انجمن

مشکل در لاگین بدون هیج گونه عکس العمل  (۲ نوشته)

• Moralist

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۵

با سلام

مدتی است که با اینکه یوزر و پسورد را درست وارد می کنم. ولی پس از اینکه لاگین می کنم هیچ عکس العملی نمایش داده نمی شود و به صفحه لاگین wp-login.php هدایت می شوم. در این صفحه هم به هیچ عنوان قادر به لاگین نیستم و پس از کلیک بر روی دکمه ورود مجدد همان صفحه refresh می شود.

حتی قادر نیستم پسورد را ریست کنم زیرا حتی در صفحه فراموشی رمز عبور نیز پس از وارد کردن ایمیل هیچ عکس العملی انجام نمی شود.

مشکل از کجاست؟

با تشکر

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۷

Moralist گفت:
    با سلام

مدتی است که با اینکه یوزر و پسورد را درست وارد می کنم. ولی پس از اینکه لاگین می کنم هیچ عکس العملی نمایش داده نمی شود و به صفحه لاگین wp-login.php هدایت می شوم. در این صفحه هم به هیچ عنوان قادر به لاگین نیستم و پس از کلیک بر روی دکمه ورود مجدد همان صفحه refresh می شود.

حتی قادر نیستم پسورد را ریست کنم زیرا حتی در صفحه فراموشی رمز عبور نیز پس از وارد کردن ایمیل هیچ عکس العملی انجام نمی شود.

مشکل از کجاست؟

با تشکر

به نام خدا

عرض سلامو خسته نباشید لطفا آدرس سایت رو ذکر کنید و کد های داخل فایل wp-config.php و functions.php قالب و htaccess داخل هاست کنید البته لازم به ذکره کد های داخل wp-config.php رو که دارید قرار میدید اطلاعات دیتا بیس مانند نام کاربری نام پایگاه داده رمز عبور و مسائل حیاطی را **** کنید و داخل سایت زیر کد ها را تک به تک پیست کنید و لینک آن را جهت مشاهده اینجا قرار دهید تا بررسی و راهنمایی شوید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

کد ها را تک به تک داخل این سایت قرار دهید :

http://hastebin.com

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.