انجمن


ساخت دو منو با موضوعات جدا  (۹ نوشته)

  • mohammad13

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۳

    سلام خدمت تمامی دوستان
    آقا من یک قالب طراحی کردم که داخلش می خواهم نرم افزار های مربوط به الکترونیک و گرافیک رو آموزش بدم .
    حالا 2تا منو درست کردم یکی سمت راست یکی چپ به شکل زیر
    http://up2.iranblog.com/images/98545954861132349264.jpg
    حالا من از چه کد یا افزونه ای استفاده کنم که بتونم مثل شکل بالا باسه؟
    مثلا10تا دسته درست کنم که 5تا رو توی قسمت الکترونیک نشون بده 5تا هم توی قسمت گرافیک؟
    از همتون خواهش می کنم کمکم کنید.

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۹

    برای دسته با آیدی 1 از این کد تو function.php استفاده کن.

    function custom_cat1(){
    		$categories = get_categories('hierarchical=1&depth=0&parent=1');
    			if ($categories) {  ?>
    				<div class="widget">
    					<h2 class="widgettitle">زير دسته ها</h2>
    					<ul>
    						<?php foreach ($categories as $category) {
    							echo '<li><a href='. get_category_link( $category->term_id ) . '">' . $category->name . '</a></li>';
    						} ?>
    					</ul>
    				</div>
    	<?php	}
    }
    register_sidebar_widget("زير دسته هاي 1", "custom_cat1");

    عددش رو عوض کن برای مثلاً آیدی 80

    function custom_cat80(){
    		$categories = get_categories('hierarchical=1&depth=0&parent=80');
    			if ($categories) {  ?>
    				<div class="widget">
    					<h2 class="widgettitle">زير دسته ها</h2>
    					<ul>
    						<?php foreach ($categories as $category) {
    							echo '<li><a href='. get_category_link( $category->term_id ) . '">' . $category->name . '</a></li>';
    						} ?>
    					</ul>
    				</div>
    	<?php	}
    }
    register_sidebar_widget("زير دسته هاي 80", "custom_cat80");

    تو ابزارک ها از ابزارکش رو هر جا خواستی بگذار

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - mohammad13 - Morteza
  • mohammad13

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳

    ممنون داداش فقط اینکه گفتی "تو ابزارک ها از ابزارکش رو هر جا خواستی بگذار " یعنی چی ؟
    یعنی چه کدی را باید بردارم و کجا بزارم بیشتر راهنماییم کن .شرمندم ):

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۰

    قرار نیست کدی رو تغییر بدی! توضیحات واضح بودن! این کد هایی که داده م رو تو اون فایل می گذاری، تو پنل مدیریت دوتا ابزارک میاد، اونها رو تو هر سایدباری که دوست داری استفاده کن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohammad13
  • mohammad13

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۵

    داداش سلام
    ببین من خودم پوسته سایتم رو طراحی کردم و از ابزارک پشتیبانی نمی کنه پوستم.خوب؟بعدم من میدونم که سایت رو تیکه تیکه می کنن و هر پوسته واسه خودش یک function.php جدا داره ولی کل پوشه و فایل های سایت من 3تا هست image--index.php---style.css هستش . وردپرسم تازه نسب کردم.
    حالا اگه میدونی اول بگو چجوری ابزارک واسه پوسته سایتم فعال کنم.
    بعد چطوری تیکه میکنند پوسته سایت رو؟
    که بتونم این کدهای که لطف کردی گفتی رو قرار بدم.
    دمت گرم داداش

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۵

    برای ابزارک:
    http://codex.wp-persian.com/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87/
    برای تیکه کردن هم باید جاهایی که تکراری هست (در بالا سایت) و نیازی به لود دوباره نیست رو در هدر و موارد داینامیک رو در ایندکس یا Single و موارد تکراری در پایین رو در فوتر قرار بدید.(خلی جمع و جور گفتم)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    garfield - mohammad13
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۷

    تیکه تیکه؟ خوب مقاله های ساخت قالب رو پیدا کن بخون. زیاده.

    در مورد ابزارک. همینجوری یه فایل function.php بساز، توش اونها رو که گفتم بنویس. خط اولش بنویس:

    if ( function_exists('register_sidebars') ) {
    		register_sidebar();	 }

    از ابزارک پشتیبانی می شه!

    یه فایل بساز به اسم sidebar.php اینها رو بنویس توش:

    <ul>
    		<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar() ) : else : ?>
    			<?php wp_list_pages('title_li=<h2>Pages</h2>'); ?>
    			<li>
    				<h2><?php _e('Categories:'); ?></h2>
    				<ul><?php wp_list_cats(); ?></ul>
    			</li>
    			<li>
    				<h2><?php _e('Archives:'); ?></h2>
    				<ul><?php wp_get_archives('type=monthly'); ?></ul>
    			</li>
    			<li>
    				<h2><?php _e('Meta:'); ?></h2>
    				<ul>
    					<?php wp_register(); ?>
    					<li><?php wp_loginout(); ?></li>
    					<li><a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" title="<?php _e('Syndicate this site using RSS'); ?>"><?php _e('<abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr>'); ?>
    						</a></li>
    					<li><a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>" title="<?php _e('The latest comments to all posts in RSS'); ?>"><?php _e('Comments <abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr>'); ?>
    						</a></li>
    					<li><a href="http://validator.w3.org/check/referer" title="<?php _e('This page validates as XHTML 1.0 Transitional'); ?>"><?php _e('Valid <abbr title="eXtensible HyperText Markup Language">XHTML</abbr>'); ?>
    						</a></li>
    					<li><a href="http://gmpg.org/xfn/"><abbr title="XHTML Friends Network">XFN</abbr>
    						</a></li>
    					<li><a href="http://wordpress.org/" title="<?php _e('Powered by WordPress, state-of-the-art semantic personal publishing platform.'); ?>"><abbr title="WordPress">WP</abbr>
    						</a></li>
    					<?php wp_meta(); ?>
    				</ul>
    			</li>
    			<?php get_links_list(); ?>
    		<?php endif; ?>
    	</ul>

    بعد هر جا خواستی ابزارکت نمایش داده بشه از این تابع استفاده کن:

    <?php get_sidebar(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - NESTED - mohammad13
  • mohammad13

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۷

    بازم سلام داداش garfield
    ببین وقتی من این کد "<?php get_sidebar(); ?> " رو میزارم کل ساید بار حالت defult وردپرس رو نشون میده بعدم داداش من می خوام جوری باشه که مثل دسته های خود وردپرس بتونم موضوعات رو بنویسم و با 2تا کد که توی 2 ستونی(</div><div class="electronic"></div> , <div class="graphic"> )ساخته شده توی پوستم بزارم و موضوعات مربوط به 2گروه نشون بده .
    به جان خودم شرمندم که مزاحم میشم .فدات

  • mohammad13

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۱

    ببخشيد انگار اشتباهي متوجه منظور من شديد .
    من منظورم اين بود چطور مي تونم دسته هاي رو كه ايجاد كردم رو با يك كد يا افزونه از هم جدا كنم و بعد با يك كد ديگه اون رو توي 2تا div كه ساختم بزارم.همين
    نه اينكه از ابزارك استفاده كنم.البته من عكسشم گذاشته بودم.ولي به هر حال باعٍ شد من چيز زيادي از ابزارك ها دستم بياد راستي اون فايل هم اسمش functions.php بود نه function.php ياعلي

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.