انجمن


افزونه اسلاید شو در این تارنما  (۳۴ نوشته)

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵

    سلام دوستان
    خسته نباشید
    http://shahrefarang.com/shopkeepers-tehran/
    لطف می فرمایید دقیقا این سایت از کدام افزونه اسلاید شو استفاده می کند
    وقتی روی عکس ها کلیلک می کنیم با سرعت خوبی نمایش داده می شود

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۳

    jcarousel

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۶

    سلام
    آقا مرتضی جست و جو کردیم موارد زیادی بود
    wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=jcarousel
    لطف می فرمایید کدام افزونه است

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۰

    بنظر میرسه این سایت از افزونه استفاده نکرده.
    همین jcarousel یک پلاگین برای جی کوئری هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۱

    سلام
    ببخششید آقا مرتضی متوجه نشدیم

    چه طور یک اسلاید شو مثل اون سایت بسازیم
    تشکر

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۹

    چه طور یک اسلاید شو مثل اون سایت بسازیم
    تشکر

    سورسهاشو نگا کن .
    آقا مرتضی گفت دیگه افزونه نیست .
    سورسا رو نیگا کن ، به فایلهای اضافه شده ی بعد از jquery هم دقت کن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۳

    سپاس از لطف شما

    ببخشید اگر مزاحم شدیم
    خواستیم خواهش کنیم اگر امکان دارد به ما آموزش بدین که یک همچون اسلاید شویی را بسازیم

    تشکر

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۴

    خواستیم خواهش کنیم اگر امکان دارد به ما آموزش بدین که یک همچون اسلاید شویی را بسازیم

    جاوااسکریپت بلدی؟ جی کوئری هم میخواد آآآ ؟

    داداش ، شما اون صفحه ای که اون اسلایدر توش هست رو ، سورسها رو ببین .
    اون قسمت اسلایدر (Html ) رو بردار ، بعد توی head ببین بعداز فایلی jquery.js فایلی اضافه شده یا کد اضافه شده .
    بعد اونا رو جدا کن و استفاده کن .

    اگه بازم متوجه نشدی ، اون صفحه رو سیو کن توی سیستمت .
    بعد فایل html رو ویرایش کن .
    اون قسمتهایی رو که متن و ایناست و اسلایدر نیست حذف کن .

    کم کم خودت دستت میاد چی به چیه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۶

    جاوااسکریپت بلدی؟ جی کوئری هم میخواد آآآ ؟

    خیر متاسفانه

    آقا رضا ما بار اولمون هست که می خواهیم همچین کاری کنیم
    امکانش هست که مثلا بفرمایید چه کد هایی را در کجای پوسته بذاریم

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۱

    بخشی که در کد html تکرار میشه رو بگیرید و یکی از اون ها رو باید در درون حلقه و کوئری قرار بدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - رضا ش
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۲

    آقا مرتضی منظورتون این قسمت هست؟

    <!-- Fancybox for WordPress v3.0.1 -->
    <script type="text/javascript">
    jQuery(function(){
    
    jQuery.fn.getTitle = function() { // Copy the title of every IMG tag and add it to its parent A so that fancybox can show titles
    	var arr = jQuery("a.fancybox");
    	jQuery.each(arr, function() {
    		var title = jQuery(this).children("img").attr("title");
    		jQuery(this).attr('title',title);
    	})
    }
    
    // Supported file extensions
    var thumbnails = jQuery("a:has(img)").filter( function() { return /(jpe?g|png|gif|bmp)$/i.test(jQuery(this).attr('href')) });
    
    thumbnails.addClass("fancybox").attr("rel","fancybox").getTitle();
    
    jQuery("a.fancybox").fancybox({
    	'cyclic': false,
    	'autoScale': true,
    	'padding': 10,
    	'opacity': true,
    	'speedIn': 500,
    	'speedOut': 500,
    	'changeSpeed': 300,
    	'overlayShow': true,
    	'overlayOpacity': "0.5",
    	'overlayColor': "#000000",
    	'titleShow': true,
    	'titlePosition': 'inside',
    	'enableEscapeButton': true,
    	'showCloseButton': true,
    	'showNavArrows': true,
    	'hideOnOverlayClick': true,
    	'hideOnContentClick': false,
    	'width': 560,
    	'height': 340,
    	'transitionIn': "fade",
    	'transitionOut': "fade",
    	'centerOnScroll': true
    });
    
    jQuery(".openf").fancybox({
    'width'	 : '75%',
    'height'	 : '90%',
    'autoScale' : false,
    'transitionIn'	 : 'none',
    'transitionOut'	 : 'none',
    'type'	 : 'iframe'
    });
    
    })
    </script>
    <!-- END Fancybox for WordPress -->

    اگر همین قسمت هست، در کجای پوسته قرار دهیم؟

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۲

    مثلا:

