انجمن

مشكل در لود شدن بك گراند  (۱۱ نوشته)

• erak127

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸

سلام به دوستان ، من يه مشكل كوچيك با سايتم دارم و اينه كه براي هر section يه بك گراند تعريف كردم و توي style آدرسش رو هم به صورت نسبي و هم به صورت كامل دادم ولي در هر دو حالت بك گراندام لود نمي شن
    چيكار بايد بكنم
    vermi-comp.ir

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲

میشه یه مورد رو تو تصویر نشون بدین کجا تصویر قرار دادین که حالا نشون داده نمیشه من بررسی کردم و از توضیحات شما چیزی متوجه نشدم آپلود عکس با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

erak127
  • erak127

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲

amoozesh98com گفت:
    میشه یه مورد رو تو تصویر نشون بدین کجا تصویر قرار دادین که حالا نشون داده نمیشه من بررسی کردم و از توضیحات شما چیزی متوجه نشدم آپلود عکس با تشکر

من عكس رو آپلود كردم توي wp-content/uploads بعد توي استايل اين كد رو براي section مربوطه قرار دادم
    content-area1
    }
    background:url(wp-content/uploads/ice_age.png) fixed left top
    width:100%
    padding:100px 250px 100px 50px
    ولي بك گراند پشت اين section قرار نمي گيره.
    كلا من اين پوسته رو روي لوكال هاست ساختم و تست كردم حالا اومد روي سرور اصلي دوباره ورد پرس رو نصب كردم و اين پوسته رو آپ كردم كه اين كار باعث شد يك سري تغييرات توي پوسته ي من رخ بده كه هرچي style.css رو دست كاري مي كنم تغييري ايجاد نمي شه.
    لينك سايتي كه روش كار مي كنم vermii-comp.ir هست.

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷

عزیزم تصاویر شما داره از اینجا لود میشه http://localhost/vermi-comp.ir این اشتباهه درست کنشون

erak127
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۰

این تصویر هم به پیوست جهت مشاهده شما : http://www.upooo.ir/do.php?img=26

erak127
  • erak127

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴

amoozesh98com گفت:
    عزیزم تصاویر شما داره از اینجا لود میشه http://localhost/vermi-comp.ir این اشتباهه درست کنشون

بابت كمكهاتون صميمانه ممنونم ولي من خيلي تازه كارم لطفا يكمي كاملتر بهم توضيح بدين الان دوتا سوال دارم :
    1- چطوري بايد اين رو درست كنم
    2-يكي از تغييراتي كه توي سايت من بعد از آپلود شدن به وجود اومد اينه كه ارتباط با ما افتاده پايين ولي توي عكسي كه شما برام فرستادين سر جاشه چه جوري اينو درست كردين؟

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۹

erak127 گفت:

بابت كمكهاتون صميمانه ممنونم ولي من خيلي تازه كارم لطفا يكمي كاملتر بهم توضيح بدين الان دوتا سوال دارم :
    1- چطوري بايد اين رو درست كنم
    2-يكي از تغييراتي كه توي سايت من بعد از آپلود شدن به وجود اومد اينه كه ارتباط با ما افتاده پايين ولي توي عكسي كه شما برام فرستادين سر جاشه چه جوري اينو درست كردين؟

:D

توی سکشن ها آدرس تصاویر رو به صورت style inline css تعریف کردین درسته ؟ یعنی در خود html این طوری

<section style=" background:url(http://localhost/vermi-comp.ir/wp-content/themes/onetone/images/binding_dark.png)

؟؟؟؟

erak127 - Araz
  • erak127

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۲

amoozesh98com گفت:

:D

توی سکشن ها آدرس تصاویر رو به صورت style inline css تعریف کردین درسته ؟ یعنی در خود html این طوری

<section style=" background:url(http://localhost/vermi-comp.ir/wp-content/themes/onetone/images/binding_dark.png)

؟؟؟؟

درسته تازه فهميدم ، من اين بخش ها رو به صورت اين لاين استايل داده بودم ولي فراموش كردم و فكر مي كردم جز اونا بخش هايه كه به صورت اكسترنال استايلشون رو درست كردم ولي ارتباط با ما رو نگفتين چيكار كردي.

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۴

برای من ارتباط با ما مشکلی نداره ممنون میشم یه تصویر قرار بدین ببینم منظورتون چیه میتونید اینجا قرار بدین عکس رو آپلود عکس برای بررسی و مشاهده با تشکر

• erak127

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۷

ممنون درست شد نمي دونم چرا اولش پرت شده بود پايين ولي به نظر مي رسه الان درست شده ، ممنون بابت همه چيز و شرمنده بابت وقتي كه ازت گرفتم.

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۸

erak127 گفت:
    ممنون درست شد نمي دونم چرا اولش پرت شده بود پايين ولي به نظر مي رسه الان درست شده ، ممنون بابت همه چيز و شرمنده بابت وقتي كه ازت گرفتم.

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من لطفا حالا که مشکلتون حل شده تاپیک رو از منو سمت چپ بالا در حالت حل شده قرار بدین و اگر در همین بابا به مشکلی خوردین تو همین پست مطرح کنید تا هم از اسپم شدن جلوگیری بشه هم سایر دوستان و همکاران عزیزم به زحمت نیفتن در ضمن اگر مطالب من مفید واقع شد ممنون میشم زیر تمام پست های من روی دکمه تشکر کلیک کنید البته اگر باعث زحمت نیست برای تشکر هم نیاز به ارسال پست جدید نیست که بخواید به صورت متنی تشکر کنید ( همین که روی دکمه تشکر کلیک بشه کافیه ) با تشکر

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.