انجمن


مشکل گنجاندن جی کوئری در مطالب  (۷ نوشته)

  • naghmesara

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱

    سلام
    من قصد دارم که برچسب های سایت خودم به صورت slideToggle باز و بسته بشن البته با کلیک روی یک div.
    من کد جی کوئری رو نوشتم ولی مشکل من اینه که این کد تنها برای پست اول کار میکنه نه برای پست های دیگه مثل اینکه کد تو حلقه وردپرس نیست ولی هست!!!
    کد رو قرار میدم تا اساتید طراحی به دادم برسن و بهم بگن که چجوری جی کوئری رو باید کرد تو حلقه وردپرس.

    <?php if(have_posts()) : while(have_posts()) : the_post('');?>
    		<div class="title-p"><div class="text-pb"><h4><a href="<?php the_permalink();?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h4></div></div>
    		<div class="content-p">
    		<div class="meta">
    		<div class="cat"><?php the_category(', ') ?></div>
    		</div>
    		<div class="text-p">
    		<div class="img-ef"><?php the_content(__('')); ?></div>
    		<br>
    		<div style="background:#CECECE;border:1px solid #BEBEBE;	-webkit-border-radius: 0px 0px 0px 0px;
    			-khtml-border-radius: 0px 0px 0px 0px;
    			-moz-border-radius: 0px 0px 0px 0px;
    			border-radius: 0px 0px 0px 0px;">
    		<div style="padding:5px;">
    <div onclick="$('#p2').slideToggle('slow');" style="background-color:#000;color:#fff;text-align:center;font:18px BYekan;cursor:pointer;">برچسب ها</div><ul id="p2"><?php the_tags('');?></ul>
    		 </div></div> <br>
    		</div>
    		</div>
    		<div class="foot-p">
    		<div class="meta-f">
    		<div class="date">تاریخ ارسال نوشته: <?php the_time('j F Y') ?></div>
    		<div class="user">نویسنده : <?php the_author();?> </div>
    		<a class="more" href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank"> ادامه مطلب + دانلود</a>
    		</div>
    		</div>
    		<?php endwhile; ?>
    		<?php else : ?>
    				<p class="no-res" >با عرض پوزش صفحه مورد نظر شما وجود ندارد.</p>
    		<?php endif; ?>

    کد کامل بود با حلقه.
    راستی الان میتونید خروجی کد رو که اشتباهه تو سایتم ببینید.
    http://expressmovie.tk
    با تشکر

  • فیلم آموزش کامل وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷

    به نام خدا

    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من اینجا داری اشتاره می کنی به ایدی p2 یعنی پست 2 به نظرم خودت بهتر میدونی چی کار کردی

    <div onclick="$('#p2')

    شما باید با استفاده از تابع وردپرس

    the_id

    وردپرس به اون div بفهمونی که این پست id یش چیه و بعد داخل کد جی کوئری تم دانامیکش کنی اگر خودت نتونستی بگو تا من بررسی کنم با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    naghmesara
  • naghmesara

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹

    amoozesh98 گفت:
    به نام خدا

    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من اینجا داری اشتاره می کنی به ایدی p2 یعنی پست 2 به نظرم خودت بهتر میدونی چی کار کردی

    <div onclick="$('#p2')

    شما باید با استفاده از تابع وردپرس

    the_id

    وردپرس به اون div بفهمونی که این پست id یش چیه و بعد داخل کد جی کوئری تم دانامیکش کنی اگر خودت نتونستی بگو تا من بررسی کنم با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    با تشکر از پاسخ شما
    داداش p2 رو که خودم همینطوری گذاشتم میتونم یه چی دیگه بزارم مثلا v2.
    اون قضیه آیدی رو یکم بازش کن برام.
    با تشکر

  • فیلم آموزش کامل وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸

    به نام خدا

    داداش شما به جی کوئری یه طوری بفهمونی که این مطلب که داخلش هستیم با مطالب دیگه مجزاس !
    در واقع شما داخل حلقه از اون کدی که استفاده کردی طوری باید استفاده کنی که برای هر مطلب یک ایدی خاص نشون بده ! و بعدش داخل جی کوئری هم طوری کد بزنی که اون ایدی رو تشخیص بده و عمل کنه ! نمی دونم متوجه شدی یا نه

    الان داخل حلقه یه جای مشخص بنویس

    <?php the_ID(); ?>

    و ذخیره کن یعنی این کد رو داخل index.php قالب تو حلقه قرار بده و بعد ذخیره کن فایل رو و برو صفحه اصلی سایتت رو رفرش بده ببین چی می بینی ! هر پست یه آیدی منحصر به فرد داره برای همین برای اینکه جی کوئری متمایز بشه نسبت به حرکت خاصی روی مطلب خاصی تو باید این آیدی رو به صورت داینامیک و قابل فهم به جی کوئری بگی تا اون بدونه الان ما داریم روی کدوم پست کلیک می کنیم متوجه شدی ؟ با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    naghmesara
  • naghmesara

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۶

    <

    amoozesh98 گفت:
    به نام خدا

    داداش شما به جی کوئری یه طوری بفهمونی که این مطلب که داخلش هستیم با مطالب دیگه مجزاس !
    در واقع شما داخل حلقه از اون کدی که استفاده کردی طوری باید استفاده کنی که برای هر مطلب یک ایدی خاص نشون بده ! و بعدش داخل جی کوئری هم طوری کد بزنی که اون ایدی رو تشخیص بده و عمل کنه ! نمی دونم متوجه شدی یا نه

    الان داخل حلقه یه جای مشخص بنویس

    <?php the_ID(); ?>

    و ذخیره کن یعنی این کد رو داخل index.php قالب تو حلقه قرار بده و بعد ذخیره کن فایل رو و برو صفحه اصلی سایتت رو رفرش بده ببین چی می بینی ! هر پست یه آیدی منحصر به فرد داره برای همین برای اینکه جی کوئری متمایز بشه نسبت به حرکت خاصی روی مطلب خاصی تو باید این آیدی رو به صورت داینامیک و قابل فهم به جی کوئری بگی تا اون بدونه الان ما داریم روی کدوم پست کلیک می کنیم متوجه شدی ؟ با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    تقریبا گرفتم چی میگی.
    ولی نمیدونم آیدی پست ها رو چجوری به جی کوئری بفهمونم.
    شما کدی رو که دادم اونجوری که میگی ویرایش کن بفهمم.
    شما سایت رو دیدید؟

  • فیلم آموزش کامل وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵

    به نام خدا

    اره دیده عزیزم فقط تو یه کاری کن برای اینکه بهتر بتونم بهت کمک کنم آیدی یاهو منو اد کن info.p30pdf

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    naghmesara
  • naghmesara

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳

    amoozesh98 گفت:
    به نام خدا

    اره دیده عزیزم فقط تو یه کاری کن برای اینکه بهتر بتونم بهت کمک کنم آیدی یاهو منو اد کن info.p30pdf

    اد کردم.
    لطفا تایید کنید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.