این لینک قالب خدمت شما
http://up.daneshjooyar.com/do.php?id=542
در ضمن بعد از دریافت به فایل style.css دقت کنید در لای 43 تا 49 تغییراتی اعمال کردم که طرز استفاده صحیح می باشد ضمنا شما در دو هزار جای قالب همش فونت فیس استفاده کردین بررسی تمام این ها زمان بر می باشد به همین علت بنده از اشاره گر * استفاده کردم که هر المانی را فونتش را بی یکا قرار بده ! منتهی اگر خواستین المکان خاصی از این قانون تبعیت نکند فقط کافی می باشد کلاس آن را در css تعریف نمایید و بعد مثل لاین زیر اقدام کنید به نوشتن کد زیر
font-family:Tahoma !important;
مثلا در اینجا می خوام به لینک های مطالب شما فونت بی یکان رو ندم به این شکل اقدام می کنم کلاس زیر رو تعریف می کنم و مقدار داخلش رو قرار میدم تو کلاس که در زیر قابل مشاهده هست منظور بنده
.entry-title a {
font-family: tahoma !important;
}
که در اینجا entry-title کلاسی هست که شما به تگ h دادین و a هم که یعنی تگ لینک امید وارم تمیز متوجه شده باشید در نهایت اگر بعد از دریافت قالب مشکل شما حل شده بود خواهش می کنم روی گزینه حل شده در ستون بالا سمت چپ کلیک کنید تا سایر دوستان به زحمت نیفتن و از اسپم جلوگیری بشه و ممنون میشم روی تمام دکمه های تشکر کلیک کنید تا در راهنمایی های بعدی دلگرمی بیش از پیشی برای جوابگویی به شما برادر عزیزم در دل بنده و سایر همکاران باشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت