armahdian
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸
سلام
من یه وبلگ دارم روی گیگفا
لینک ورود به وبلاگ رو که کلیک میکنم یه پیغام میاد با این متن:
The server ------- requires a username and password. The server says: WordPress attack protection CAPTCHA. Enter username: xnz5y2 Password: The result of math 16+5."
درسته که میشه با وارد کردن اونچه که خودش گفته از این مرحله رد شد اما چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
آیا با نصب افزونه یا چیزی شبیه به اون؟
آیا دوستان برخورد داشتند؟
ممنون
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶
armahdian گفت:
سلام
من یه وبلگ دارم روی گیگفا
لینک ورود به وبلاگ رو که کلیک میکنم یه پیغام میاد با این متن:
The server ------- requires a username and password. The server says: WordPress attack protection CAPTCHA. Enter username: xnz5y2 Password: The result of math 16+5."
درسته که میشه با وارد کردن اونچه که خودش گفته از این مرحله رد شد اما چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
آیا با نصب افزونه یا چیزی شبیه به اون؟
آیا دوستان برخورد داشتند؟
ممنون
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من اگر افزونه کد امنیتی استفاده می کنید در ابتدا اون افزونه که این اقدام رو انجام میده حذف کنید ! و بعد نتیجه رو اعلام کنید. البته من دقیقا متوجه منظورتون نشدم لطفا یک تصویر هم قرار بدین از این مشکل تا بررسی بیشری بشه و همچنین آدرس وب سایت رو هم قرار بدین با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
armahdian
armahdian
آفلاین
عضو
#
۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۱
amoozesh98com گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من اگر افزونه کد امنیتی استفاده می کنید در ابتدا اون افزونه که این اقدام رو انجام میده حذف کنید ! و بعد نتیجه رو اعلام کنید. البته من دقیقا متوجه منظورتون نشدم لطفا یک تصویر هم قرار بدین از این مشکل تا بررسی بیشری بشه و همچنین آدرس وب سایت رو هم قرار بدین با تشکر
سلام
بسیار ممنونم
آدرس :http://anjomanksh.gigfa.com
تصویر پیغام وقتی که روی لینک ورود کلیک میشه: link
تصویر لیست افزونه ها: لینک
مجددا تشکر میکنم
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
در مورد مشکل شما لطفا بررسی بیشتری کنید به احتما قوی افزونه ای نصب کردین ! یا روی دایرکتوری wp-admin پسورد گذاری کردین که موقع باز شدن این پنجره بالا میاد ! منتهی مسئله ای اصلی اینجاست که اگر از داخل سی پنل یا دایرکت ادمین پسورد گذاری بشه به این شکل نیس ! که مثلا بگه 21+4 پسورد ! برای همین به احتمال قوی مربوط به افزونه ای خاصی هست ! لطفا محتوای فایل htaccess که داخل هاست شما در مکانی که وردپرس نصب هست رو اینجا قرار بدین تا بررسی کنم با تشکر
armahdian
armahdian
آفلاین
عضو
#
۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۴
ممنون
<IfModule mod_security.c>
<Files async-upload.php>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</Files>
</IfModule>
# BEGIN WordPress
# END WordPress
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷
خب این فایل رو محتواشو یه جایی نگه دارید و بعد به هاست برید و محتوای تو این فایل رو داخل هاست خالی کنید و ذخیره کنید یعنی این فایل داخلش چیزی نوشته نشده باشه و بعد نتیجه رو اطلاع بدین با تشکر
armahdian
armahdian
آفلاین
عضو
#
۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۸
سلام
انجام دادم ولی تغییری نکرد
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶
armahdian گفت:
سلام
انجام دادم ولی تغییری نکرد
مطمن هستین اینو برداشتین ؟
<IfModule mod_security.c>
<Files async-upload.php>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</Files>
</IfModule>
و اینکه اگر با کاری که گفتم حل نشده لطفا اقدامات زیر رو انجام بدین
قبل از هر اقدامی عقل حکم می کنه یه فول بکاپ بگیرید !
وردپرس 4.0.1 رو از مرجع وردپرس فارسی یعنی اینجا ! دانلود کنید
بعد اکسترکتش کنید داخل سیتسم خودتون منظورم هست
غیر از فایل پوشه wp-contennt و فایل wp-config.php یا wp-samplec-config.php بقیه دایرکتوری ها و فایل ها رو دوباره فشرده کنید و بعد به هاستتون برید و یه دایرکتوری جدید بسازی و همه فایل ها و دایرکتوری ها رو غیر از پوشه
wp-content و فایل wp-config.php به اون دایرکتوری که ساختین انتقال بدین و بعدش فایل فشرده ای که داخل سیستمتون ایجاد کرده بودین رو داخل روت هاستتون آپلود کنید ! و اکسترکت کنید بعد وارد سایتتون بشید ببینید اگر پیغام به روز رسانی جداول پایگاه داده رو گرفتین موافقت کنید مشکلی نیست ! و بعد اگر مشکل حل شده لطفا از ستون سمت چپ بالا روی گزینه حل شده کلیک کنید تا سایر دوستان به زحمت نیفتن و از اسپم جلوگیری بشه ضمنا اگر از جواب بنده راضی هستین ممنون میشم روی دکمه تشکر مثل من کلیک کنید با تشکر
armahdian
armahdian
آفلاین
عضو
#
۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴
سلام
از اینکه وقت میزارید و به مشکل من پاسخ میدهید بسیار تشکر میکنم
وردپرس من نسخه 3 بود و به این مشکل دچار شد. فکر کردم ممکنه به خاطر قدیمی بودنش باشه. چون مدام میگفت که به روز رسانی کن من هم اول بک آپ گرفتم و بعد دکمه به روزرسانی رو زدم که خودش خیلی راحت و آسان به روز شد و دیتابیس رو هم به روز کرد (همه این کارها رو خودش انجام داد و من فقط موافقت کردم)
درهر صورت بعد از بروزرسانی مشکل من برطرف نشد
پیغام مربوطه رو سرچ کردم علت اصلی رو متوجه شدم:
علت اعمال سیاستهای امنیتی از طرف شرکت میزبان هاست بوده جهت جلوگیری از هک و رباتهای نفوزگر
This captcha was most likely added by your hosting company to slow down bot behind this attack. If so, they should have warned you about this, but for confirmation you might want to check with them.
این درحالیست که وبلاگ من روی هاست مجانی گیگفاست و گیگفا در مورد هاست مجانی به هیچ سوالی پاسخ نمی ده
فک کنم با این اوصاف موضوع منتفی باشه
نظر شما چیه؟
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
armahdian گفت:
سلام
از اینکه وقت میزارید و به مشکل من پاسخ میدهید بسیار تشکر میکنم
وردپرس من نسخه 3 بود و به این مشکل دچار شد. فکر کردم ممکنه به خاطر قدیمی بودنش باشه. چون مدام میگفت که به روز رسانی کن من هم اول بک آپ گرفتم و بعد دکمه به روزرسانی رو زدم که خودش خیلی راحت و آسان به روز شد و دیتابیس رو هم به روز کرد (همه این کارها رو خودش انجام داد و من فقط موافقت کردم)
درهر صورت بعد از بروزرسانی مشکل من برطرف نشد
پیغام مربوطه رو سرچ کردم علت اصلی رو متوجه شدم:
علت اعمال سیاستهای امنیتی از طرف شرکت میزبان هاست بوده جهت جلوگیری از هک و رباتهای نفوزگر
This captcha was most likely added by your hosting company to slow down bot behind this attack. If so, they should have warned you about this, but for confirmation you might want to check with them.
این درحالیست که وبلاگ من روی هاست مجانی گیگفاست و گیگفا در مورد هاست مجانی به هیچ سوالی پاسخ نمی ده
فک کنم با این اوصاف موضوع منتفی باشه
نظر شما چیه؟
متوجه نشدم یعنی گیگفا سرویسیه که میزبان هاست داره ارائه می کنه ؟
armahdian
armahdian
آفلاین
عضو
#
۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۲
بله
هم مجانی هم پولی
ولی درمورد هاست مجانی پشتیبانی نداره
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹
خب دیگه هر سرویس رایگانی یه معایبی داره اینم جزوشه !
armahdian