با سلام و درود
هنگام افزودن باتم وقتی نوشته ی تازه می نویسیم این پیغام نمایان می شود مشکلش چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید
We're sorry, something went wrong with your request. Please contact support for further assistance.
با تشکر
با سلام و درود
هنگام افزودن باتم وقتی نوشته ی تازه می نویسیم این پیغام نمایان می شود مشکلش چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید
We're sorry, something went wrong with your request. Please contact support for further assistance.
با تشکر
saeed79 گفت:
با سلام و درود
با تشکر
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید باتوم کجا ؟ بیشتر توضیح بدین ؟ با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
amoozesh98com گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید باتوم کجا ؟ بیشتر توضیح بدین ؟ با تشکر
علت استفاده شما از این افزونه چیه ؟ و با توجه به اینکه نیاز به استفاده از این افزونه نداشتم ممنون میشم توضیح بدین کاربرد این افزونه چیه تا بتونم راهنمایی کنم با تشکر
amoozesh98com گفت:
علت استفاده شما از این افزونه چیه ؟ و با توجه به اینکه نیاز به استفاده از این افزونه نداشتم ممنون میشم توضیح بدین کاربرد این افزونه چیه تا بتونم راهنمایی کنم با تشکر
احتمالا برای ایجاد شیی در نوشته که رویش نوشته دانلود و حاوی لینک مورد نظر می باشد
saeed79 گفت:
احتمالا برای ایجاد شیی در نوشته که رویش نوشته دانلود و حاوی لینک مورد نظر می باشد
پس خودتون در بارش اطلاعات کافی ندارید درسته و این طوری که من فهمیدم میخواید باکس دانلود بزارید درسته ؟
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید
در صورتی که می خواید حرفه ای عمل کنید و شروع به یادگیری وردپرس به طور حرفه ای کنید توصیه می کنم از یک مرورگر که استفاده نمی کنید همیشه ! همیشه موقع سرچ ! یک مرتبه کشش رو خالی کنید و بعد سرچتون رو انجام بدین !
عبارت : افزودن زمینه دلخواه به پوسته وردپرس (مقدماتی) + فیلم آموزشی
رو در گوگل سرچ کنید و روی لینک اول کلیک کنید و با دقت فیلم آموزشی رو مشاهده کنید 90 دقیقه به صورت کاملا فارسی تمام توضیحات رو دادم هر آنچه که نیاز دارید و بعد اگر مشکلی بود در همین تاپیک مطرح کنید تا راهنمایی بشید و اگر مشکلتون حل شد ممنون میشم تاپیک رو به حالت حل شده از منو سمت چپ بالا تغییر وضعیت بدین تا هم از اسپم شدن جلوگیری بشه هم سایر همکارانم به زحمت نیفتن و اگر مطالب من مفید بود ممنون میشم زیر تمام پست هام روی دکمه های تشکر کلیک کنید با تشکر