tina06 گفت:
سلام من فقط افزونه Google Doc Embedder را رو سایت نصب کردم اما بعد در هنگام ورود به پیشخوان سایت با صفحه سفید مواجه شدم از سی پنل افزونه را حذف کردم اما بازم نشد با هاستیگ تماس گرفتم اعلام کردند ارور های زیر را میدهد و باید با انجمن تماس بگیرم
Warning: Unterminated comment starting line 547 in /home/nooshija/public_html/wp-includes/media.php on line 547
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_maybe_load_embeds' not found or invalid function name in /home/nooshija/public_html/wp-includes/plugin.php on line 505
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست عزیز به هاسیتنگ اعلام کنید بکاپ بر گردونن ! اگر اطلاعات مهمی بعد از آخرین آبدیت ثبت کردین تنها یه راه باقی می مونه !
با دقت بخونید
وردپرس 4.0.1 رو از مرجع وردپرس فارسی یعنی اینجا ! دانلود کنید
بعد اکسترکتش کنید داخل سیتسم خودتون منظورم هست
غیر از فایل پوشه wp-contennt و فایل wp-config.php یا wp-samplec-config.php بقیه دایرکتوری ها و فایل ها رو دوباره فشرده کنید و بعد به هاستتون برید و یه دایرکتوری جدید بسازی و همه فایل ها و دایرکتوری ها رو غیر از پوشه
wp-content و فایل wp-config.php به اون دایرکتوری که ساختین انتقال بدین و بعدش فایل فشرده ای که داخل سیستمتون ایجاد کرده بودین رو داخل روت هاستتون آپلود کنید ! و اکسترکت کنید بعد وارد سایتتون بشید ببینید اگر پیغام به روز رسانی جداول پایگاه داده رو گرفتین موافقت کنید مشکلی نیست ! و بعد اگر مشکل حل شده لطفا از ستون سمت چپ بالا روی گزینه حل شده کلیک کنید تا سایر دوستان به زحمت نیفتن و از اسپم جلوگیری بشه ضمنا اگر از جواب بنده راضی هستین ممنون میشم روی دکمه تشکر مثل من کلیک کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت