده.
    راستی این کد، محتويات Description را بر مي گردونه. در صورتي كه من مي خوام محتويات Caption را نشون بده به عنوان Alt. :|

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۰

    از این دستور استفاده کنین:

    <?php
    $image = wp_get_attachment_image_src( $post->ID, 'medium' );
    $src = $image[0];
    ?>
    <a href="<?php echo wp_get_attachment_url($post->ID); ?>"><img src="<?php echo $src; ?>" alt="<?php echo get_the_excerpt(); ?>" /></a>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.