انجمن


حذف more# از لینک ادامه مطلب  (۱۶ نوشته)

  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۹

    سلام دوستان
    لطفا یکی راهنمایی کنه که چطوری more# رو از لینک ادامه مطلب بردارم. زیاد سرچ کردم ولی چند جا بیشتر نتونستم پیدا کنم که به کارم نیومد و کامل توضیح داده نشده بود.خواهشا راهنمایی کنید. خیلی ممنون

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۸

    سلام، از این تابع در function.php پوسته استفاده کنید.

    function remove_more_numbers($content)
    	{
    		return preg_replace('~#more-[0-9]*~is', '#your_text', $content);
    	}
    	add_filter('the_content','remove_more_numbers');
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۵

    اینو وارد کردم ولی نشد.
    اگه لازمه بگید تا کد هر قسمتی رو که لازمه بزارم.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴

    شما تابع the_content را خالی کنید
    the_content("")
    به جاش تابع the_permalink را استفاده کنید

    (توابع را در سایت جستجو کنید. قبلا بحث شده)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۶

    آقا سرچ کردم ولی چیزی نفهمیدم اگه میشه توضیح بدید.
    اصلا این تابعی که شما می گید تو کدوم قسمته و چه تابعی رو باید جاش استفاده کنیم. لطفا به صورت خیلی ابتدایی توضیح بدید و اگر هم نیازه بگید تا کد هر قسمتی رو خواستین بزارم و شما تغییرش بدید.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۷

    دوست عزی محتوای فایل index.php قالبت رو اینجا در بین تگ code بذار تا بهتر بهت راهنمایی بشه !!!!

  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۶

    قالب من قسمت index.php اینجوریه

    <?php
    // Silence is golden.
    ?>

    قسمت page.php

    <?php get_header(); ?>
    	<div class="content">
    
    	<?php include(TEMPLATEPATH."/ads/top-ads.php");?>
    
    		<div id="page-content">
    			<div class="two-box-warpper">
    			<div id="page-body">
    		<div class="page-body">
    		<div class="clear"></div>
    
    	<?php include(TEMPLATEPATH."/forum.php");?>
    
    	<?php include(TEMPLATEPATH."/ads/center-banners.php");?>
    
    	<?php include(TEMPLATEPATH."/ads/post-sabet1.php");?>
    
    	<?php include(TEMPLATEPATH."/ads/post-sabet2.php");?>
    
    	<?php include(TEMPLATEPATH."/ads/post-sabet3.php");?>
    
     <?php if (have_posts()) : ?>
     <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div class="post">
    
    <div class="post-top">
    	<div class="post-title">
    	<h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    	</div>
    
    	<div class="meta">
    	<ul>
    
    		<li id="category">دسته بندی: <?php the_category(', '); ?></li>
    		<li id="view">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></li>
    		<li id="date-post">تاریخ :<?php the_time('F jS, Y') ?></li>
    
    	<div class="clear"></div></ul>
    	<div class="clear"></div>
    	</div>
    
    </div>
    
    	<div class="text-box">
    ?php the_content('ادامه مطلب را بخوانید &raquo;'); ?>
    	</div>
    	<div id="post-tags"><p class="tags-title">برچسب ها : </p><?php the_tags(','); ?><div class="clear"></div></div>
    
    <div class="footer-post"></div>
    
    </div>
    
    <?php
            $postcnt++;
            if ($postcnt == 1){
                include(TEMPLATEPATH."/ads/ads1.php");
    		}
    		elseif ($postcnt == 2){
                include(TEMPLATEPATH."/ads/ads2.php");
    		}
    		elseif ($postcnt == 3){
                include(TEMPLATEPATH."/ads/ads3.php");
    		}
    		elseif ($postcnt == 4){
                include(TEMPLATEPATH."/ads/ads4.php");
    		}
    		elseif ($postcnt == 5){
                include(TEMPLATEPATH."/ads/ads5.php");
    		}
    		elseif ($postcnt == 6){
                include(TEMPLATEPATH."/ads/ads6.php");
    		}
    		elseif ($postcnt == 7){
                include(TEMPLATEPATH."/ads/ads7.php");
    		}
    		elseif ($postcnt == 8){
               include(TEMPLATEPATH."/ads/ads8.php");
    		};
    
    ?>
                    <?php endwhile; ?>
    		<div class=clear></div>
    		<?php else : ?>
    		<div id="error">
    		<h1>صفحه مورد نظر موجود نیست</h1>
    		صفحه مورد نظر موجود نیست . از قسمت جستجو بالا سایت استفاده کنید .
    		</div>
    		<?php endif; ?>
    	</div></div>
    	<?php get_sidebar(); ?>
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۴

    اگه ایندکس قالب فقط همون یک خطه !!!! در فایهای دیگه مثلا همون page.php همونطور که گفته شده :

    parselearn گفت:
    شما تابع the_content را خالی کنید
    the_content("")
    به جاش تابع the_permalink را استفاده کنید

    (توابع را در سایت جستجو کنید. قبلا بحث شده)

    الان در محتوای فایل page.php شما تابع کانتنت شما داری حالت زیر هست :
    <?php the_content('ادامه مطلب را بخوانید &raquo;'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۳

    NESTED گفت:
    اگه ایندکس قالب فقط همون یک خطه !!!! در فایهای دیگه مثلا همون page.php همونطور که گفته شده :

    الان در محتوای فایل page.php شما تابع کانتنت شما داری حالت زیر هست :
    <?php the_content('ادامه مطلب را بخوانید &raquo;'); ?>

    من تابعی رو که گفتین خالی کردم و بجاش یه چیزی گذاشتم.نمی دونم درسته یا نه ولی تغییری نکرد.
    اونو به این صورت نوشتم
    ?php the_content(<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب...</a>); ?>

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۷

    یعنی چی؟!!!
    من این دو خطی رو که بالا دادین نمی فهمم یعنی چی؟
    کی گفته درون این تابع تگ لینک درج کنید !!!!!!!!!!!!!
    تابع این هست :
    <?php the_content('ادامه مطلب را بخوانید &raquo;'); ?>
    شما بجای
    ادامه مطلب را بخوانید &raquo;
    هر متنی رو می خوای بنویس نه اینکه بری توی اون تگ لینک بذاری
    چون این خودش اتومات لینک میشه !!!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۵

    ببخشید من نفهمیدم که کدوم تابع رو کجای این تابع بریزم و یا کجای این تابع رو خالی کنم.ولی دوباره عوضش کردم و به این شکل در آوردم ولی بازم تغییر نکرد.

    <div class="text-box">
    ?php the_content(); ?>
    <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب...</a>
    	</div>

    ببخشید دیگه عقلم بیشتر از این قد نداد.اگه میشه خودتون کد رو بنویسین.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۳

    من نمی گیرم شما چی میگی یا شما هنوز نگرفتی جریان از چه قراره ( صد در صد مشکل از من هست )
    اولش گفتی می خوام متن more رو بردارم بعد حالا که راهش رو بهت گفتیم درصدد این هستی که بازم لینکش رو به نوعی دیگه نمایش بدی؟

  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۷

    نه داداش وجدانن من نگرفتم.کد قسمت page.php رو گذاشتم شما لطف کن هر قسمتش که تغییر می خواد(برای حذف more ) تغییر بده بزار اینجا. چون من نفهمیدم و چند بار کد ها رو تغییر دادم ولی هنوزم more حذف نشده.

  • alireza96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

    آقا خواهشا راهنمایی کنید. من کلا نگرفتم شما خودت بگیر تابعی رو که گفتی خالی کن و اون تابعی رو که گفتی جاش بزار(در کل خواهشا این کد قسمت page.php قالبمو. طوری تغییر بدید که نوشته more# از آخر لینک ها حذف بشه و بجای نوشته ادامه مطلب را بخوانید بنویسید برای دانلود کلیک کنید...) خیلی خیلی ممنون

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۵

    در فایل page.php قالبت بجای
    <?php the_content('ادامه مطلب را بخوانید &raquo;'); ?>
    این رو بذار !!!!
    <?php the_content('برای دانلود کلیک کنید &raquo;'); ?>

  • funnyfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۸

    سلام. آقا من از وقتی افزونه سئو نصب کردم ، متن لینک ادامه مطلبم حذف شده ،
    یعنی این بوده : "ادامه مطلب را دنبال کنید"
    الآن شده : "Continue Reading عنوان پست>>"
    این رو هم دستکاری کردم اما نشد
    if(!isset($mlink_title)) $mlink_title="Continue reading this entry";
    هرکاری هم میکنم توی ویرایش قالب نیست!!!! همونطور که گفتم از وقتی افزونه سئو نصب کردم اینجوری شد. تورو خدا کــــــــمک!!!

درباره‌ی این موضوع