انجمن

توضیح در مورد گذاشتن موزیک و فیلم در سایت  (۲ نوشته)

• mohammad.msm

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۲

سلام دوستان من دارم سایت موزیک راه اندازی میکنم فقط مشکلی که دارم اینه که چطور موزیک ها و فیلم ها رو داخل سایتم بزارم؟ سوال دوم اینه که چطوری هرچندوقت دامنه سایت رو تغییر بدم تا فیلتر نشه؟سوال سوم اینکه چطوری میشه یوزر و پسورد برای بازدید کنندگان سایتم درست کنم تا با سرعت بالا دانلود کنن (همون وی ای پی منظورمه)
    لطفا توضیح کامل بدین یا اگر کسی میتونه یه مدت کمکم کنه تا تو این راه موفق بشم اینم ای دی منه
    mohammad.msm94@yahoo.com

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۲

mohammad.msm گفت:
    سلام دوستان من دارم سایت موزیک راه اندازی میکنم فقط مشکلی که دارم اینه که چطور موزیک ها و فیلم ها رو داخل سایتم بزارم؟ سوال دوم اینه که چطوری هرچندوقت دامنه سایت رو تغییر بدم تا فیلتر نشه؟سوال سوم اینکه چطوری میشه یوزر و پسورد برای بازدید کنندگان سایتم درست کنم تا با سرعت بالا دانلود کنن (همون وی ای پی منظورمه)
    لطفا توضیح کامل بدین یا اگر کسی میتونه یه مدت کمکم کنه تا تو این راه موفق بشم اینم ای دی منه
    mohammad.msm94@yahoo.com

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من تنها توصیه بنده در مورد یاد گیری خود وردپرس مطالعه کتاب 371 صفحه ای پی دی اف آموزش وردپرس هست در مورد **** نشدن تو انجمن بحث و راهنمایی خلاف قوانین هست لطفا در این مورد درخواست راهنمایی نکنید در مورد vip بستگی به سرور و کانفیگ شما داره که باید vps تهیه کنید و روی وی پی اس تنظیماتی صورت بگیره که بتونید یوزر و پسورد به کاربر اختصاص بدین و از نظر سرعت هم محدودیت ایجاد کنید امید وارم توضیحات کافی بوده باشه با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mohammad.msm

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.