من رنگ Primary Color و Secondary Color رو تغییر دادم ولی در سایت اعمال نمیشه و همان رنگ های قدیم نشان داده میشه...مشکل چیه؟
من رنگ Primary Color و Secondary Color رو تغییر دادم ولی در سایت اعمال نمیشه و همان رنگ های قدیم نشان داده میشه...مشکل چیه؟
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من واضح تر صحبت کنید متوجه نمیشم در مورد کدوم قسمت صحبت می کنید آدرس سایتتون رو هم قرار بدین تا بررسی بشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
مشکلم حل شد ممنونم ولی چون تازه با وردپرس آشنا شدم و دارم سایت خودم رو طراحی می کنم یه سری مشکل دارم که فکر میکنم به دلیل زیاد بودن سوالات بهتره اینجا مطرح نکنم.میشه مثلا در محیطی مثل چت در طراحی سایتم به من کمک کنید؟
واقعا ممنونم ازتون...اگه من یوزر و پسوردم رو در اختیارتون بزارم میشه مشکلاتی که دارم رو برام حل کنین؟فکر میکنم بیشترش نیاز به تغییرات در کد داره...فقط می خوام چندتا بخش به سایت اضافه شه که استارت بزنم تا بعد کم کم درستش کنم
فرستادم آقای فلاح نیت
سلام،
کاربر amoozesh98 ، آقای فلاح نیت عزیز
انجمن جایی برای ساخت بکلینک برای وبسایت شما نیست ، لطفا رعایت کنید.
فقط جهت اطلاع خواستم خدمتتون عرض کنم که اگر بخواهید همینطور ادامه بدید، یوزر شما بلاک خواهد شد.
پستهایی از شما که در اون بخواهید به سایتتون لینک ( بی مورد ) بدید ، حذف خواهد شد.
لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید:
1. فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع است.
2. درج امضا در پایین پستها ممنوع است.