انجمن


مشکل با نمایش تاریخ  (۱۰ نوشته)

  • behrooznet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۹

    عرض ادب و خسته نباشی
    بالای سایت یه جا هست که تاریخ رو نشون میده.البت تاریخ رو به صورت انگلیسی نشون می ده. و به نظر از اینجا فراخوانی میکنه:
    <div class="description"><span class="date">'.mysql2date('F j, Y', $rpost->post_date_gmt, true).'</span><a>ID).'" >'.$rpost->post_title.'</a></div>';
    من از افزونه wp-jalali هم استفاده می کنم .
    چیکارش کنم تا تاریخ فارسی رو نشون بده؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۶

    تست کنید:
    <div class="description"><span class="date">'.the_time('F j, Y').'</span><a>ID).'" >'.$rpost->post_title.'</a></div>';

  • behrooznet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۹

    تست کردم نشد، راهای دیگیه پیدا کردم که درست شد ،
    <div class="description"><span class="date">'.mysql2date(function_exists('jdate') ? jdate(get_option('date_format'),strtotime($post->post_date)) : get_the_date(), $rpost->post_date_gmt, true).'</span><br /><a href="'.get_permalink($rpost->ID).'" >'.$rpost->post_title.'</a></div>';

    فقط نمیدونم چرا به جای 1390 ، 1348 رو نشون میده .
    اینم بگو همه جای سایتم درست نشون میده مثلا 23 بهمن 1390 اما توی این بخش سایتم نشون میده 23 بهمن 1348
    چرا ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۴

    همین کد اول در بقیه جاها درست نشون میده؟

  • behrooznet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۱

    کد شما که درست کرد ولی قالب ریخت بهم
    این کدی که من زدم درست شد ولی به جای 1390 ، 1348 رو نشون میده ،
    الان همه جای سایتم تارخ فارسی و درست هست و هیج مشکلی نیست و فقط یه بخش تاریخ هست که توی سایدبار هستش سال تاریخ رو میزنه 1348 ، به غیر این هیچ مشکلی ندارم ، حالا به نظرتون میشه کاری کرد

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۰

    بقیه جاها همین کدهست یا چیز دیگه ایی هست؟
    الان سایتتون آنلاینه؟
    میتونید کد من رو جایگزین کنید تا ببینم چطور بهم میریزه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amir_k
  • behrooznet

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۷
    تشکر شده: ۲۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۳

    متاسفانه سایتم روی لوکال هاست easy php هستش ،
    شما تا کسی رو ندیدید که چنین مشکلیی توی تاریخ داشته باشه ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۹

    چرا ، با همون تابعی که دادم باید کار کنه.
    چون خودم هم همین کد رو استفاده میکنم.

  • amir_k

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۸

    سلام:
    متاسفانه من نمي توانم از افزونه جلالي استفاده كنم چون با قالبم سازگار نيست و آنرا به هم ميريزد آيا براي شمسي كردن تاريخ راهي بجز افزونه جلالي هست؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۷

    بله
    از تابع جلالی استفاده کنید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها