انجمن

مطالب صفحه اصلی سایتم بروز نمیشن  (۴ نوشته)

• alireza2536

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۱

سلام من یه مشکلی دارم اونم اینکه مطالب صفحه اصلی سایتم اکثر مواقع قات میزنه و بروز نمیشه
    میشه کمکم کنینن

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۵

alireza2536 گفت:
    سلام من یه مشکلی دارم اونم اینکه مطالب صفحه اصلی سایتم اکثر مواقع قات میزنه و بروز نمیشه
    میشه کمکم کنینن

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید از افزونه کش دارید استفاده می کنید ؟ لطفا آدرس وب سایتتون رو قرار بدین با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

• haqeqat

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۲

سلام خدمت متخصیصن ورد پرس من در ویب سایت وایروم ویبلاک دارم وایروم از هاست وردپرس استفاده می کند مدت یک نیم ماه میشود که در ویبلاکم این چنین مشکل پیش امده :
    وقتیکه وارد بخش مدیریت میشوم بعد از چند لحظه بخش مدیریت قطع میشود و ازما در خواست یو زرنیم وپسورد میکند
    مشکل خودرا با وایروم در میان گذاشتم اما هیچ جواب دریافت نه کردم ونه هم مشکل ما حل شد امید است مرا رهنمایی کنید
    http://haqeqat.wiroom.com/

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۳

haqeqat گفت:
    سلام خدمت متخصیصن ورد پرس من در ویب سایت وایروم ویبلاک دارم وایروم از هاست وردپرس استفاده می کند مدت یک نیم ماه میشود که در ویبلاکم این چنین مشکل پیش امده :
    وقتیکه وارد بخش مدیریت میشوم بعد از چند لحظه بخش مدیریت قطع میشود و ازما در خواست یو زرنیم وپسورد میکند
    مشکل خودرا با وایروم در میان گذاشتم اما هیچ جواب دریافت نه کردم ونه هم مشکل ما حل شد امید است مرا رهنمایی کنید
    http://haqeqat.wiroom.com/

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست عزیز لطفا با ایمیل من در ارتباط باشید تا مشکل رو حل کنم و علت حل مشکل رو اینجا بگم که هم شما استفاده کنید هم سایر دوستان اینم جیمیل من amoozesh98 با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.