beginner گفت:
با سلام.
بنده برای تمرین دارم یه تم وردپرس میسازم برای خودم .
توی خیلی از سایت ها دیدم که یه بخش برای مدیریت تبلیغات (پست ثابت و تبلیغات بنری) وجود داره. خواستم ببینم چطوری میتونم این رو توی پوسته ای که دارم طراحی میکنم قرار بدم ؟
ممنونم میشم راهنمایی بفرمائید.
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید در صورتی که بخواید تبلیغات متنی اضافه کنید در گوگل عبارت زیر رو با مرورگری که هیچ وقت ازش استفاده نمی کنید کشش رو خالی کنید و سرچ کنید :
تبلیغات متنی در وردپرس با افزونه wp-adword + فیلم آموزشی
یا
تبلیغ متنی بسازید بدون افزونه در وردپرس ! + فیلم آموزشی
و اگر در این باره مشکلی بود همینجا مطرج کنید تا راهنمایی بشیدو سایر دوستان هم بهره مند بشن در مورد اینکه بنر و پست ثابت هم بزارید باید عرض بشه برای قرار دادن پست ثابت کافیه زمانی که مطلب رو دارید ثبت می کنید سنجاقک کنید از بالای دکمه ( انتشار ) برای بنر هم راحت ترین راه قرار دادن دستی تگ تصویر هست داخل یک ابزارک که میتونید در قالبتون موقعیتشو تعریف کنید که برای یادگیری کد نویسی و استفاده حرفه ای تر از ابزراک ها هم میتونید در گوگل عبارت زیر رو سرچ کنید :
ابزارک بسازید برای وردپرس به آسانی آب خوردن + فیلم آموزشی
در این باره هم اگر مشکلی بود همینجا مطرح کنید چون مربوط به بحث تبلیغات بود سوالتون تا در همین تاپیم راهنمایی کنم و سایر دوستان هم استفاده کنن
در پایان اگر بخواید به صورت داینامیک تر و حرفه ای تر تبلیغات بزارید باید پی اچ پی بلد باشید تا بتونید افزونه برای وردپرس پیاده کنید بسته به نیازی که دارید امید وارم مفید واقع شده باشه توضیحاتم در ضمن اگر مشکلتون حل شده ممنون میشم از منو سمت چپ بالا تاپیک رو روی گزینه حل شده قرار بدین تا هم دوستان و همکاران دیگر به زحمت نیفتن و هم از اسپم جلوگیری بشه و اگر مطلب من مفید بود ممنون میشم روی دکمه تشکر کلیک پایین پستم کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت