zarkav گفت:
سلام دوستان
با تصاویر سایتم دو تا مشکل دارم:
مشکل اول اینکه تصویر سایتم در ویرایشگر نوشته ها به صورت تصویر 1 است اما در سایت به صورت تصویر 2 نمایش داده میشود
مشکل دوم اینکه عکس ها وسط چین نمیشوند. میدونم برای این کار یک کد css وجود دارد اما با وجود اینکه این کد را هم قرار داده ام باز هم اکثر عکسها وسط چین نمیشوند. شاید ID را انتخاب کرده ام، لطفا بفرمایید ID را چطور میتونم دقیق از طریق inspect element پیدا کنم
ممنونم
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من بار ها در انجمن در مورد سوال دوم شما بحث شده فقط کافی هست یک سرچ بزنید در گوگل هم به همین شکل ! به همین علت به شما توصیه می کنم قبل از ثبت مطلب لطفا یه سرچ انجام بدین تا سریع تر به نتیجه برسید در مورد سوال اول هم علت اینکه داخل ویرایشگر شما مربوط میشه به خود وردپرس ! که استایل خاصی براش تعریف شده ! ولی قالب چی ! قالب یه چیز مجزاست نسبت به وردپرس که استایل اون از خود استایل های وردپرس که خونده نمیشه شما باید این رو خودتون براش تعریف کنید ! منتهی وقتی شما در هنگام آپلود عکس جدیدی در باکس سمت راست که شامل 4 فیلد می باشد متنی را در هر 4 فیلد قرار دهید این باکس در سایت نمایش داده میشود ! منتهی نمایش این باکس در سایت یعنی باکس دور عکس در سایت منوط به پر کردن یکی از فیلد های سمت چپ هست در قسمت افزودن تصویر که دقیقا نمیدونم کدومشه برای همین میگم هر 4 تا فیلد رو پر کنید ! و اما در مورد وسط چین کرد عکس ها ! لازم نیست هر 4 فیلد موقع آپلود کردن تصاویر رو آپلود کنید چون اگر هر 4 تا رو اپلود کنید استایل inline css به html قالب شما در هنگام نمایش تصویر اضافه میشه که همین باعث میشه از نظر سئو ! وب سایت شما مشکل داشته باشه به همین علت تنها توصیه اینه که خودتون اون استایل رو به صورت external داخل خود style.css قالب بزارید ! همچنین وسط چین کردن خود تصاویر رو که میتونید از کلاس زیر استفاده کنید داخل style.css
img.aligncenter {
background: none repeat scroll 0 0 #F3F3F3;
border: 1px solid #DDDDDD;
display: block;
margin: 0 auto;
padding: 5px;
}
فقط دقت کنید با پر کردن یکی از اون فیلد هایی که دارم میگم ممکنه این استایل کار نکنه ! که پر کردن اون فیلد لازم نیست ! و با گذاشتن همین کلاسی که دادم داخل فایل style.css قالب اون باکس دورش که در تصویر نشون دادین هم نمایش داده میشه اگر بازم متوجه نشدید به وب سایتت خودم نگاه کنید و از روی اون بررسی کنید amoozesh98.com
در هر صورت اگر باز مشکلی بود اینجا اعلام کنید تا راهنمایی بیشتری بشید و اگر توضیحات من کافی بود و مشکل شما حل شد لطفا روی دکمه حل شده ستون سمت چپ بالا کلیک کنید تا سایر دوستان به زحمت نیفتن و از اسپم جلوگیری بشه در پایان هم ممنون میشم مارو به زدن دکمه تشکر مثل من که برای شما زدم مفتخر کنید البته اگر توضحایت به دردتون خورد . با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت