alam7o
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸
با سلام
دوستان ابتدا قبل از سوال یه نظر خواهی یا مشورت یا هرچی که بشه اسمشو گذاشت
بنظرتون سرعت سایتم چطوره ؟ تو وردپرس تازه کارم ولی حس میکنم سرعت سایتم پایینه از یک تا 10 نمره چند میشه بهش داد ؟
ادرس : 98tarfand.ir
خب حالا سوالم ! زیاد تو اینترنت گشتم ولی اموزش کامل و خوبی پیدا نکردم اینطور که فهمیدم سرعت لود سایت تاثیر زیادی تو بازدید داره
بعد از گذشت 3 ماه رتبه الکسا سایتم خیلی ناجوره ورودی گوگل هم تقریبا میشه گفت صفره چه میشه کرد ؟ مشکل از چیه ؟
منتظر پاسختون هستم
با تشکر
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید بین یک تا 10 به وب سایت شما 7 میدم ! در مورد الکسا هم روش غیر منطقی زیاده اما به زمین گرم می خوری خودش باید طبیعی بره بالا اقدام غیر قانونی و سیاه بازنی نکن که الکسا بچه بازی نیست خیلی زرنگن رنکتو خراب می کنن باید صبر کنی من 8 ماه پیش دامینمو ثبت کردم فعالیت تازه رسیدم به 220 هزار جهان و 4100 ایران البته دو روز پیش 3900 بودم ولی خب بالا پایین میره دیگه شما چه مدتیه دامینت رو ثبت کردین ؟
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
alam7o
alam7o
آفلاین
عضو
#
۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
ممنون که پاسخ دادین
تقریبا 1 ماه است که در الکسا ثبت کردم
در وبمستر های گوگل و بینگ هم همون 3 ماه
ولی بنظرتون دلیله مشکل بازدید چی میتونه باشه ؟
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱
دلیل مشکل بازدید و نداشتن ورودی گوگل به نظر من و تجربه بنده این هست که به نظر شما ! کم هستن وب سایت هایی با موضوع شما ! مثلا انجمن ترفندستان ! حالا از این سایتم که بگذریم وب سایت های زیادی وجود داره ! تنها راه گرفتن کاربر ثبت مطالب و به روز رسانی منظم هست شما اگر روال ثبت مطالب در سایت رو طبق برنامه دقیق جلو ببرید به نتیجه مطلوبی خواهید رسید مثلا از همین امروز سعی کنید هر روز یک مطلب ثبت کنید ! یا اگر نمی تونید هر دو روز یه بار ! یا اگر نمی تونید هفته ای یه بار ! یا ماهی یک بار ! این خیلی مهمه ! این برنامه رو طوری تنظیم کنید که رباط گوگل بدونه شما در چه زمانی مطلبت رو به ثبت می رسونی و ساعت ثبت مطالبت همیشه یکی باشه ! تا رباط گوگل روی سایت شما دقیق باشه برای ایندکس کردن مطلب ! به این شکل سه ماه فعالیت داشته باشید به نتیجه مطلوبی میرسید در ضمن روی بحث سئو وب سایت با کوچک ترین تغییر غیر اصولی وب سایتتون میره هوا ! سریعا ! ولی با انجام تنظیمات اصولی سه ماه طول میکشه تا همه چی دوباره درست بشه ! پس بیشتر تو وب سایتتون دقت کنید برای هر تغییری مثلا تو نصب افزونه ها ! تو گوگل وب مستر و پیغام هایی که میده ! تو بینگ مستر ! تو تغییر پیوند های یکتا ! و... باید بررسی کنید همه چیز رو و اینکه الان ورودی ندارید کل مطالب وبسایت های شما چند تاست از چه افزونه ای بابت سئو استفاده می کنید ؟
alam7o
alam7o
آفلاین
عضو
#
۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹
من روزی 3تا بعضی وقتی 4 یا 5 تا پست میذارم خیلی کم پیش میاد تو یه روز پست نذارم
اما زمان ارسالشون منظم نیست
راجب بحث سئو متاسفانه هیچ اموزشی پیدا نکردم که از سئو سایتم مطمئن شم
و برای سئو از افزونه سئو WordPress SEO by Yoast استفاده میکنم از وقتی هم که ازش استفاده میکنم سئو همه ی پست های جدید رو طوری تنظیم کردم که سبز باشه یعنی خوب
مطالب سایتم هم با پست های امروز شد 100 تا
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
#
۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴
پس سعی کن حتی یک درصد اگر مطمن نیستی که ممکنه یک روز ! فقط یک روز مطلب رو کم ثبت کنی یا زیاد ! همیشه طوری برنامه بریزی که از اصولی که بهت گفتم تبعیت کنه در مورد بقیش هم فقط زمان ! اگر بخوای من میتونم بررسی کنم وب سایتت رو خواستی از طریق جیمیل من بهم یه ایمیل بده amoozesh98 با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
alam7o