انجمن


تصاویر نمایش داده میشوند !؟  (۱۱ نوشته)

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۰:۱۱

    سلام
    نمی دونم چرا تصاویر نوشته های من نمایش داده نمیشن ! البته در فایرفاکس !
    من در اینترنت اکس‍لپورر چک کردم مشکلی نیست ! ولی در فایرفاکس انگار نه انگار تصویری وجود داره !
    مشکل از سطح دسترسی به فایل ها هم نیست ! چک کردم !

    مشکل از کجاست ؟

    ارادتمند / مرتضی بهمنی

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۸۶ - ۱۹:۳۲

    چی شد ! ؟ هنوز کسی ندیده؟

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۸۶ - ۲۰:۲۰

    من هنوز این مشکل رو دارم ! دوستان کسی به فریاد من برسد !
    مشکلی در لوکال هاست وجود ندارد ولی در سرور مشکل پابرجاست !
    آیا مشکل میتواند از قالب وبلاگ باشد !؟

  • آزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۱۷
    تشکر شده: ۲۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۸۶ - ۲۰:۴۴

    معمولا همیشه این اتفاق با فایر فاکس می افته ، من چند نمونه ی این مشکل رو دیدم ولی راستش نمی دونم مشکل با قالب هست و یا با فایر فاکس

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ مهر ۱۳۸۶ - ۲۳:۱۲

    لینکه یه پسته با تصویرتو بده ببینم.

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۶ - ۱۰:۵۱

    گناهکار عزیز ممنونم بخاطر توجهت !
    این موضوع رو نگاه کن ! برای من تصاویرش توی FIREFOX مشکل داره و نمایش داده نمیشه ولی توی IE هیچ مشکلی نداره !

    http://www.pixelpost.ir/weblog/1386/06/wordpress/post-avatar-persian-ver.html

    قربانت / مرتضی بهمنی

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۶ - ۱۱:۵۹

    والا من هیچ دلیل منطقی برای این‌کار نمی‌بینم، فقط این تابع addImgCaption که به تگ img اضافه شده مال چیه؟ اینو ردشو بگیر شاید مال همین باشه.

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۱۰

    جالبه ! عکس ها ابتدا برای من لود شد ولی کمی بالا پایین رفتم تصویر ها ناپدید شد ! این مشکل می تونه توی CSS یا یک پلاگین باشه. من نمونش رو ندیدم !

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مهر ۱۳۸۶ - ۲۰:۲۱

    همين طوره كه نويد ميگه همين كه هر عكسي لود ميشه بلافاصله ناپديد ميشه ...
    يادمه قبلا هم يه جا گفته بودي كه بقيه ببينند عكسهاي اين مطلبت ديده ميشه يا نه .

    به نظر من مشكل از يكي از پلاگين ها بايد باشه .. بعضي وقتها اين ناسازگاري اين پلاگينها خيلي تعجب برانگيزه ..
    همين ديروز من متوجه شدم با اينكه وردپرسم رو 2.2.3 كردم ولي 2.2 نشون ميده !
    بد از كلي تست فهميدم مشكل از افزونه تاريخ جلالي نسخه 3.2 بوده و وقتي 3.5 كردم مشكل حل شد !
    پيشنهاد مي كنم يكي يكي افزونه هاتون رو غير فعال كنيد و نتيجه رو ببينيد

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۸۶ - ۱۷:۰۶

    مشکل حل شده؟

  • ariamns

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۳

    متاسفانه سايت من هم اين مشكل رو داره

    لطفا يه نفر كمك كنه

    ariastore.ir

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها