انجمن

• goshiha

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۹

سلام من ی اسکریپت داردم ولی نمیدونم چجوری توی هاست نصبش کنم

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۳

goshiha گفت:
    سلام من ی اسکریپت داردم ولی نمیدونم چجوری توی هاست نصبش کنم

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید مربوط میشه به وردپرس ؟

goshiha
  • goshiha

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۲

نه ولی تگ سازه :(

• goshiha

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۲

البته چیزی که هست نمیدونم رو وردپرس نصب میشه یا هاست :D

• goshiha

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۷

نصبش کردم

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۲

خب پس داخل انجمن فقط به مباحث مربوط به وردپرس پرداخته میشه منم عمرمو رو وردپرس گذاشتم

• محمد

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۴:۱۲

با سلام .
    ابتدا به هاست خود بروید .
    سپس یک دیتابیس جدید بسازید .
    سپس به داخل فایل منیجر هاست خود بروید و در آن مکان به دنبال فایلی باشید که در آن ( database name - database password - database user ) ذکر شده و شما باید مشخصات دیتابیسی را که ساختید را در این فایل جایگزین بکنید .
    و در نهایت به ادرس نصب اسکریپت خود بروید . ( عموما اگر ادرس اصلی سایت خود را کلیک بکنید , قسمت نصب برای شما باز می شود )
    - در بیشتر اسکریپت ها یک فایل به نام ( Readme ) وجود داره که با باز کردن اون فایل , آموزش نصب براتون نمایان میشه .
    موفق باشید.

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸

vatanscript گفت:
    با سلام .
    ابتدا به هاست خود بروید .
    سپس یک دیتابیس جدید بسازید .
    سپس به داخل فایل منیجر هاست خود بروید و در آن مکان به دنبال فایلی باشید که در آن ( database name - database password - database user ) ذکر شده و شما باید مشخصات دیتابیسی را که ساختید را در این فایل جایگزین بکنید .
    و در نهایت به ادرس نصب اسکریپت خود بروید . ( عموما اگر ادرس اصلی سایت خود را کلیک بکنید , قسمت نصب برای شما باز می شود )
    - در بیشتر اسکریپت ها یک فایل به نام ( Readme ) وجود داره که با باز کردن اون فایل , آموزش نصب براتون نمایان میشه .
    موفق باشید.

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید داداش گلم بالا تر رو بخونید دوست عزیزمون نوشتن نصبش کردم لطفا اسپم نکن تو انجمن در ضمن اگر نیاز به راهنمایی بود من انجام می دادم بنده هم به این علت توضیح ندادم که یک اینجا فقط در مورد وردپرس بحث میشه ! دو ایشون خودشون یه مورد رو بدون راهنمایی در پی حل مشکلشون بگردن و مشکل رو حل کنن که تو حرفه ای تر شدنشون کمک میشه ! بعضی وقتا کمک کردن باعث لطمه زدن میشه این حرفو از روی هوا نمیزنم 11 ساله تو اینترنت زندگی می کنم دست کم روی 15 ساعت ! با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

• Ibrahim

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶

amoozesh98com گفت:

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید داداش گلم بالا تر رو بخونید دوست عزیزمون نوشتن نصبش کردم لطفا اسپم نکن تو انجمن در ضمن اگر نیاز به راهنمایی بود من انجام می دادم بنده هم به این علت توضیح ندادم که یک اینجا فقط در مورد وردپرس بحث میشه ! دو ایشون خودشون یه مورد رو بدون راهنمایی در پی حل مشکلشون بگردن و مشکل رو حل کنن که تو حرفه ای تر شدنشون کمک میشه ! بعضی وقتا کمک کردن باعث لطمه زدن میشه این حرفو از روی هوا نمیزنم 11 ساله تو اینترنت زندگی می کنم دست کم روی 15 ساعت ! با تشکر

دوست عزیز ایشون اسپم نکردند، ضمنا خوبه اگر کسی حتی خودش راه حل مشکلی را پیدا میکنه، خودش جواب رو هم بنویسه تا سایرین استفاده کنند.
    - - - - - - - - - - همه چیز را همگان دانند - - - - - - - - - -

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۹

ibrahim گفت:

دوست عزیز ایشون اسپم نکردند، ضمنا خوبه اگر کسی حتی خودش راه حل مشکلی را پیدا میکنه، خودش جواب رو هم بنویسه تا سایرین استفاده کنند.
    - - - - - - - - - - همه چیز را همگان دانند - - - - - - - - - -

