انجمن


مشکل در نصب وردپرس روی ساب دومین  (۶ نوشته)

  • agri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۶

    من رو یه سایتی که تو شاخه اصلیش وردپرس نصبه یه ساب دامین ایجاد کردم و وردپرس 4.1 رو روش نصب کردم (بنا به دلایلی نمی خوام از وردپرس شبکه استفاده کنم)
    مراحل نصب تموم شده و وارد ادمین هم میشه ولی وقتی صفحه اصلی ساب دومین را باز کنم پیغام میده:
    "پرونده‌ی wp-config.php از پیش موجود است. اگر می‌خواهید مواردی را در تنظیمات این پرونده تغییر دهید، ابتدا آن را پاک کنید. اکنون می‌توانید فرآیند نصب را آغاز کنید."

    راه حل این مشکل چیه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۸

    agri گفت:
    من رو یه سایتی که تو شاخه اصلیش وردپرس نصبه یه ساب دامین ایجاد کردم و وردپرس 4.1 رو روش نصب کردم (بنا به دلایلی نمی خوام از وردپرس شبکه استفاده کنم)
    مراحل نصب تموم شده و وارد ادمین هم میشه ولی وقتی صفحه اصلی ساب دومین را باز کنم پیغام میده:
    "پرونده‌ی wp-config.php از پیش موجود است. اگر می‌خواهید مواردی را در تنظیمات این پرونده تغییر دهید، ابتدا آن را پاک کنید. اکنون می‌توانید فرآیند نصب را آغاز کنید."

    راه حل این مشکل چیه؟

    به نام خدا

    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من لطفا نسبت به قرار دادن ادرس وب سایت اقدام کنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

  • agri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۵

    اینم آدرس خدمت شما

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۳

    agri گفت:
    اینم آدرس خدمت شما

    دوست خوب من الان داخل صفحه اصلی پیامی دیده نمیشه که شما گفتین !

  • agri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۷

    ولله برا من این پیغامو نشون میده!!
    حتی ctrl+f5 هم گرفتم درست نشد!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۲

    agri گفت:
    ولله برا من این پیغامو نشون میده!!
    حتی ctrl+f5 هم گرفتم درست نشد!!

    لطفا با مروگر دیگری که تست کنید که کشش همیشه خالیه و بهتر خودتون هم کشش رو خالی کنید در ضمن لطقا یک عکس قرار بدین برای مشاهده

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.