انجمن

onclick برای لینک page ها  (۱۲ نوشته)

• mnakhaeipoor

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۰

سلام عرض شد خدمت حضرات

من میخواستم که با کلیک روی لینک هر page یک تابع تو جاوااسکریپت فراخوانی بشه (طبیعتا به کمک onclick) و بعدش id اون page به عنوان یک آرگومان به تابع ارسال بشه

تو تابع wp_list_pages() به کمک link_before و link_after میشه لینک ها رو داخل یک div با onclick موردنظر قرار داد اما راهی برای دریافت ID لینکی که روش کلیک کردم و ارسال اون ID به تابع جاوااسکریپتی پیدا نکردم!

بیزحمت اگر لطف کنید بگید چجوری این کار رو انجام بدم ممون میشم...

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶

mnakhaeipoor گفت:
    سلام عرض شد خدمت حضرات

من میخواستم که با کلیک روی لینک هر page یک تابع تو جاوااسکریپت فراخوانی بشه (طبیعتا به کمک onclick) و بعدش id اون page به عنوان یک آرگومان به تابع ارسال بشه

تو تابع wp_list_pages() به کمک link_before و link_after میشه لینک ها رو داخل یک div با onclick موردنظر قرار داد اما راهی برای دریافت ID لینکی که روش کلیک کردم و ارسال اون ID به تابع جاوااسکریپتی پیدا نکردم!

بیزحمت اگر لطف کنید بگید چجوری این کار رو انجام بدم ممون میشم...

به نام خدا

عرض سلامو خسته نباشید دوست عزیز قطعه کد زیر رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

add_filter('wp_list_pages','add_id_to_li');

function add_id_to_li($output){
       return  // do something
    }
    mnakhaeipoor
  • mnakhaeipoor

آفلاین
    عضو
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۹

amoozesh98com گفت:

به نام خدا

عرض سلامو خسته نباشید دوست عزیز قطعه کد زیر رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

return  // do something
    }

سلام ممنون خسته نباشید
    کدی که گفتید رو گذاشتم تو functions.php اما هیچ تغییری نکرد
    کد زیر رو هم تست کردم :

$all_pages=get_the_page();
    	$page_id=$all_pages[i]->page_ID;
    	$output = str_replace('<a href=','<div onclick="ajax("'.$page_id.'")" id="'.$page_id.'"><a href=',$output);
       return  $output;
    }

اما بازم تاثیری نداشت!
    حالا چکار کنم؟

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۵

دوست عزیز آدرس وب سایتتون رو قرار بدین و در صورت امکان اطلاعات ورود به وردپرستون رو به ایمیلم ارسال کنید تا خودم بررسی کنم و نتیجه رو همین جا مطرح کنم تا دوستان هم اگر در این مورد مشکلی داشتن براشون حل بشه با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت
    My Email : ---

mnakhaeipoor
  • mnakhaeipoor

آفلاین
    عضو
    ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۷

amoozesh98com گفت:
    دوست عزیز آدرس وب سایتتون رو قرار بدین و در صورت امکان اطلاعات ورود به وردپرستون رو به ایمیلم ارسال کنید تا خودم بررسی کنم و نتیجه رو همین جا مطرح کنم تا دوستان هم اگر در این مورد مشکلی داشتن براشون حل بشه با تشکر
    My Email : ---

سلام
    ایمیلتون که به جاش ---- گذاشته چجوری بفرستم؟
    بیزحمت ایمیلتون رو بنویسید

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۲

ببخشید فکر می کنم از مدیران با قرار دادن ایمیلم مشکل دارن ولی خدا شاهده قصدم فقط کنم هست و اون مشکلاتی که واقعا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه و باید خودم ببینم تا متوجه مشکل بشمو بعدش علتشو تو انجمن بگم رو مجبور به گذاشتن ایمیل میشم تا اطلاعات تیم ویور رو برام بزارید و خودم به اتفاق شما مشکل رو بررسی کنم به همین علت ایمیل من info[at]amoozesh98[dot]com هست شایدم با طریقه نوشتن ایمیلم مشکل داشته باشن امید وارم این بار دیگه بهم اخطاری داده نشه واقعا اگر نا واقعا ناامید میشم :(

mnakhaeipoor - Masoud
  • mnakhaeipoor

آفلاین
    عضو
    ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶

amoozesh98com گفت:
    ببخشید فکر می کنم از مدیران با قرار دادن ایمیلم مشکل دارن ولی خدا شاهده قصدم فقط کنم هست و اون مشکلاتی که واقعا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه و باید خودم ببینم تا متوجه مشکل بشمو بعدش علتشو تو انجمن بگم رو مجبور به گذاشتن ایمیل میشم تا اطلاعات تیم ویور رو برام بزارید و خودم به اتفاق شما مشکل رو بررسی کنم به همین علت ایمیل من info[at]amoozesh98[dot]com هست شایدم با طریقه نوشتن ایمیلم مشکل داشته باشن امید وارم این بار دیگه بهم اخطاری داده نشه واقعا اگر نا واقعا ناامید میشم :(

سلام
    اطلاعات رو خدمتتون ایمیل کردم

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۸

عزیز من قالب شما رو بررسی کردم کد نویسی گیج کننده داره میتونم بدونم قصد شما از انجام این کار چیه تا بتونم از ماهیت کار سر در بیارم شاید روش ساده تری رو برای حل مسئله ارائه بدم چون بنده دقیقا مشرف به مشکل شما نیستم واقعا چون کد نویسی قالبتون یه مقداری شلوغه با تشکر

mnakhaeipoor - Masoud
  • mnakhaeipoor

آفلاین
    عضو
    ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۹

amoozesh98com گفت:
    عزیز من قالب شما رو بررسی کردم کد نویسی گیج کننده داره میتونم بدونم قصد شما از انجام این کار چیه تا بتونم از ماهیت کار سر در بیارم شاید روش ساده تری رو برای حل مسئله ارائه بدم چون بنده دقیقا مشرف به مشکل شما نیستم واقعا چون کد نویسی قالبتون یه مقداری شلوغه با تشکر

سلام از این که برا کار وقت گذاشتید واقعا ممنونم
    راستش من میخوام وقتی روی لینک هر page کلیک میشه آدرس لینک اون page به کمک onclick به تابع جاوااسکریپتی ارسال بشه تا به کمک تابع load در آژاکس جیکوئری محتویات هر لینکی که روش کلیک میشه بدون رفرش صفحه بارگذاری بشه
    همین...

آموزش وردپرس - Masoud
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۵

mnakhaeipoor گفت:

سلام از این که برا کار وقت گذاشتید واقعا ممنونم
    راستش من میخوام وقتی روی لینک هر page کلیک میشه آدرس لینک اون page به کمک onclick به تابع جاوااسکریپتی ارسال بشه تا به کمک تابع load در آژاکس جیکوئری محتویات هر لینکی که روش کلیک میشه بدون رفرش صفحه بارگذاری بشه
    همین...

این کار جالبی هست ولی مشکلاتی رو در بر داره !
    یک به نظر من از نظر سئو تاثیر منفی داره !
    دو از نظر اینکه تو گوشی های موبایل و بعضی از تبلت ها که از نسخه های مرورگر ساده ای استفاده می کنن ممکنه جوابگو نباشه مثلا من خودم در بعضی از گوشی ها و تبلت ها دیدم که متاسفانه جی کوئری روشون کار نمی کنه ! به همین علت به مرور زمان ممکنه از این بابت به مشکل بر خورد کنید ! شما باید با در نظر گرفتن تمام مسائل اقدام به قرار دادن تکنولوژی در سیستم خودتون کنید تا بعدا از هر بابتی مشکلی وجود نیاد اما اگر با این تفاصل می خواید این کار صورت بگیره من باید بررسی کنم ببنیم چه طوری میشه این کارو کرد می دونید دیگه هر چیزی که موقعی به درد یه برنامه نویس بخوره اون وقت میریم دنبالش برای یاد گیری برای همین من هم تا الان مورد نیازم نبوده باید بررسی کنم ببینم چه طوریه چون من دیدم شما خودتون هم اقداماتی کردین ! و به نظرم نتیجه مطلوب نداشته به همین علت دارم بررسی می کنم هر چه سریع تر به نتیجه رسیدم اینجا مطرح می کنم از همین طریق پیگیر باشید با تشکر

mnakhaeipoor - Masoud
  • mnakhaeipoor

آفلاین
    عضو
    ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۸

amoozesh98com گفت:

این کار جالبی هست ولی مشکلاتی رو در بر داره !
    یک به نظر من از نظر سئو تاثیر منفی داره !
    دو از نظر اینکه تو گوشی های موبایل و بعضی از تبلت ها که از نسخه های مرورگر ساده ای استفاده می کنن ممکنه جوابگو نباشه مثلا من خودم در بعضی از گوشی ها و تبلت ها دیدم که متاسفانه جی کوئری روشون کار نمی کنه ! به همین علت به مرور زمان ممکنه از این بابت به مشکل بر خورد کنید ! شما باید با در نظر گرفتن تمام مسائل اقدام به قرار دادن تکنولوژی در سیستم خودتون کنید تا بعدا از هر بابتی مشکلی وجود نیاد اما اگر با این تفاصل می خواید این کار صورت بگیره من باید بررسی کنم ببنیم چه طوری میشه این کارو کرد می دونید دیگه هر چیزی که موقعی به درد یه برنامه نویس بخوره اون وقت میریم دنبالش برای یاد گیری برای همین من هم تا الان مورد نیازم نبوده باید بررسی کنم ببینم چه طوریه چون من دیدم شما خودتون هم اقداماتی کردین ! و به نظرم نتیجه مطلوب نداشته به همین علت دارم بررسی می کنم هر چه سریع تر به نتیجه رسیدم اینجا مطرح می کنم از همین طریق پیگیر باشید با تشکر

خیلی خیلی ممنونم
    اگر چهار نفر مثل شما تو فروم های وردپرس بودن دیگه مشکلات همه حل میشد اصن به نظر من نرخ تورم و بیکاری هم میومد پایین!!
    من دقیقا همین سوال رو تو سه تا انجمن دیگه هم مطرح کردم اما متاسفانه جوابی نگرفتم (طبیعیه) خیلی جای تشکر داره که شما اینقدر رو مشکلات بقیه وقت میزارید و براتون مهم هست
    انشاللا که پاداش این رفتار خیرتون رو هم خواهید گرفت...

Masoud - آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۰

mnakhaeipoor گفت:

خیلی خیلی ممنونم
    اگر چهار نفر مثل شما تو فروم های وردپرس بودن دیگه مشکلات همه حل میشد اصن به نظر من نرخ تورم و بیکاری هم میومد پایین!!
    من دقیقا همین سوال رو تو سه تا انجمن دیگه هم مطرح کردم اما متاسفانه جوابی نگرفتم (طبیعیه) خیلی جای تشکر داره که شما اینقدر رو مشکلات بقیه وقت میزارید و براتون مهم هست
    انشاللا که پاداش این رفتار خیرتون رو هم خواهید گرفت...

عزیز تو دنیا که گرفتم مدرک معتبرش زیر اسمم هست و به لطف و کرمو بزرگی جناب اقای مهندس مسعود عزیز برادر گلم ! که مفتخر شدم به درجه کاربر فعال ! که الان از خوشحالی تو پوست خودم نمی گنجم در آخرت هم مطمنن کاری بی اجر نمی مونه حتی قدر ارزنی خوبی یا بدی حساب کتاب داره پیش حضرت حق ! باتشکر

mnakhaeipoor - Masoud

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.