tabiat گفت:
چطور میتوان از جدیدترین نسخه نسخه قدیمی تر برگردونم بدون اینکه نوشته ها و برچسبهام و تنظیمات سایت از بین بره در جستجو انجمن مطلب زیر رو دیدم (لطف کنید قسمت database رو توضیح بیشتر بدید )اگر تایید میکنید انجام بدم :
(((همه فایل های مربوط به وردپرس رو بجز این هایی که میگم حذف کن و از نسخه قبلی جایگذاری کن
فایل wp-config.php - پوشه wp-content - دیتابیس مربوط به وردپرس )))
ممنون ازوقتی که برا یپاسخ میگذارید.
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من به این مورد میگن دان گرین - Downgrade برای همین به توضیحات زیر دقت کن
!!!!!!!!!!!!!!قبل از هر اقدامی عقل حکم می کنه یه فول بکاپ بگیرید !
قبل از هر اقدامی عقل حکم می کنه یه فول بکاپ بگیرید !
قبل از هر اقدامی عقل حکم می کنه یه فول بکاپ بگیرید !!!!!!!!!!!!!!!
با انجام تغییراتی که دارم میگم مطالب شما پاک نمیشه ! اگر درست انجام بدین طبق توضیحات من
وردپرس 3.8.3 ! دانلود کنید
بعد اکسترکتش کنید داخل سیتسم خودتون منظورم هست
غیر از پوشه wp-contennt و فایل wp-config.php یا wp-sample-config.php بقیه دایرکتوری ها و فایل ها رو دوباره فشرده کنید و بعد به هاستتون برید و یه دایرکتوری جدید بسازی و همه فایل ها و دایرکتوری ها رو غیر از پوشه
wp-content و فایل wp-config.php به اون دایرکتوری که ساختین انتقال بدین و بعدش فایل فشرده ای که داخل سیستمتون ایجاد کرده بودین رو داخل روت هاستتون آپلود کنید ! و اکسترکت کنید بعد وارد سایتتون بشید ببینید اگر پیغام به روز رسانی جداول پایگاه داده رو گرفتین موافقت کنید مشکلی نیست ! و بعد اگر مشکل حل شده لطفا از ستون سمت چپ بالا روی گزینه حل شده کلیک کنید تا سایر دوستان به زحمت نیفتن و از اسپم جلوگیری بشه ضمنا اگر از جواب بنده راضی هستین ممنون میشم روی دکمه تشکر مثل من کلیک کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت