honeytaj
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲
با سلام
از دوستان تقاضا دارم قالب در زمینه فروش عسل و زنبور پیشنهاد دهند
از جایی که سایت ما فاقد وبلاگ میباشد و با توجه به سئوی خوب گوگل میخواهیم سایتی در زمینه مطالب عسل راه اندازی کنیم به قالب مرتیط با این موضوع نیاز داریم
لطفا قالب نقطه نظرات خود را در زمینه قالب رایگان و تجاری اعلام نمائید
با تشکر و سپاس
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۶
honeytaj گفت:
با سلام
از دوستان تقاضا دارم قالب در زمینه فروش عسل و زنبور پیشنهاد دهند
از جایی که سایت ما فاقد وبلاگ میباشد و با توجه به سئوی خوب گوگل میخواهیم سایتی در زمینه مطالب عسل راه اندازی کنیم به قالب مرتیط با این موضوع نیاز داریم
لطفا قالب نقطه نظرات خود را در زمینه قالب رایگان و تجاری اعلام نمائید
با تشکر و سپاس
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من اینجا انجمن تخصصی وردپرس هست و در مورد سئو بحث جامعی صورت نمیگیره ! چون سئو مسئله ای نیست که با یک تاپیک یا دو کلمه راهنمایی قابل انجام و حل باشه ! سئو نیازمند صرف زمان و استفاده از تجارب متخصصین این فن هست ! که شامل هزینه های سنگینی میشه بعضی وقتا ! چون با انجام اصولی سئو و جذب کاربر از موتور های جستجو شما میتونید درامد خوبی داشته باشید از فروش محصولاتتون به صورت اینترنتی به همین علت در مورد قالب های رایگان توقع سئو خوب نداشته باشید ! در مورد قالب های تجاری هم بحث و نظر در انجمن در مورد مسائل تجاری خلاف قوانین محسوب میشه ! حالا شما با توجه به توضیحاتی که ارائه کردم اگر نظر خاصی دارید بفرمایید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
honeytaj
honeytaj
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰
بیشترین صحبتی که مد نظر دارم یک قالب جهت سایت زنبور داری هست
یعنی بتونم وبلاگی با قالب مرتبط با موضوع زنبور و عسل ایجاد کنم
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳
honeytaj گفت:
بیشترین صحبتی که مد نظر دارم یک قالب جهت سایت زنبور داری هست
یعنی بتونم وبلاگی با قالب مرتبط با موضوع زنبور و عسل ایجاد کنم
پس از بررسی که انجام دادم قالب فارسی یا خارجی رایگانی برای موضوع شما پیدا نکردم که هم شیک و سبک باشه هم مسائل سئو روش رعایت شده باشه منتهی قالب تجاری دیدم و چون بحث در ورد مسائل تجاری داخل انجمن خلاف قوانین هست این جیمیل من جهت راهنمایی بیشتر amoozesh98 این ایمیل جیمیل من هست برای من یک ایمیل ارسال کنید تا بتونم راهنمایی بیشتری انجام بدم با تشکر
ارادتمند :مسلم فلاح نیت
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
honeytaj