mohammadjoon
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۳
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۶
سلام من از افزونه Wordpress SEO استفاده میکنم. قبلا مشکلی در سایت مپ نداشتم. متاسفانه مدتی هست که فرمت سایت مپ این افزونه توسط گوگل قابل پشتیبانی نیست. ممنون میشم برای حل این مشکل راهنمایی کنید.
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit.
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۱
mohammadjoon گفت:
سلام من از افزونه Wordpress SEO استفاده میکنم. قبلا مشکلی در سایت مپ نداشتم. متاسفانه مدتی هست که فرمت سایت مپ این افزونه توسط گوگل قابل پشتیبانی نیست. ممنون میشم برای حل این مشکل راهنمایی کنید.
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit.
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من متاسفانه افزونه وردپرس سئو مشکلی نداره به احتمال قوی مشکل شما هم مثل دو مورد از دوستان همین انجمن به هاستینگ مربوط میشه لطفا جهت بررسی بیشتر آدرس وب سایت خودتون رو قرار بدین با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
mohammadjoon
آفلاین
عضو
#
۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰
سلام دوست من
آدرس : http://www.mojazdl.com/
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶
mohammadjoon گفت:
سلام دوست من
آدرس : http://www.mojazdl.com/
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...
دوست عزیز یه دسترسی ساده به ایمیل من داخل وب مسترتون بدین یه بررسی هم اونجا رو انجام بدم و نظر قطعیمو بگم amoozesh98[at]gmail[dot]com با تشکر
mohammadjoon
آفلاین
عضو
#
۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۲
مشکل بقیه دوستان چطور حل شد ؟
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۷
مشکل دو مورد از دوستان که حل شد و مروبط به هاستینگ بود اگر مشکل شما هم حل شده لطفا از دایره حل شده بالا ستون سمت چپ تاپیک رو حل شده اعلام کنید با تشکر
mohammadjoon
آفلاین
عضو
#
۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۱
بله قبلا گفته بودید از هاستینگ بوده. اما چطور حل شده ؟ چه موضوعی باعث این مساله میشد و چطور مشکل رو برطرف کردن ؟
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۸
mohammadjoon گفت:
بله قبلا گفته بودید از هاستینگ بوده. اما چطور حل شده ؟ چه موضوعی باعث این مساله میشد و چطور مشکل رو برطرف کردن ؟
دوست خوب من مشکل مربوط به خود هاستینگ بود و ارتباطی به تنظیمات نداشت اگر دروغ نباشد 10 یا 20 درصد به تنظیمات ارتباط داشت که در هر صورت باز هم اون مشکل پدیدار میشد ! اگر نیاز به هاست مناسب داشتین از طیق جیمل من به من اطلاع بدین تا راهنمایی کنم از کجا سرویس رو تهیه کنید تو ماه اخیر برای سایت خودم با 32 تا هاستینگ مکاتبات کاملا جدی و کتبی داشتم شاید راهنماییم به دردتون خورد اینم جیمیل منه amoozesh98
با تشکر
mohammadjoon
آفلاین
عضو
#
۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۰
مسلم عزیزم ممنونت میشم راهنمایی کنی مشکل رو در همین هاستینگ برطرف کنم چون مال خودمه و نمیتونم به سرویس دیگه ای ببرم. مرسی جانم.
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۰۶
عزیز این مورد مربوط به سرویس هست و تجربه من میگه ارتباطی به تنظیمات نداره .
mohammadjoon
آفلاین
عضو
#
۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۸
مشکل از وجود شل در سایت بود که کدگذاری سایت رو تغییر داده بود
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
mohammadjoon گفت:
مشکل از وجود شل در سایت بود که کدگذاری سایت رو تغییر داده بود
خب به نظر من بازم مشکل هاسته ! حتی اگر کد گذاری باشه ! آنتی شلر های سرور قوی باشن Detect می کنن حتی شلر های UD رو ! پس برای همین مشکل از سرور بوده که نباید میزاشته شلر آپلود بشه !! در هر صورت از اینکه مشکلتون حل شده خوشحال هستم پس بی زحمت لطف کنید با زدن گزینه حل شده از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده اعلام کنید تا سایر دوستان و همکاران به زحمت نیفتن و از اسپم هم جلوگیری بشه در ضمن خوشحال میشم روی تمام دکمه های تشکر کلیک کنید با تشکر