انجمن


عدم نشان دادن ویدئو در قالب  (۸ نوشته)

  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۳:۱۶

    عرض ادب.
    من از قالب comfy استفاده میکنم. مسئله این است که برای نمایش ویدئو هر افزونه ای را متحان می کنم جواب نمیده. با تغییر قالب مشکل حل میشه... دوستان راهی را برا حل این مسئله سراغ ندارند؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶

    چه قالبی ؟
    من این قالب رو ندیدم !
    میشه ادرس جایی که نصب رو بدین
    یا ادرس دمو قالب رو بدین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱

    NESTED گفت:
    چه قالبی ؟
    من این قالب رو ندیدم !
    میشه ادرس جایی که نصب رو بدین
    یا ادرس دمو قالب رو بدین

    همین قالب سایت خودم نستد جان (Comfy 3.1)
    http://www.WeAre.ir

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۱

    خب دو مورد هست یکی اینکه شاید قالبتون درست کد نویسی نشده دو اینکه پلاگین مناسبی استفاده نرکدین
    اما اینکه میگین در قالب دیگه نمایش میده پس مورد از قالب هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۷

    ممنون از جواب.
    در مورد پلاگین از هر پلاگینی که بگید استفاده کردم اما جواب نداد. حتی گزینه ویدئو TinyMCE که رو بقیه قالب ها جواب میده.
    خوب در مورد قالب شما پیشنهادی ندارید تا بشه این مشکل رو حل کرد؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۸

    روی قالب خوده شما چه اروری میده ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۶

    اصلا هیچی نشون نمیده... صفحه خالی میاره (قسمت کد ویدئو). اگر شورت کد باشه هم قط همون شرت کده را نشون مینویسه.

  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۳:۴۶

    در حالت پیش فرض یک کدی تو قالب بود برای گذاشتن ویدئو در سایدبار. ردش رو از همه جا پاک کردم همه چیز درست شد.
    شاید بعدها بدرد کسی بخوره.
    به حل شده تغییر یافت.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED

درباره‌ی این موضوع