    <li class="list-item fix jcarousel-item jcarousel-item-horizontal jcarousel-item-1 jcarousel-item-1-horizontal" style="float: right; list-style: none outside none; width: 118px;" jcarouselindex="1">
    						<a href="http://shahrefarang.com/shopkeepers-tehran/" class="carousel_image_link">
    						<img width="100" height="100" title="Fruit and Vegetable shop, Tajrish-Tehran - فروشگاه میوه و سبزی، تجریش، تهران" alt="Fruit and Vegetable shop, Tajrish-Tehran - فروشگاه میوه و سبزی، تجریش، تهران" class="list_thumb list-thumb wp-post-image" src="http://shahrefarang.com/wp-content/uploads/2012/02/Shopkeepers-Tehran-11-150x150.jpg"/>
    							<span class="list-title">مغازه داران تهران</span>
    						</a>
    					</li>

    دز حلقه
    کدی که گفتید هم در هدر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200 - رضا ش
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۴

    کدی که فرمودید در حلقه قرا دهیم به جای لینک های کد و عنوان کدی قرار بدیم؟ یا لینک ها و عنوان را پاک کنیم و کد را در حلقه قرار دهیم.
    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۴

    سلام
    ببخشید دوستان
    کد اول رو در هدر قرار دادیم البته اگر باید جای خاصی از هدر باشد بفرمایید

    ولی کد دوم رو نمی دانیم چه کار کنیم در کدام فایل قرار دهیم به جای لینک ها و عنوان که در کد هست چه کدی جایگزین کنیم
    سپاسگزار می شویم ما را راهنمایی بفرمایید

    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۶

    دوستان ما هر کاری کردیم نشد
    لطف می فرمایید راهنمایی بفرمایید
    چه طور این اسلاید شو رو بسازیم
    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۳

    سلام
    خسته نباشد
    دوستان خواهش می کنیم ما رو راهنمایی بفرمایید ما کار با کوئری را نمی دانیم

    1- کدی که فرمودید در هدر کجای هدر قرار دهیم

    2- حلقه وردپرس کجاست

    3- کدی که فرمودید در حلقه قرار دهیم در کدام فایل بگذاریم و به جای تایتل و لینک هایی که در کد موجود هست چه قرار دهیم

    4- آیا بعد از این تغییرات به محض قرار دادن عکس یا گالری در نوشته با کلیک روی عکس ها اسلاید شو اجرا می شود یا مرحله دیگری هم دارد.

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۵

    سلام
    من حلقه رو براتون تبدیل میکنم.
    فقط کمی صبر کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۹

    این کدها در هدر قرار بگیره:

    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.min.js"></script>
            <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/jcarousellite_1.0.1.js"></script>
    
    <script>
    $(function() {
        $(".anyClass").jCarouselLite({
            btnNext: ".next",
            btnPrev: ".prev"
        });
    });
    </script>

    اگر جی کوئری قبلا لود شده از کد من حذفش کنید.
    فایل jcarousellite_1.0.1.js هم از ادرس زیر:
    http://www.gmarwaha.com/jquery/jcarousellite/#download

    اینهم یک حلقه برای مثال:

    <button class="prev"><<</button>
    <button class="next">>></button>
    
    <div class="anyClass">
        <ul>
      <?php if ( have_posts() ) : query_posts("posts_per_page=3&category_name=events");
      	  while ( have_posts() ) : the_post();
      	  $preview = get_post_meta($post->ID, 'preview', $single = true); ?>
            <li><img src="<?php echo $preview; ?>" /></li>
      <?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>
        </ul>
    </div>

    در نام زمینه دلخواه preview و در مقدار هم ادرس عکس رو وارد کنید.

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۶

    سلام
    خیلی ممنون برای راهنمایی
    استاد مرتضی با با کوئری هیچ آشنایی نداریم برای همین ببخشید متوجه بعضی از دستورات نشدیم.
    در مرجله اول کد را در هدر قرار دادیم. اما متوجه منظورتون

    اگر جی کوئری قبلا لود شده از کد من حذفش کنید.

    از این جمله نشدیم

    2 - فایلی که فرمودید دانلود کنیم هم متوجه نشدیم بعد از دانلود باید چه کار کنیم

    و قست حلقه نمی دانیم کجاست که کد قسکت دوم را در آن قرار دهیم.

    سپاسگزار می شویم لطف بفرمایید ما را راهنمایی بفرمایید.
    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۵

    :)) پس کلا توضیحم خیلی خیلی کم بود.
    من فایلی تهیه میکنم بهتون میدم. تست کنید. فردا براتون قرار میدم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۳

    سپاسگزار می شویم آقا مرتضی وقت کردید ما را کمی راهنمایی بفرمایید

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۴

    نمونه:
    http://www.mediafire.com/?7b6oznyalzcj5bh

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

    آقا مرتضی واقعا تشکر زحمت افتادید

    شرمنده کدها رو گذاشتیم در فایل های مربوط فایل js رو هم گذاشتین در پوشه js هامون ولی کار نیفتاد
    واقعا ببخشید اینقدر مزاحم شما شدیم

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۳

    شاید با چیز دیگه ایی توی پوسته شما تداخل داره.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۷

    کارهایی که ما انجام دادیم
    1- فایل js رو در پوشه js های پوسته کپی کردیم

    2 - کد زیر را بالاتر از </head> در فایل header.php کپی کردیم

    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
    
    <?php wp_head(); ?>
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.min.js"></script>
    <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jcarousellite_1.0.1.pack.js"></script>
    
    <script>
    $(function() {
        $(".anyClass").jCarouselLite({
            btnNext: ".next",
            btnPrev: ".prev"
        });
    });
    </script>

    3 - کد زیر را در زیر خط <?php get_header(); ?> در ایندکس پوسته کپی کردیم:

    <button class="prev"><<</button>
    <button class="next">>></button>
    
    <div class="anyClass">
        <ul>
      <?php if ( have_posts() ) : query_posts("posts_per_page=3&category_name=");
      	  while ( have_posts() ) : the_post();
      	  $preview = get_post_meta($post->ID, 'preview', $single = true); ?>
            <li><img src="<?php echo $preview; ?>" /></li>
      <?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?>
        </ul>
    </div>
    
        });
    });
    </script>

    فایل استایل و فوتر هم که لطف فرمودید چون خالی بودند ما هم کاری نکردیم کل کارهای ما این سه مرحله بالا بود.
    اگر لطف بفرمایید مشکلی در مراحل انجام دادیم یا نه سپاسگزار می شویم
    در آخر هم یک گالری ساختیم اما اسلاید شو عمل نکرد

    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۲

    آقا مرتضی اگر وقت داشتید لطفی بفرمایید این مراحلی که ما در بالا خدمتتون گذاشتیم رو یک بررسی بفرمایید.

    ببخشید این مدت حسابی مزاحم شدیم.
    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۷

    سلام آقا مرتضی
    ببخشید مزاحم شدیم
    از شلوغی وقتتون در وی پی بازار اطلاع داریم
    اگر فرصتی دست داد سپاسگزار می شویم این مراحلی که ما طی کردیم را یک بررسی بفرمایید که مشکل عمل نکردن این اسلاید شو از چست؟
    اگر کدهای فایل های پوسته نیاز هست بفرمایید تقدیم می کنیم
    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۰

    سلام
    متاسفانه خیلی کم وقت میکنم به سوالات پاسخ بدم.
    مراحل رو درست انجام میدین.
    امکان داره با یک کد جاوااسکریپت دیگه در تداخل باشه که کار نمیکنه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۳

    آقا مرتضی روی پوسته اصلی وردپرس هم همون مراحل رو انجام دادیم ولی نشد

    اگر وقتی داشتید ما رو راهنمایی بفرمایید لطفتان را فراموش نخواهیم کرد

    تشکر

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۳

    man4toman گفت:
    نمونه:
    http://www.mediafire.com/?7b6oznyalzcj5bh

    سلام دوستان

    دوستان یک لطفی بفرمایید این فایلی که آقا مرتضی لطف فرمودند رو شما هم اگر مقدور هست روی یک پوسته تست بفرمایید
    ببینید اسلاید شو اجرا می شود
    ما روی پوسته پیش فرض تست کردیم نشد
    فکر می کنیم یک فوت استادی دارد که ما نمی دانیم

    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۳

    اینجا رو ببین:
    http://dre.im/how-to-create-a-jquery-carousel-with-wordpress-posts/
    با همین اسکریپت هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

    سلام
    آقا مرتضی شرمنده
    چیزی متوجه نشدیم

    اصلا فکر نمی کردیم اینقدر ساختن اسلاید شو سخت باشه
    فایل ایندکس و هدر رو قرار بدیم ملاحظه بفرمایید

    تشکر از وقتی که می گذارید

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۱:۴۵

    سلام
    از دوستان خواهش می کنیم اگر فرصت دارند کمکی به ما کنند
    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mojahed.morteza
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۳

    سلام
    دوستان لطفا ما مبتدی هستیم
    لطفی بفرمایید ما رو راهنمایی بفرمایید که اسلاید شویی مثل اون سایت داشته باشیم
    البته اقا مرتضی لطف فرمودند و فایلی آماده کردند
    اما نتونستیم ازش استفاده کنیم
    لطفا ما رو راهنمایی بفرمایید

    تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mojahed.morteza

درباره‌ی این موضوع