اینجا مرجع رسمی و تخصصی وردپرس فارسی هست ! این انجمن تایید شده هست از سوی wordpress.org یعنی مرجع رسمی وردپرس در جهان ! و من هم مطیع اوامر و دستورات مدیران کل ( کلید دار ها ) هستم دوست عزیز لطفا مجددا در این موارد اظهار نظر نفرمایید که پس از ارجاع مطلب به کلید دارها اکانت شما بلا استفاده خواهد شد . دلیل این طرز صحبت و برخوردم با شما هم مشخصه ( نیش و کنایی صحبت کردنتون اونم از روی چه منطقی که من متوجهش نمیشم ! ) داخل این انجمن تمام کاربران باید احترام هم دیگرو نگه دارن در ضمن بنده هزاران بار در تاپیک ها اعلام کردم که هر کسی مشکلی رو توسط راهنمایی بنده یا سایردوستان و اعضا حل کرد با ذکر علت حل مشکل اعلام کنه تا بقیه هم استفاده کنن ! در ضمن مشکل ایشون ارتباطی به وردپرس نداشت در مورد وژدان هم باید خدمتتون عرض کنم اگر تمایل داشته باشید شماره دست کم 100 نفر رو برای شما ایمیل کنم که بهشون کمک کردم تو سه ماه اخیر و بدون دریغ حتی در مواردی که به وردپرس مربوط نمیشه! لذا در مورد اینکه برای نصب این اسکریپت به ایشون توضیحی ندادم تنها دلیلش رعایت قوانین انجمن هست که تا همین الان هم شخصا بعضی مواقع قوانین انجمن رو دارم برای کمک به حال کاربران نقض می کنم و اون هم فقط از سر وژدان و عذابی که شامل روحم میشه در قبال اینکه به کسی که گیر داره کمک نکنم ! و این نقض هم یعنی اینکه من نباید به صورت ایمیلی به کسی کمک کنم ! یا شخصا مشکلشون رو حل کنم ! ولی در مدت سه هفته اخیر دست کم به 20 مورد بدون هیچ چشم داشتی کمک کردم و مشکلشون رو حل کردم و داخل انجمن توضیح دادم در ضمن من به شما جواب پس نمیدم ! فقط دارم شما رو توجیه می کنم که در جریان باشید اینجا قوانین خاص خودش رو داره ! و قرار نیست در مقابل راهنمایی نکردن کسی به سخره کشیده بشه پس مواظب صحبت کردنتون باشید این بار چشم پوشی ولی تذکر کتبی باشه در برخورد غیر منطقی - غیر اصولی و تاپیک اسپم وارد دیگر و به اسپم کشیدن تاپیک ! با تشکر

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵

در ضمن دوست عزیزی که به این شکل داری نظر میدی و انتقاد می کنی ولی به احترام انسان بودنت تاپیکت رو حذف نکردم ! از همین شخص استارتر همین برادر عزیزم بپرسید که تا به حال چند بار بدون منت به کمک ایشون رفتم ! و بهشون راهنمایی دادم که به این شکل اظهار نظر می کنید ! برای همین قبل از دونستن اطلاعاتی از طرف مقابل لطفا با رعایت کامل قوانین انجمن و رعایت ادب در انظار عموم صحبت کنید و به صورت شفاهی طبق اختیاراتی که کلید دار ها در اختیارم قرار دادن با احترام و ادب کامل به شما متذکر میشم از پاسخ به من و به اسپم کشیدن تاپیک خود داری کنید که نتیجه بعد از تاپیک و ارسال پاسخ و دوباره اسپم کردن رو از الان میدونید چیه
    ضمنا کسی که همچین انتقادی می کنه پس از رفع مشکلش داخل تاپیکی که باز کرده باید علت حل مشکل رو ذکر کنه ! ولی من واقعا ندیدم تاپیکی که شما استارترش بودین و مشکلتون حل شده رو با ذکر علت دقیق و طرز حل شدن مشکل تاپیک رو حل شده مطرح کنید ! و قوانین انجمن رو به جا بیارید ! پس بازم توصیه شما نقض و شخصا خودتون طبق فرمایش خودتون خاطی هستین ! حالا خودتون ببینید حق با شخص من هست یا خیر ! لذا چون قصد ندارم بحث به بیراهه کشیده بشه بازم میگم لطفا بحث رو ادامه ندید که نتیجه مطلوبی برای شما حاصل نمیشه با تشکر

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.