سلام توی سایت مپ سایتم اینو دیدم که داره پدر ایندکسامو در میاره لطفا کمکم کنید ....
http://www.pm30music.com/sitemap-tax-post_tag.xml
سلام توی سایت مپ سایتم اینو دیدم که داره پدر ایندکسامو در میاره لطفا کمکم کنید ....
http://www.pm30music.com/sitemap-tax-post_tag.xml
milanseo گفت:
عزیز انجام دادام ولی نتیجه نداد!
افزونه 404 Redirection رو هم غیر فعال کردم نشد .
همه رو هم کردم نشد .
این جیمیل منه یه ایمیل برای من ارسال کن داداش amoozesh98 س از حل مشکل شخصا توسط خودم اطلاع میدم اینجا تا هم شما استفاده کنید هم سایر دوستان با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
milanseo گفت:
سلام توی سایت مپ سایتم اینو دیدم که داره پدر ایندکسامو در میاره لطفا کمکم کنید ....http://www.pm30music.com/sitemap-tax-post_tag.xml
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من از ایجاد تاپیک های تکراری در بخش های مختلف انجمن شدیدا خود داری کنید
و داداش گلم از چه افزونه ای برای ایجاد نقشه سایت استفاده می کنید ؟ با تشکر
داداش افزونش که کاملا معلومه : google xml sitemap
ممنون میشم هرچه زود تر کمک کنید
google xml sitemap دو نسخه موجود هست ! تو مخزن وردپرس دقیقا عنوان همینه ؟
افزونه رو یه مرتبه غیر فعال کنید و برید داخل هاست فایل هایی مربوط به افزونه وجود داره با نام های sitemap.xml و sitemap.xml.gz حذفشون کنید و دوباره بیاید داخل ادمین افزونه رو فعال کنید تا مجدد اقدام به ساختن فایل ها کنه البته اگر فایل ها وجود نداشت مشکلی نیست با فعال و غیر فعال کردن ببینید حل میشه یا نه اگر نشد لطفا یه تصویر از تنظیمات افزونه قرار بدین از این سایت می تونید استفاده کنید آپلود عکس با تشکر
عزیزم تصویری از تنظیمات افزونه لطفا قرار بده با تشکر
این مشکل مربوط به میشه تگ ها : sitemap-tax-post_tag.xml بررسی کن ببین چی و تنظیمات کدوم افزونه باعث بروز این مشکل میشه از افزونه rediretcion استفاده می کنید ؟ یه مرتبه تمام افزونه ها رو غیر فعال کن و بعد بررسی کن ببین حل میشه در واقع تنها افزونه ای که فعال باشه سایت مپ باشه و نتیجه رو اطلاع بده با تشکر
عزیز انجام دادام ولی نتیجه نداد!
افزونه 404 Redirection رو هم غیر فعال کردم نشد .
همه رو هم کردم نشد .
به دلیل زیاد بودن تگ ها که از 50 هزار تجاوز کرده بود سایت مپ کرش کرده بود که به کمک دوستمون حل شد مشکل و تنها افزونه ای که کار میده یوهاست هست : افزونه سئو وردپرس
milanseo گفت:
به دلیل زیاد بودن تگ ها که از 50 هزار تجاوز کرده بود سایت مپ کرش کرده بود که به کمک دوستمون حل شد مشکل و تنها افزونه ای که کار میده یوهاست هست : افزونه سئو وردپرس
در تکمیل عرایض این دوست عزیزمون پس از تمام بررسی هایی که شد و تست افزونه های متعدد مشابه google xml sitemap به این نتیجه رسیدم که این افزونه با تعداد بالای تگ مشکل داره و تنها راه حل اون استفاده از افزونه wordpress seo by youast هست امید وارم مشکلات سایر دوستان هم حل بشه با تشکر
در نهایت دوست عزیز تاپیک رو حل شده مطرح می کنم تا سایر دوستان و همکاران عزیز به زحمت نیفتن و از اسپم شدن هم جلوگیری بشه در ضمن دوستانی که بعدا با این مشکل مواجه میشن با توجه به اینکه مشکل حل شده محسوب شده و تنها علت حل مشکل رو گفتم در صورتی که پس از انجام اقداماتی که گفته شد مشکل حل نشد لطفا درتاپیک جدید مشکلشون رو مطرح کنن با عنوان مناسب و مربوط به مشکلشون تا از اسپم و پرسیدن سوال داخل تاپیک دیگران جلوگیری بشه با تشکر