انجمن


انتقال سایت از سرور به لوکال  (۱۲ نوشته)

  • Ghazal G

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴

    سلام
    من سایت رو از روی سرور به لوکال انتقال دادم و مراحل زیر را انجام دادم:

    1. 1- ساخت دیتابیس جدید بر روی لوکال
    2. 2- ایمپورت کردن بک آپ دیتابیس سرور بر روی دیتابیس لوکال ساخته شده
    3. 3- ساخت پوشه جدید با عنوان دلخواه در پوشه www برای کپی کردن فایل های سایت بر روی لوکال
    4. 4- تغییر دادن تنظیمات فایل wp-config با توجه به دیتابیس جدید و تغییر db-name, db-username, db-password به مقدارهای جدید. همینطور تغییر مقدار DOMAIN_CURRENT_SITE به آدرس لوکال یعنی: localhost/mysitename
    5. تنظیم فایل htaccess. با توجه به لوکال بودن، محتوی این فایل اکنون مقدار زیر می باشد:
      RewriteEngine On

      RewriteBase /myname/

      RewriteRule ^index.php$ - [L]

      RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]

      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]

      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

      RewriteRule ^ - [L]

      RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]

      RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*.php)$ $2 [L]

      RewriteRule . index.php [L]

    6. 5- تغییر آدرسهای موجود در جدول wp-option دیتابیس به مقدار جدید
    7. 6- همینطور تغییر آدرس در یکسری دیگر از جدول های دیتابیس.

    اما زمانیکه به آدرس سایت میرم با این ارور مواجه میشم: The page isn't redirecting properly
    زمانیکه مالتی سایت بودن رو در فایل wp-config غیر فعال میکنم وارد سایت میشم اما دیگه به سایت دیگه ای که روی این آدرس شبکه شدن دسترسی ندارم.

    چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gallery-photo - تناسب اندام
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۹

    به نام خدا

    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من وقتی که روی لوکال هستین اون فایل htaccess رو بردارید بزارید جای دیگه و تست کنید بعد نتیجه رو اطلاع بدین تا باز در صورت وجود مشکل راهنمایی بیشتری بشید .

  • Ghazal G

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳

    سلام
    این روش رو هم تست کردم اما باز هم جواب نداد و همون اررور The page isn't redirecting properly رو میده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱

    دوست عزیز این تابع رو از داخل wp-config.php رو بر دارید

    DOMAIN_CURRENT_SITE

    و بعدش فایل دیتا بیسی که از روی سرور ازش بکاپ گرفته بودین و بعد از ساخت دیتا بیس تو لوکال هاست به اون دیتا بیس ساخته شده import کردنیش رو با نوت پد پلاس پلاس بازش کنید و از تب منو search رو گزینه replace کلیک کنید یا با زدن کلید های ترکیبی ctrl + h این پنجره رو باز کنید تو مورد اول آدرس سایت رو به صورت زیر بنویسید مثلا این آدرس سایت شما بوده !

    http://www.amoozesh98.com

    در مورد دوم هم به این شکل باکس رو پر کنید

    localhost

    نه چیزی کم نه زیاد و بعدش روی دکمه replace all سمت راست کلیک کنید و ذخیره کنید فایل رو منتهی قبلش یه بکاپ داشته باشید که خرابکاری نشه در هر صورت و بعد از ذخیره سازی برید مقادیر دیتا بیس رو حذف کنید و دوباره این دیتا بیس جدید رو import کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه اگر مشکل حل شد لطفا اعلام کنید اگر نه بگید دوباره تا راه چاره بگم با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

  • Ghazal G

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲

    سلام
    کارهایی که گفتید رو انجام دادم اما سایت ریدایرکت میشه به سرور.
    مگه با replace کردن آدرس سایت به localhost نباید این ریدایرکت شدن دیگه اتفاق نیافته؟ پس چرا ریدایرکت میشه؟

  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۹

    Ghazal G گفت:
    سلام
    کارهایی که گفتید رو انجام دادم اما سایت ریدایرکت میشه به سرور.
    مگه با replace کردن آدرس سایت به localhost نباید این ریدایرکت شدن دیگه اتفاق نیافته؟ پس چرا ریدایرکت میشه؟

    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید و روز به خیر در این حالت دوست خوب من پوشه plugins رو تغییر نام بدین و باز بررسی کنید ! اگر مشکل حل نشد لطفا هر کدی داخل فایل wp-config.php قرار دادین رو اینجا داخل ابزار کد بزارید که تو نوار ابزار ویرایشگر همینجا هست یک بار دکمه کد رو بزنید کد ها رو پیست کنید و دوباره دکمه کد رو برای بستن اون بزنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

  • Ghazal G

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱

    سلام
    من پوشه plugins رو تغییر نام دادم اما به علت وجود پلاگین db-cache-reloaded-fix زمانیکه صفحه رو رفرش میکنم دیگه سایت بالا نمیاد، پس اون پلاگین رو کپی کردم و پوشه پلاگین ها رو تغییر نام دادم و یک پوشه جدید به نام plugins ساختم و پلاگین db-cache-reloaded-fix رو توی آن قرار دادم تا سایت بالا بیاد اما باز هم به سرور ریدایرکت میشه.

    پس توی دیتابیس این جدول ها رو آدرسشون را از سرور به لوکال تغییر دادم :
    vn_blogs
    vn_site
    این ها هنوز آدرس سرور رو داشتن که تغییرشون دادم اما زمانیکه به سایت رفتم با همون اررور The page isn't redirecting properly مواجه شدم.

    این هم کد صفحه wp-config.hph :

    <?php
    define('WP_CACHE', true);
    
    define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);
    define( 'WPCACHEHOME', 'wp-content/plugins/wp-super-cache/' );
    define('DB_NAME', 'mydbname');
    
    define('DB_USER', 'mydbusername');
    
    define('DB_PASSWORD', 'mydbpass');
    
    define('DB_HOST', 'localhost');
    
    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    
    define('DB_COLLATE', '');
    
    define('AUTH_KEY',         '[O]M<code>dH;t[GkEM]</code>$pT,+L8<9)fIh!uI2d@Ky/ dL5MS|>-O2Raw,m_Ql/HT|pxI');
    define('SECURE_AUTH_KEY',  '~dhTS]3%REmUp()~yJVoRMdo9*d&@aC8$L*b)dC{dyC|nt %A?08})=H4H$*Clk~');
    define('LOGGED_IN_KEY',    'swRZ*3)g5bvQG)w2ieWt9Q}asbnHw7eeBSm,$,lqN LrbLdvx,@QB<}bl/CcAe90');
    define('NONCE_KEY',        'v64$tfyIsn+.;,7qna[,+jG0qlf8A}!X7{v!G~_Alpf/11<hf=?jzQbmEj7cu}i=');
    define('AUTH_SALT',        'Bzj;Uv=nr2.%6UwT*Q|]T:H~42D32EG&>d|vKKWkKWD-2qO$M2j&=]4<9*iZvR');
    define('SECURE_AUTH_SALT', '~_[]1[X+Ur*n{VFa|%Ci%i=!h+l+Z_7|dkr#bEyU~lI#ri+Fz-qUNDh6_x[(uP');
    define('LOGGED_IN_SALT',   'fI$.e=QlDh-G+q?iAM.RY)|s4jX/6_&%Z=*4k^BlBAPzf$#fa[[_$nRM7E|}+F');
    define('NONCE_SALT',       '!D3=HvE_5O&T~zs{uIVMg9g{@Wyeq]1B<MyR?R[g]sI$)m[|Y[G8tu7yP#tdbtj');
    $table_prefix  = 'vn_';
    
    define('WPLANG', 'fa_IR'); 
    
    define('WP_DEBUG', false);
    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', false);
    
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);
    if ( !defined('ABSPATH') )
    	define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/');
    require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
    ?>
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵

    عزیزم می تونی تیم بدی تا با هم بررسی کنیم و بعدش نتیجه رو و علت مشکل رو بزاریم تو انجمن تا بقیه هم استفاده کنن ؟ اگر میتونید به من ایمیل بدین info@amoozesh98.com و اگر هم مشکلتون حل شده لطفا با ذکر علتش و اعلام تاپیک به عنوان حل شده اقدام کنید تا دیگر دوستان خودشان را به زحمت نیندازندو تاپیک را بی هوده و اسپم بالا نیاورند با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

  • Ghazal G

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴

    خب چرا هینجا به ادامه حل مشکل نمیپردازید؟ فکر میکنم اینجوری بهنر باشه که اگر کسی هم به این مشکل برخورد بتونه مرحله به مرحله حل این مشکل رو ببینه.
    ممنون میشم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۶

    Ghazal G گفت:
    خب چرا هینجا به ادامه حل مشکل نمیپردازید؟ فکر میکنم اینجوری بهنر باشه که اگر کسی هم به این مشکل برخورد بتونه مرحله به مرحله حل این مشکل رو ببینه.
    ممنون میشم.

    دوست خوب من این مشکل رو نمیشه دیگه بیشتر از این داخل انجمن توضیح داد همه احتمالاتی که به ذهنم می رسید برای رفع مشکل رو گفتم حالا فقط خودم باید ببینم تو این دو سه روز اخیر دوستانی از همین انجمن هم مشکلاتی این چنینی داشتن ! مثلا دیشب داشتم به یک برادر گرامی کمک می کنم برای رفع مشکل ساب دامنه ای درست کرده بودن با نام simabrand و بعد از نصب وردپرس و ورود به داخل پنل ادمین استایل پنل ادمین لود نمیشد ! از یه طرف رو ساب دامنه دیگه اوکی بود باز همون ساب دامنه ای که اوکی بود رو حذف کردیم و دوباره که ساختیم باز همون مشکل پیش اومد در نهایت به این نتیجه رسیدیم رو این سروری که ایشون هستن سیستم کشی که نصب شده مشکل داره و بعضی از سرور ها هم با کشینگ مشکلات زیادی دارن به همین علت بعضی از مباحث که تخصصیه و نیاز به مشاهده دقیق داره نمیشه نظر قطعی در بارش داد برای همین اگر شما صلاح میدونید چند دقیقه خودم ببینم و اگر مشکل رو متوجه شدیم یا خودتون یا من داخل انجمن دلیل حل مشکل رو مطرح می کنیم که بقیه هم استفاده کنن با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghazal G
  • Ghazal G

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱

    باشه من به ادرس ایمیلتون پیغامی رو ارسال میکنم.
    با تشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷

    Ghazal G گفت:
    باشه من به ادرس ایمیلتون پیغامی رو ارسال میکنم.
    با تشکر

    خیلی خوب پس من منتظر هستم از ساعه در خدمتم.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها